Книгите със списание Журнал - тема 2

• 190 283
  • 1 076
  •   2
Отговори
# 915
  • София /Абсурдистан
Издателството продава всичките излезли книги.

# 916
Не мога да видя добре заглавието на книгата, която ще излезе на 13 април. Бихте ли ми казали коя е?

# 917
  • Смолян
13 април: Сабрина Джефрис - Желанието на принца.
Поне аз така го разчитам.

# 918
  • Свети Влас
Тази е днешната. Взех я от една жена, която е писала на страницата им.

# 919
13 април: Сабрина Джефрис - Желанието на принца.
Поне аз така го разчитам.

Благодаря! Да, това ще е.

# 920
Желанията на херцога - Сабрина Джефрис, първа книга от поредица която е 4 книги, преди години Калпазанов ги издаде всичките ☺️

# 921
Ето и анотацията на романа „Вода за слонове”.

Заповядайте, дами и господа! Това е история за страст, лудост и прищевки – от пищния блясък на сцената до мръсотията зад кулисите и вълшебния свят на изродите, чудаците и животните от един пътуващ цирк по време на Голямата депресия. Смелост, чувственост и мрачни тайни композират тази приключенска сага, в която момчето-старец Якоб търси изгубеното време. От упоритостта на териера Куини, продавачите на бонбони, дамата-дебелана, момичето от палатката за стриптийз и джуджетата до пъстрите лица на скитниците, селяндурите и очарованието на слона Роузи, този шедьовър е книга за всичко онова, което хората могат да научат за любовта от животните.

# 922
Благодаря. Хубави книги ще пуснат другия месец. Ще си взема всичките, без историческите.

# 923
  • Свети Влас
Момичета да попитам тази поредица " Кралско братство " между книгите имат ли връзка, или могат да се четат без последователност. Благодаря !

# 924
Анотацията на историческия любовен роман, който ще излезе следващата седмица.

Максимилиан Кейл, херцогът на Лайън, отдавна е погребал скръбта по изчезналия си по-голям брат Питър, когото всички смятат за мъртъв след безследното му отвличане. Неочаквано мистериозна бележка от следователя Тристан Боно твърди, че братът на херцога е жив, а следата отвежда Макс право до привлекателната Лизет Боно, незаконна дъщеря на виконт и сестра на Тристан. Скоро двамата с Лизет пътуват до Париж, представяйки се за съпруг и съпруга, в търсене на Тристан, който също е изчезнал. Дали представлението им ще остане само за пред публиката, или времето, прекарано заедно, ще възпламени кръвта им отвъд границите на поносимото?

# 925
  • Бургас
Хубава е книгата на Сабрина Джефрис, аз я харесвам, но ми се щеше да издадат вещо ново, а не да преиздават стари романи.

# 926
Следващата седмица.
Родена на деветия ден от деветия месец през 1900 г., Кити Деверил израства в замъка Девeрил, на слънчевите зелени хълмове на Западен Корк, Ирландия – същото място, където са живели нейните предци. Тя не е изцяло ирландка, както обича да я дразни – Джак О'Лиъри – синът на местния ветеринарен лекар, но това не му пречи да се влюби в нея... Когато ирландските и британските сили се сблъскват в Южна Ирландия, Джак отива да се бие, а Кити се хвърля в каузата за свободата на Ирландия, изпращайки съобщения и амуниции на бунтовниците. Но нейната вярност към семейството и приятелите и скоро ще бъде подложена на изпитание... а когато замъкът Деверил е опожарен, единственият дом и живот, които е познавала, са застрашени.

# 927
  • Свети Влас
Следващите книги:

# 928
Здравейте. Успех да си взема "Вода за слонове" и вече прочетох 1/3 от книгата. Засега много ми харесва. Някой от вас ако я е чел да сподели мнение. Много ми се иска книгата да не ме разочарова!

# 929
  • На изток от Ада
Има и филм ,взех я сутих се за филма
Здравейте. Успех да си взема "Вода за слонове" и вече прочетох 1/3 от книгата. Засега много ми харесва. Някой от вас ако я е чел да сподели мнение. Много ми се иска книгата да не ме разочарова!

Общи условия

Активация на акаунт