Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 729
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
пия червено вино с пържени картофи, свеки гледа лошо ще ям ли от питката и руло стефани, 4ри дни преди това при мама същия терор
мъка, мъка, нова гънка ми се образува на шкембето

# 106
Весели празници, момичета!

На 24.12. тичах 10км, на 25 пауза, вчера 12км + силова- пудовка, лицеви и свободни тежести- рамене, гръб, бицепс, трицепс.

С храната съм добре, количествата са ми в повечко, но от утре се връщам на нормален режим.

След час ще направя тренировка с Шон, от утре по-лекичко, без таханища, кокосови кремове и фъстъчено масло с фурми. Грух.  Laughing

# 107
  • София
Deziderata какво е това фъстъчено масло с фурми?

# 108
Deziderata какво е това фъстъчено масло с фурми?

Гребеш с лъжицата от буркана, а с другата ръка се обслужваш от тарелката с фурмите. eat Някъде четох рецепта, но кой ти има време да ги топиш, после овалваш в сусам и прочее...аз го давам по бързата процедура.

Боли ме корема.  chef Blush Ще тренирам утре.  smile3535
Децата искат да гледат филм с мен. Абсурд да откажа. Laughing

# 109
А може и фурмите да ги разделиш на половинки и с лъжицата да сложиш фъстъчено масло, става като бисквитка с фъстъчен крем Wink. А за по-диетично може фъстъченото масло да се замени с цял бадем Simple Smile

# 110
Здравейте момичета Simple Smile
Честита Коледа на всички - много здраве, щастие, късмет, любов и постигнати цели в борбата с килограмите ви желая на всички Hug
Завръщам се в темата след обилното Коледно похапване и преди края на годината, защото не искам да започвам годината с нови сили, а да продължа там, до където спрях преди Коледните празници и ПМС-то този месец, което учудващо за мен бе доста слабо и кратко /пу пу да не го урочасам Close/

И така - благодарение на Сиска се насочих към режима на д-р Пепе, който за съжаление правих / в мой си вариант/ само две седмици. Но много ми допадна и сега продължавам от там, до където стигнах. И както не закусвах, така се научих да си хапвам овесени ядки със сушени червени боровинки, прясно мляко и малко мед /тази закуска не е много по режима/. Научих се да се храня през по-голям период от време /през 5 - 6 часа/ и по този начин започнах да изчиствам водата, която задържам и да ми е леко на корема.

Затова сега го стартирам отново, но във вариант на диетата с Овесени ядки до НГ, а след това ще го правя във вариант на въглехидратно хранене и ще споделям как вървят нещата.

Пожелавам на всички вас успех, на мен също Smile

Сега се връщам да ви чета, за да наваксам с инфото

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 09:41 от Lady Cassiopeia Duval

# 111
Включвам се и по обсъжданите теми

За гладенето - и аз, като Сиска гладя почти всичко /без чорапи и бельо/. Събирам си ги в един шкаф и когато се напълни гладя. Най-много обичам да гладя чаршафи. Общо взето гладя 1 път седмично /рядко 2 пъти/

За готвенето - мразя да готвя, затова готвя два пъти седмично - в понеделник /яде се и във вторник/ и в сряда /яде се и в четвъртък/. Малката е по цял ден на градина, от петък до неделя е при свеки, баткото на училище ММ на работа, аз все на някакви диети, така че толкова готвене стига. Събота и неделя ядат забранени за мен неща, а аз си правя нещо за мен.

