В момента чета... 56

• 81 571
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • Mediterraneo
Аз преди две години четох Франки Фърбо и Пилето. С първата що- годе се спогодихме, но лудостта на втората ми дойде в повече!

# 451
  • Mostly in my mind
И аз гледах "Мария Антоанета" с Кирстен Дънст миналия ден. Страхотно ми хареса.  Благода я за препратката към Читанка.
Още никой ли не е прочел Сафон? Дали може да се чете при положение, че останалите 3 са четени мнооооого  отдавна. 

# 452
Може да се чете Сафон, аз помнех само най-основните неща, но няма проблеми.

# 453
И аз гледах "Мария Антоанета" с Кирстен Дънст миналия ден. Страхотно ми хареса.  Благода я за препратката към Читанка.
Още никой ли не е прочел Сафон? Дали може да се чете при положение, че останалите 3 са четени мнооооого  отдавна. 
Кое по точно на Сафон ?
И коя е топ книгата му ?

# 454
Кое по точно на Сафон ?
И коя е топ книгата му ?
Явно пита за "Лабиринтът на духовете", тя е 4-та от поредицата "Гробището на забравените книги" и излезе съвсем скоро, аз също съм чела първите три доста отдавна, но ще прочета с удоволствие и последната когато мога.
За мен топ книгата му към момента от прочетените е първата от тетралогията - "Сянката на вятъра"!

# 455
  • Scotland
Аз я прочетох в края на миналата година и е разкошна Simple Smile

# 456
Всички на Сафон са невероятни четива. Но ги четете в последователността, в която са издадени.

# 457
  • Mostly in my mind
Обожавам всичко от Сафон, но топът  ми е "Играта на ангела." Simple Smile Засега де.

# 458
  • Пловдив
Аз току що приключих Сянката на вятъра. Какво да кажа....изключителна.
Започвам Играта на ангела.

# 459
Франки Фърбо е най-неразбираемата книга за мен...
Аз преди две години четох Франки Фърбо и Пилето. С първата що- годе се спогодихме, но лудостта на втората ми дойде в повече!

# 460
В момента чета "Еуфория" нс Силвия Дей

# 461
Прочетох "Добър ден, тъга" на Франсоаз Саган. Не знаех, че книгата е писана, когато авторката е само на 18 години, а докато я четях имах чувството, че има нещо общо с главната героиня, понеже по това време са били горе-долу на една и съща възраст newsm78 Не съм запозната с биографията ѝ и сигурно съм в огромна заблуда, но не можех да се отърся от това усещане, колкото и да се опитвах. Самата книга ме остави с противоречиви чувства: от една страна бях впечатлена от езика на Саган, от друга действията и мислите на героите ме объркваха, а малката дори ме изкарваше от равновесие. Заради финала ѝ сложих 3 звезди в Goodreads.

# 462
  • Scotland
"Добър ден, тъга" съм си я свалила на четеца на френски - искам да си го опресня, но все не стига ѝ стига ред.

# 463
  • в кукувиче гнездо
Много слабо ми започна книгата Кутия шоколад. По-високи очаквания имах. Сега искам да я изчета набързо, защото ме чака Сулейха отваря очи, а тя поне е обещаващо добра.

# 464
Прочетох "Кукла на конци" Джой Филдинг. Не ми хареса особено. В първите 150 страници нищо не се случи, а  края беше претупан и нелогичен.

Продължавам с: .

Общи условия

Активация на акаунт