Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да вмъкна изображение в мнение?
Как да вмъкна текст в скрит текст?
Може ли книгата "Различен клас" да се чете самостоятелно или трябва първо да се прочете "Джентълмени и играчи"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да вмъкна изображение в мнение?
За да вмъкнете изображение в мнение, копирайте адреса на изображението между отварящия и затварящия таг за изображение, т.е. между [img] и [/img], поставени в скоби. Можете да намалите размера на изображението, като използвате img height=250 или img height=300, след което поставите адреса на изображението и накрая /img, съответно пак със скоби.
-
Как да вмъкна текст в скрит текст?
-
Може ли книгата "Различен клас" да се чете самостоятелно или трябва първо да се прочете "Джентълмени и играчи"?
-
Как мога да започна да чета скандинавски трилъри?
-
Какви са впечатленията от книгата „Тайното писание“?
Диалектът, който се използва в нея ми пречи на четенето. Аз съм от този район и този говор ми е съвсем нормален, част от ежедневието, но не съм свикнала да го чета
Кажете, заслужава ли си наистина книгата, за да се помъча? След нея мислех да захвана 'Хавра', но май ще се озова с нея по-рано от очакваното
, но все пак според мен си струва заради атмосферата и изящния на моменти стил.
Но май не е преиздавана скоро.