За матрицата - и аз съм се завъртяла в нея. И въпреки, че не ходя на работа и при мен нещата са едни и същи всеки ден - каране на децата, домакински задължения, домашни и уроци, взимане на малката от градина, игра с нея, приготвяне за лягана и лягане. На следващия ден нещата са същите. Но поне имам време да ходя на аеробика /вече 3 - 4 пъти седмично/ и съм страшно доволна. Но определено имам нужда от почивка, та мисля да си организирам един Велинград скоро. Малко СПА и масажи биха ми дошли идеално

За Пулс-а - ММ имаше карта, ходи 3 - 4 пъти на този на България /нямаме нито Мазерати, нито нося маратонки с токчета, но скоро ще започвам да нося анцуг адидас със сандали, че е много фешън гледам/. Каза, че е ужасен, изобщо не му хареса и така си остана картата. Ние ходим на Славия - аеробиката там е страхотна. Ходех и в The Gum на спининг за малко, но нещо не ми допадаха часовете на тренировките и спрях. Та, ако ви се идва на Славия може да пием и по кафе някой път Hug

# 112
Днес правих тази йога https://www.youtube.com/watch?v=3j5GwysBCfA

Лейди, аз четох една книга за ПМС и там се препоръчва магнезий и Б6 за цялата втора половина от месеца преди цикъла и масло от вечерна иглика Efamol и Еfalex: http://www.efamol.com/products/efalex/, ако от други лечения няма положителен ефект.

Сега съм си поръчала на библиотеката една книга за аштанга йога и една за аюрведа

# 113
  • София
На страницата на фитнеса видях това видео:) Следпразничен поздрав! https://m.youtube.com/watch?v=lQ6-nCLeDsI
Днес беше един от онези дни, дето всичко се обърква. Цял ден се чувствам като Бриджит Джоунс и нямам търпение да си лягам и да се приключва вече! Поне съм добре с храната и направих 6 км на пътеката по изгрев още.
Спокойна нощ!

# 114
Чудна съм с храната - всякаква и в повече. Ще ми мине, знам си. От година и 5 месеца това ми е първият такъв период, но няма да ме катурне.

# 115
  • София
Бях си възвърнала едно кило от сваленото по празниците, но ми се появи проблем с единия мъдрец, който трябваше да се извади отдавна. Започнах да се настройвам бавно за неприятната манипулация, при което ми се развали апетита. Днес смело и решително си запазих час, обаче докторът каза, че единият корен бил като кукичка и трябвало операция. Та тръгнахме да го лекуваме зъба и от притеснения (много съм страхлива) карам на спонтанен глад от 24 часа. Претеглих се току-що и установих, че съм си върнала предишното постижение, че и отгоре. А като ми каза и цената, която ще трябва да платя, мисля, че ще карам на пост и молитви доста дълго.

Ако си търсите нова диета ......

# 116
Beeps, супер видео Wink

Но за движението по изгрев слънце и аз вече съм фен така каквото и да ти се случва през деня си казваш е поне сутринта направих нещо за себе си Simple Smile

# 117
  • На топло
Ох аз мислех, че съм писала в темата след Коледа 🤣 и сега прехвърлям последните 20 отговора, писала съм някъде другаде 😁.
Дано да се изкарали добре Бъдни вечер със семейството!
Хвана ме някакъв вирус на 26-ти, само главоболие и запушен нос, но на другия ден се активизирах и мина от само себе си. Сега дъщеря ми се оплаква от същото, но има и температура, кофти.

Когато живеех в София, фитнесът ми беше под прозореца, ходих с удоволствие, всички се познавахме.
В момента предпочитам да си спортувам индивидуално, други приоритети. А и паркът ми е до вратата, излизам и започвам да бягам.

# 118
Луна, много гадно това с мъдреца. Боли ме, докато чета. Бях така наскоро, бях убедена, че и двата ще ги вадим, но пък се оказа просто силновъзпален мъдрец. Та ми се размина.

Ето един материал за празничното хапване и последствията с него:
http://-spam152-/bg/2014/blog-bg/%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d1%84%d0%be … 1%8a%d0%bf%d0%ba/

# 119
  • Козлодуй
blackisback, не мога да отворя линка маркиран е като спам ако може да го повториш на лична Simple Smile
Всеки ден качвам с по 200-300 грама и вече съм 62 направо не мога да повярвам какво толкоз ядох че да качвам толкоз изобщо не съм яла хляб а само малко слакиши и шоколад и то не всеки ден Simple Smile Това коледно-новогодишно ядене ще го свалям цяла година Simple Smile Утре смятам да намаля яденето за да освободя място за новогодишната нощ  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт