Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 706
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • тук и там
Скрит текст:

Мен ме кефи нещо като тялото на тази мацка.Има мускули,но и е женствена в същото време.
Блеки,бързо възстановяване!
Днес се притеглих и горчиво съжалих,че се качих на кантара.
Мамче,нещо като твоя случай съм-на диета,а пък качвам ..BlushИ със упражненията-същата работа,наглася се да започна и ме склещи кръста..

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 13:17 от Kaisia

# 436
Момичета, като си наложите ограничение  на храната или вид диета, кога започвате да сваляте килограми? Може би в различните възрасти е различно и с различните диети също Thinking. На 7.01 се претеглих, искам като го направя отново да има  - килца, но си мисля, че сега ако се претегля все още няма да има резултат.

# 437
Feelme, не бързай Simple Smile тегли се на две седмици веднъж. По-добре е за психиката.
Аз да измрънкам - имах желанието днес да ми е ден 1 от фаст 5:2, с 500 калории, обаче съм
1) недоспала
2) в ПМС
3) уморена и тревожна.
Като следствие от това съм гладна от сутринта и то много. Реших, че е абсурдно да съм толкова гладна, да не успея да си направя фаста и все пак да се самообвинявам и го отмених за утре или по нататък.
Много по-спокойно ми стана изведнъж.
Та до тук съм на 350 калории за сега, хапнах си вкусна крем супа от тиква и леща, сита съм и съм екстра.
Вечерта ще са зеленчуци на грил тиган, салата и може би някакво мезе. Хапвам си сушени месеца тип филе Елена, до Великденските пости Simple Smile

# 438
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Feеlme, всяка диета се започва с тридневно прочистване с билков чай и малки и меки сладко- кисели ябълки ... Вследствие на което се свалят веднага до 3 килограма от изчистване и изхвърляне на вода...
След което се продължава процеса с включване на един добър хранителен режим, разнообразен и богат на фибри, така че да накараш тялото здравата да се потруди, че да се добере до хранителните вещества... т.е. пълнозърнести храни, сурови зеленчуци и плодове, бобови и месо, ядки...
а не нишестета, каши и картофи, да ме извинят диетуващите с тези храни ... които доставят лесна захар на тялото и не му дават работа...
Картофите са много полезни, хлябът също, но ако няма фибри, това си е чисто нишесте...което става на топка в корема Simple Smile По мои усещания

# 439
Блеки, бързо възстановяване! Hug

Скрит текст:

Аз харесвам подобен тип тяло. Харесвам си горната част, ръце, гръб, дори и корема, който не мислех, че ще успея да оформя. Проблем ми се явява долната част. Искам кръгло, стегнато дупе и със силови тренировки го постигнах, но краката ми станаха ужасни, да стегнати бяха, но изобщо не ми харесваха. В момента с пилатеса краката ми "спаднаха" и са издължени, стегнати и тонизирани, така както ги искам, но дупето ми "изчезна". Ще открия ключа към палатката, няма да се дам така лесно.

Голям стимул сте момиче. Да знам, че не съм сама в извайването на тялото, ме мотивира допълнително. HeartHugHugHeart

# 440
Същите снимки бях приготвила да кача Simple Smile

Продължавам с Червенкова и едни скапани 100грама минус..почти я привършвам, прескочих рибните дни,а нямам и килограм надолу.

При ръст 160, кг ми са 85 Sad Все по безнадеждно ми се струва.

# 441
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
85 не са ужасно много.
Т.е. много са, но е съвсем възможно в рамките на 6 месеца да смъкнеш 15 от тях ...

# 442
  • София

Сиска - да знаеш, че и да си стоиш вкъщи пак ще имаш купища задачи. Аз от две години вече съм си вкъщи и ей ме на - след малко пак излизам да тичам по задачи Simple Smile

И аз не съм съгласна с това, освен ако жената няма малко дете 0-3 години,  има задачи вкъщи, ама същите задачи я чакат и работещата жена, но като се прибере от работа. Сигурна съм, че ако не работех и учех, щях да спортувам в пъти повече.

# 443
Точно такива тела харесвам и аз.  Hug

Mother of PrincesS, можеш ли да изброиш абсолютно всичко, което си яла вчера?

Искам и аз да тренирам повече, но не мога да си го позволя в рамките на 24 часа. Все пак се стремя да го правя 3-4 пъти в седмицата, което естествено е за сметка на домакинската работа най-вече, но какво да се прави, и аз съм човек.

# 444
Аз пък съм на позицията на Лейди. Има едно социално очакване, че като не работиш на "заплата" имаш време за всичко и всеки, появяват се очаквания и задачи, които ако си на работа никой не то възлага, а ако не свършиш всичко, се проявява разбиране. Честно казано нямам търпение да започна работа, че да си почина Simple Smile

# 445
Според мен е важно човек да си изгражда реални представи за желано от него тяло, спрямо собствената си фигура, ръст, костна структура и т.н. Например - и аз искам да имам ето такова тяло, но Дилянчето е има-няма с глава и половина над мен и просто няма как да стане

Скрит текст:

Отделно, ако докарам такова тяло на моя ръст 1,56 м, ще изглеждам, като табуретка. Те на мен в момента краката ми са по-слаби от тези на снимката, а дупето ми е горе-долу толко. Може и малко по-малко да е - не мога да преценя. И въпреки, че мацката е супер стегната, напомпана и изчистила мазнините не мисля, че на всеки ръст би отивало да изглежда така

Скрит текст:

Аз лично бих искала да постига ето такава фигура, което на 99% съм сигурна, че няма да стане. Но поне на ръст с Марчето сме горе-долу еднакви /подчертавам, че съм по-висока хахаха/ и смятам, че ще ми отива много повече

Скрит текст:

А относно свободното време - вярно е, че при добре направен график има време за всичко /домакинска работа, маникюри, козметици, пазаруване, готвене, аеробика и т.н./, но като ми излезе нещо извънредно, като сега -
 престоя на малката вкъщи цял месец, си трябва сериозно преправяне на графика. Но скоро става на 5, вече си е по-голямо дете и определено с всяка година става все по-лесно. Баткото е ясен - на 11 вече си е екстра за гледане Simple Smile

Подкрепям Духчето /писали сме заедно Simple Smile/

# 446
  • София
Аз пък съм на позицията на Лейди. Има едно социално очакване, че като не работиш на "заплата" имаш време за всичко и всеки, появяват се очаквания и задачи, които ако си на работа никой не то възлага, а ако не свършиш всичко, се проявява разбиране. Честно казано нямам търпение да започна работа, че да си почина Simple Smile

Тези допълнителни задачи са ясни и за мен напълно нормални - да се свършат някакви услуги, майките да обрънат повече внимание в подоготовка нещо за децата или за уюта. Но в крайна сметка имат едни минимум осем часа в плюс от това, което биха имали, ако са на работа, и би трябвало да могат да си осигуряват час-два на ден за себе си. А ако не могат, трябва да се подобри организацията. Този час може да е за телевизия, книги или излежаване кой каквото иска.

А за допълнителните задачи ми е напълно ясно, работя отвкъщи и е нормално да има допълнителни задачи и очаквания и към мен. Все пак печеля три часа в сравнение с ММ, в които той пътува или има обедна почивка.

Но в никакъв случай не смятам, че жените, които са си вкъщи, си клатят краката по цял ден, работа вкъщи винаги има.

# 447
  • София
Дами, не се джанкайте, истината е проста- ако всички бяхме с толкова много свободно време, нямаше да сме дебели Simple Smile Разбира се, че всяка една от нас си е ок със задачите и ежедневието; различни сме всички, както режимите ни и очевидно виждането за хубаво тяло:)

И ден не съм изкарвала в живота си на ябълки, еле пък само на чай.

# 448
Лейди Касиопея, вие не си ли правите Варицела партита?  Така поне бързо им се маха от главата. Аз много се изненадах от тази практика.

Относно визията... май всички снимки са на нераждали 20 годишни.
Аз да си кажа.
Искам да живея достойно. Плочките сами излизат, не са самоцел.

# 449
Жените сме различни, познавам и такива, които си стоят вкъщи и не изглеждат добре, не им е и важно Simple Smile А иначе всеки иска това, което няма.

Общи условия

Активация на акаунт