Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
За мен днес недоспиване и полу-програмата на Аштанга за 50 минути

Тези, които мислят, че не са постигнали каквото са искали може ако искат да проследят каква е кривата на графиката, понякога не виждаме по-далеч от последния си неуспех и забравяме, че като цяло тенденцията е положителна Wink

Весело посрещане на Рождество Христово Simple Smile

# 91
Да са ви весели и хубави празниците!
Не съм срещала с кантар 4ри дни, отчети сл НГ Simple Smile

# 92
  • Козлодуй

# 93
  • София
Здравейте и честито Рождество! Да здрави, другото е постижимо! Я с диети, я с упражнения, я със силата на мисълта Sunglasses
Получихте ли подаръци, били ли сте послушни? Аз поисках проС крив лост, пък ми донесоха блутуут слушалки  Wink Да съм си тичала без кабели.
Страшна питка замесих рано-рано и ще упражнявам това за силата на мисълта от първото изтечение!

# 94
Светли празници!

Аз никога не съм посрещала Рождество в по-добра форма. Въпреки НВ вчера си ядох традиционната вечеря снощи - нищо не съм адаптирала. Един ден няма да ме събори. Е, сега съм подута, гадно ми е на червата, но ще мине.

Иначе Дядо Коледа традиционно ми донесе пижама Grinning Имам си и контролер за компютърни игри, но това получих по-рано. И коледни чорапи, гривна... Нищо спортно не съм очаквала, макар че карта за фитнес би ме зарадвала, че да си тренираме заедно с Beeps Grinning

# 95
  • София
Блеки, едва ще ги дочакам да отворят утре и се мятам на пътеката. Дано само ме пусне виното до тогава Laughing
Днес отчитам лежанка по диваните и ядене на коремна преса...Толкоз, празници са сепак! cheers cheers Чин-чин!

# 96
Традиционна Бъдни вечер и цялото семейство с едно и също растително меню Wink

В коледната сутрин само 20 мин аштанга йога, че народът гладен и си чака коледните мъфини. Днес пак мръвки ще готвя.
ММ днес сутринта ми гледа йога комплекса и чак му стана интересно, ха-ха. Каза, че съм оформила мускули. Аз от лятото не съм се гледала без дрехи в огледалото, но щом той казва Simple Smile

Весел празник!

# 97
Blush   запис и весели празници!

# 98
 Честито Рождество и Стефанов ден на всички!!! Да сме здрави, фитнати и да се чувстваме добре в тялото си!!!

blackisback, харесва ми твоят план и е много вероятно да се присъединя да ти правя компания!!!  Hug

За мен суровата среща с реалността ще е на 3ти или 4ти, когато ще се срещам с метъра. За първи път не се оливам сериозно по празници, но пък се олях достатъчно преди това.  ooooh!

# 99
Весели празници!   ChampagneWine Glass
След похапване на питка, баклава, бисквитки, сладкишчета покрай всичките месни и салатени специалитети, днес кантара е супер благосклонен-никакво "отклонение" от показанието преди празниците. People Dancer
Повече от доволна!
От днес без тесто и захар!Че направо имам чувството, че вече и кожата ми е сладка....
Имах някакви планове за Нова година за разни десерти, но ще се огранича само с една така баклава, по желание на мъжа и сина ми.Толкова си "подсладих" душата по Коледа, че не ща и да чуя на още сладкиши.

# 100
  • София
Тесто и сладко не съм яла, но пък виж ядки...откровен глад за бадеми изпитвах! Този цикъл ми нанесе бая щети, много подпухнах и макар да започна отводняването, все още ми е подуто. Ще гледам днес да пия повечко чай и вода, дано ускоря нещата.
Днес смятам да ударя една боя на косата и да се просна за малко коремни упражнения+планк и планк конбинации.
Хубав ден на всички ви!

# 101
  • София
След ядене на празнични месенки естествено днес кантара отчете +2 кг.Като малко тюленче съм , качвам невероятно бързо.

# 102
Мен тестени не са ме изкушавали, а баклава - абсурд. Само боб, ориз (сарми), малко и класическа руска салата. А... сещам се и за баница с праз на Бъдни вечер. Но бобът беше това, което почти ме уби Grinning Такъв стомашен, а после и чревен дискомфорт от години не бях изпитвала. Проблемът си беше само мой, та не е от боба.

# 103
  • Козлодуй
От боба е, направо няма такова подуване като от боб станала съм като слон а всеки ден тренирам дори в момента съм в най-трудната фаза от упражненията на програмата ми.
Ужасно съм дебела и аз ядох шоколад и то черен и сладкиш щолен със греяно вино не бях яла сладко от година и ми накъртва на сладко в устата умирам от жажда чувствам се ужасно След нова година започвам диета японската от нея най-добре се чувствах

# 104
За сладкото + 1, но и от мазното агнешко така се чувствам. Бобът го "разреждам" с ориз и нямам неприятни усещания.

Аз пак съм в процес на преразглеждане и с цел по-голяма осъзнатост, започвам да се стремя да правя само по едно нещо, в това число и пиенето на течности. Т.е. сядам и само пия чай, не може да чета книга и да пия чай например. Отделно подхванах плетката на щерката. И продължавам да съм в търсене на нови занимания, които да практикувам и през новата година. Днес йога за поза кралски гълъб, но не ми хареса. Утре друг комплекс Simple Smile

С изключение на содената питка и няколко курабии, нищо друго тестено не сме имали в менюто.

При нас баницата е за НГ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт