Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 699
  • 744
  •   2
Отговори
# 60
И гладя, и готвя...и си ми личи Simple Smile

Шегата си е шега, обаче малката сериозно се оглежда в огледалото и вижда че се заформя коремче..на осем е. От няколко дни постоянно ме пита какво да прави и да не прави. Ако до сега каквото правех го правех за себе си, днеа си отворих очите че трябва да съм и пример, а за сега не съм добър такъв Sad Каквото и да ми коства ще променя из основи хранителните ни навици.

# 61
  • Козлодуй
TuЛи, ааа тефтерчеее аз си помислих че е някаква нова джажа за измерване от рода на фитнес гривна, че аз се побърках с часовници и фитнес гривни Simple Smile

# 62
Beeps, какви са условията в Пулса? Така или иначе бих идвала в Топ фит с кола, все ми е едно, но сауна, парна баня са си екстри... Имам предвид знаеш ли колко пари е картата? Нали правеха разни шашми с карти, с промяна на условия... И за Топ Фит да питам: има ли ограничение в броя на тренировките в рамките на деня?

Иначе за позьорчетата... винаги ги има, и в Топ фит съм виждала. Не им обръщам внимание. Не ми пречат на тренировката.

# 63
  • София
Нямам идея за конкретни цени в Пулс, но е нещо от сорта на 800 лв. годишно за фитнес, групови и СПА зоната. Искаха директен достъп до дебитни/кредитни карти по едно време. Утре ще питам в ТопФит дали груповите влизат в картата и за по-подробна информация.

# 64
Утре ще питам в ТопФит дали груповите влизат в картата и за по-подробна информация.

Не влизат. Отделно са. Но по-скоро ми е интересно дали два пъти на ден може да се ползва фитнесът. Сутрин кардио, вечер силова.

А Пулса... за 800 лв. те да си тренират Grinning

# 65
Не е 800 в пулс, на българия моята карта беше 42лв с достъп до 16 часа през седмицата и пълен достъп през уикенда, това с включено спа и групови, редовната карта беше 49 лв
Скъпият тогава работеше в Люлин и проверявахме и там, 35 лв беше картата до следобяд и 40 пълната
Има и 50 лв годишно членство
Това беше мин година и е таксата за жени, мъжката е по - скъпа, но на  България има плакати за намаление, а люлинският е по-евтин
Ние ако не сме в командировка, ходим в офиса за социални контакти и да цъкаме интернет, идеално си правех обедна почивка по 2 часа във фитнеса
После направиха уличките в квартала еднопосочни и достъпа стана олеле- малеле и след едно отнесено огледало и разправиите съвсем ми спихна мерака да ходя

Аааа, добавям - на ден само по веднъж се влиза

# 66
  • София
И аз се присъединавям към недоволните от себе си тази година. Вместо да отслабна, съм на голям плюс. Представям си какво ще стане по празниците. Дано 2018 г. е по-добра.

# 67
Аз вчера пекох, днес получих 3 кутии с по 12 курабии. Обаче издържах стоически и изкарах воден ден. Обаче още от сутринта се подготвих психически. Написах си на един лист: днес ще е трудно и това е ок. Ще си мислиш, че си гладна, но няма да е глад, просто после ефект от безразборното ядене наскоро. Няма как да си гладна, когато даже си качила кг. Ще ти помогне да пиеш топли течности, да си отвличаш вниманието и да се движиш. И успях. Все пак се наложи на два пъти да си чета записките, ха-ха
Но хич и няма да се качвам на кантара. Ще видим до петък какви ще ги свърша Wink

# 68
Аз пък имам толкова много работа, че вчера без малко да не ям, добре, че ми връчиха тройка кюфтета и туршия Joy През ден и коледни партита, днес поредното. Резултатът: тънка талия. Де да можеха и краката да вземат пример... Да идва НГ да вляза в релси.

# 69
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/misis-bylgariia-sviat-2017 … -konkursa-2066907

Мисис България Свят е свалила 60 кг. за 7 месеца Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 12:07 от Роузи

# 70
  • Козлодуй
Роузи, дано ги задържи жената ето аз започнах да се храня и на закуска и вдигнах килограми и дори днес отново имам покачване  а бях отслабнала лятото е няма да си намирам кусур сега но след новата година дано започна някоя диета иначе съм в много трудна фаза на тренировки а и многото празници ми се отразяват ( декември имаме много лични празници в семейството) Simple Smile

# 71
Дези, какво мислиш за тази Аштанга йога: https://www.youtube.com/watch?v=Oyglttafe9U

Едно нещо си припомних вчера, ако не можеш да направиш това, което си планирал някой ден, това не пречи пак да даваш всичко от себе си.
Както казва дамата във видеото: If this is  not available for you today...

# 72
Хората мислят какво да приготвят на празниците, какви подаръци да вземат, аз си мисля за режима ми след Нова година. И май го измислих.

Започвам на 1ви. От 1ви до 7ми вкл. - НВ, с до 50-70 гр. въглехидрати. От 8ми до 21ви вкл. - кето, до 20 гр. въглехидрати дневно. От 22ри нататък пак 50-70 гр. и така, докато не постигна целите си.

Някой с мен поне до първите два етапа? Grinning

# 73
Ако знаеш колко ми се иска НВ-ВМХ да е моя тип хранене за отслабване, но уви, не е

Аз продължавам с предпразничните си амбиции, ха-ха

Всъщност промените ми не са кой знае колко фрапиращи, освен че ставам с 30 мин по-рано сутрин да направя йога комплекса, който ви показах и да имам време да изпия чаша топла напитка с накиснати 2-3 сушени сливи, пръчка канела и парче пресен джинджифил. Вечер ям вечеря само ако съм гладна и си лягам преди децата. Ако ям нещо сладко то е само една хапка.
Вчера имаше почерпка на работа, курабии и сладкиши, свят да ти се завие. Човешкото око лакомо иска всичко да опита. Особено пък моето Wink Взех една чиния и натрупах от всички курабии, там си взех една да изям и едно парче шоколад. Занесох чинията вкъщи и може да ми се смеете, но поставих условие вкъщи, че може на ден да изяждаме само по една курабия, т.е. по една хапка за четиримата. Децата бяха съгласни, защото предния път като пекох курабии и ги оставих на плота, изядоха цялата тава. Така че от личен опит са наясно, че са от моята порода и една хапка е достатъчна, ако хапнеш две, ти се иска и трета, ха-ха

# 74
Здравейте само ви чета, рядко се включвам.
Аз също мисля да правя НВХ, защото така смъквам най- много, но първо трябва да довърша 90 дневната. В момента съм 25 ден  и - 3кг. Незнам обаче как ще се представя по  празниците...ако нещо се обърка директно започвам НВХ.
През новата година трябва да съм много по мотивирана и отговорна към целите ми свързани с килограмите. Стискайте ми палци Wink

Общи условия

Активация на акаунт