Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 729
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз определено не мисля, че има джанкане, просто си обсъждаме. Най-много някой да каже "майната им на задълженията утре следобед" и да се поглези малко. За мен работата вкъщи край няма,  човек спокойно може да си стои вкъщи и да не му стига времето, но пък заслужаваме и малко време за себе си, особено ако мъжете ни могат да ни го осигурят и имаме желание да се възползваме.
Аз и да не работих съм сигурна, че нямаше да тренирам по повече от час на ден, не ми носи такова удоволствие.

# 451
  • Козлодуй
Аз вече приготвих рибата за моята диета от утре, но откакто съм на този тренировъчен режим свалям макар да не съм оправила храната още Simple Smile
Относно мацките които сте показали искам да ви кажа че освен че не са раждали те ползват за релеф стреоиди защото жените нямаме необходимите хормони за да се вижда мускулен релеф както при мъжа освен много слаба жена след 50-години може да се види слаб релеф Simple Smile Така че моето мнение е че само лоши добавки които скапват тялото могат да постигнат това Simple Smile Аз имах по едно време релеф на раменете от тренировките на Шон Т. но мина бързо и като ги тренирах втори път не се появи Simple Smile
В къщи жената бързо губи мотивация дори и най-организираната заради липсата на контакти Simple Smile
Днес бях с приятелка на кафе - много кльощава и яде само сладкиши но ходи много поне по 1 час дневно - просто така и се налага - шегувам се с нея че пълни кокалите като яде купища сандвичи и вафли а аз не мога да гледам вече сладко направо ми стана лошо като тя ми демонстрира как може да изяде захарче за кафе - ужас прилоша ми Simple Smile

# 452
Определено не мисля, че се джанкаме Simple Smile Просто си търкаме клавиатурите хахаха

Но две от мацките, които показах са раждали. Освен това има много раждали жени и то с по няколко деца, които изглеждат убийствено по бански. Аз лично познавам няколко, а и аз самата и след двете раждания изглеждах супер. Имала съм и плочки. Просто хормоните ми разказаха играта на мен, а явно и възрастта Simple Smile

Лейди Касиопея, вие не си ли правите Варицела партита?  Така поне бързо им се маха от главата. Аз много се изненадах от тази практика.

Честно си признавам, с радост бих пратила малката на такова парти, за да мине и да се приключва. Но, тя има РД след три седмици. Аз вече съм резервирала клуб, платила съм капаро, поръчала съм торта и съм поканила гостите. Отделно сме планирали и една кратка почивка, която също е платена и то цялата. Ако се разболее малката всичко заминава на вятъра. А отделно освен Варицела имат и Скарлатина в групата, а това вече сме го играли и хич не ми се иска да рискувам. Лошото е, че вчера я заведох в градината и чак след това са се обадили родителите на болното дете, че е с Варицела. Та се е омешала с другите контактни деца за един ден. Сега стоя, стискам палци и се моля да няма изненади

# 453
Аз работя 2 на 2 по 12 часа.1-ви почивен ден  - не знам къде се намирам. Следобяда се мобилизирам и почвам да чистя, пера, готвя. 2-ри почивен -  ставам рано и почвам да уча и така до към 7 вечерта, после на аеробика. Нямам деца, кучета, котки, обаче пак не ми остава време.
Започвам работа в 10, което е голям +, защото в 8 сутринта вече съм в залата, а ако пропусна сутрешната тренировка...не ме търсете целия ден.

# 454
Момичета, благодаря ви! Вече съм доста по-добре, но залата може би другата седмица ще се премести. Да ми минат болките и травмите...

Beeps, намерих една мацка май по твой вкус
https://www.instagram.com/p/BdsaJUkgBsu/

А така бих се радвала да изглеждам аз
https://www.instagram.com/p/Bc-fi4CAoJ6/
https://www.instagram.com/p/BatoY13Ay6W/

Не мисля, че е непостижимо Simple Smile

# 455
Точно такива тела харесвам и аз.  Hug

Mother of PrincesS, можеш ли да изброиш абсолютно всичко, което си яла вчера?

Помело доста голямо,  не мога да го изям на едно ядене.  И няколко портокала...може би 2-3, белих и ядохме заедно а децата.
Днес не издържах пак плодове и оплесках нещата.

# 456
Точно такива тела харесвам и аз.  Hug

Mother of PrincesS, можеш ли да изброиш абсолютно всичко, което си яла вчера?

Помело доста голямо,  не мога да го изям на едно ядене.  И няколко портокала...може би 2-3, белих и ядохме заедно а децата.
Днес не издържах пак плодове и оплесках нещата.

Това просто беше неизбежно, както би казала Амур. Прекалено нищожно количество храна, което няма как да доведе до положителен резултат - нито в краткосрочен, нито в дългосрочен план. От опит изстрадано.... Горе главата!  Hug Опитай по-дългосрочен режим - не диета, а режим, който ако нарушиш, да не се самобичуваш, а да продължиш още от следващото хранене!

# 457
Мадър, от опит ще опитам да изброя няколко неща, пък дано с нещо бъда полезна:
Може би, ще ти се отрази добре за начало да се успокоиш. Наистина да се успокоиш, припомни си, че окончателно и необратимо в този живот е почти само смъртта. Всеки прогрес подлежи на регрес, и всяка крачка на зад, може да е засилка напред.
-бързите резултати са вятър работа, колкото повече ги чакаш, толкова по напрегната, неспокойно, изплашена и недоволна от себе си ставаш. Скрий кантара, той не ти е приятел. Не ти показва нищо кой знае какво, освен колко си акала и пишкала. Поне в рамките на седмица. Тия грамове на долу и на горе за няколко дни, нищо не показват.
- започни от вън на вътре. Ако с храната нещо не се получава, опитай с кратки тренировки (мога да ти пратя на фитнес бледнер 8 седмична програма по 25-30 минути тренировка) повярвай ми, това ще промени много в теб. И като нагласа, ни като себе уважение, и като мотивация, а и вече няма кантара и храната да са единствените рамки, в които вписваш образа си. Ще започнеш да виждаш малко по малко други позитивни промени, които да ти показват че вървиш на прав път. Аз на кила не съм свалила (а и съм в ПМС), но бедрата и отпуснато между тях се свива.
-ако нямаш, купи си антицелулитен крем, даже май простия, аз съм много доволна от кройтехоф. Не че прави чудеса, но самия факт, че полагаш още един тип външни грижи за тялото си, те кара да се усещаш по друг начин. Променя психическата гледна точка.
- ако си гладна, по дяволите яж. Това, това което научих дори днес е следното: бях решила да не ям, да съм на фаст и да приема до 500 калории. Боже колко бях гладна сутринта. Все се чудех какво малко да изям, за да се заситя и да не надвиша калориите и цяла сутрин ядох. После си казах, не бе мамка му ще ям. И изядох една супа и това беше. Нахраних се. След 4 часа ядох ябълка и 10 гр орехи и сега вечерях нормално. Всичко около 1000-1300 калории. Но ако бях продължила да упорствам, щях да съм цял ден гладна и ядяща и сигурно щях да прескоча 1500 калории в стремежа си да съм на 500.
Храната е важна, но не най-важната и никога няма да е.

# 458
  • София, България
Върнах се от първата си тренировка по водна аеробика!

Ще кажа само една дума: Ауууч!

И бегам да спя, че едвам гледам и ми се стопиха лагерите!

# 459
Върнах се от първата си тренировка по водна аеробика!
Къде ходиш?

# 460
Госпожица Дух,  благодаря за всичко казано. Всичко осъзнавам, не съм някоя тийнейджърка, майка съм на две деца и имам реална преценка за всичко. Просто толкова много искам да се получат нещата, болезнено много искам отново да съм слаба, да изглеждам добре.  Гледам преди малко отражението си в прозореца, с раздърпаната тениска, нежрежно осукана в кок коса, огромен корем,  висящи гърди....все едно е жена на 60 години там в отражението, а не аз. И по лошото е че нищо не правя.  Почвам диета,  разтрепервам се от глад и се нахвърлям на "тайния шкаф" и дори 1-2-5дена да съм издържала за един ден прецаквам всичко.
Много ме е яд. Не се понасям просто. Искам да съблека този 25кг кожух вече.

# 461
  • София
Mother, напълно те разбирам и на мен нещо волята ми липсва. Уж си казах, че в ресторанта тази вечер ще ям месо и зеленчуци. Е и това ядох, ама и много други неща, а накрая ни донесоха "комплимент от заведението", плата с десерти от всичките им видове. Страхотни бяха! Но сега не мога да дишам направо. Сега още ми е хубаво, но утре ще страдам...

# 462
Изкушенията са страшно нещо, ако им го позволим. Днес пак подскачаше мисълта ми при всяко изшумоляване в офиса, че и в кухнята бяха оставили от онези захарни коледни бастунчета...но издържах.

Сутринта - 300г; 4-ри ден на овесени ядки, сита и доволна. Утре продължавам по същата схема.

Роузи, аз не мога като теб, затова и ми варира теглото. Като сваля до определено тегло и започвам да се притеснявам да не сваля повече, отколкото трябва. Минала съм през анорексия и това явно ми е спирачката. Може би трябва да оставя тялото си само да реши как се чувства най-добре и да не променям нищо, ако се чувствам добре. Но дотогава има поне още 1 кг Wink

За ежедневието, за да ми стига времето, гледам да върша само това, което е важно за мен.

За тялото, определено тяло изваяно с йога е това, което подхожда на моята фигура Simple Smile

# 463
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Mother of PrincesS... ще си позволя да ти дам съвет...Ако искаш го следвай.
Пробвай следното.
Вземи една тиква, нарежи я и я изпечи с кората. Не слагай захар, мед, нищо не слагай!
Изпечи я много хубаво, така че да пусне карамел от самата тиква.
И я изяж цялата. С корите. За цял ден...
Това е идеална храна. Пробвай дали ще можеш още един ден и още един... и после си свари малко ориз.
Гледай да се храниш в интервали и по часове, а не когато ти скимне. Така приучаваш тялото да огладнява на време.

Трябва да ядеш. Това кара тялото да включва цялата система за обработване на храната и да работи.... да гори...неяденето скапва нещата. То се изплашва, че няма да получи храна и започва да се самосъхранява...Simple Smile
Животинчето то Simple Smile

Обикновено с диетите, нагласата ни скапва нещата. Ние си мислим, че се ограничаваме и това ни прави тъжни и съпротивляващи се....
я си представи едно време, в бедни времена, да имаш цяла тиква е цяло богатство.
Така гледай на храната- една ябълка е цяло богатство, ароматно, вкусно, наситено с витамини ...
Една- две ябълки, парче риба, шепа ядки, купа ориз, тиква и малко салата е идеално меню.

Галче, това с анорексията е много страшно и аз се плаша много, но понеже обичам да ям, а и съм гладна, за сега считам, че всичко е наред...

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 06:09 от Роузи

# 464
. Просто толкова много искам да се получат нещата, болезнено много искам отново да съм слаба, да изглеждам добре. 
Много ме е яд. Не се понасям просто

Успокой се бе жена. Щом си разумна майка на две деца, значи знаеш че с "искам, искам, много искам", нищо не става.
Мъж имаш. Деца имаш. Здраве имаш. За къде си се разбързала?  25 кила се свалят за 3-4 месеца. Колко е това спрямо целия ти живот?
Казах ти, докато не се успокоиш вътрешно ще продължаваш да "се разтреперваш за храна". Всичко идва от мозъка и това е моята истина. Душата не ми ли е спокойна, качвам от въздуха. В мир ли съм със себе си и решенията, които съм взела няма торти, шоколади, тестени и изобщо няма храни, които да ме изкушават. Е, тогава се появява въпроса за количеството нормална храна, но с малко воля и теглене и там се намира баланс.
Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт