Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 682
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Зелето има 25 калории на 100 гр., И е с отрицателен калориен баланс. Смяташ общо взето само мазнината към зелето - тя е калорична. Морковите имат към 41 калории на 100 грама.
https://www.bb-team.org/articles/4301_10-hrani-s-otricatelen-kalorien-balans

# 511
Та развитието е следното. Започнах на 2 януари с тегло 79.9кг, а сега (10.01) съм твърдо 75,00кг. Гаджълъка дори ми каза, че съм отслабнала, чувствам се добре  
tissi, ще се радвам да споделяш своите резултати по-често, тъй като са сходни с моите. Не знам колко си висока, но и моите килограми са с около минус 4 от 1-ви януари до днес (75 кг), при ръст 163 см.

Успех на всички в своите планове за 2018-та година!

# 512
  • София, България
tissi, ще се радвам да споделяш своите резултати по-често, тъй като са сходни с моите. Не знам колко си висока, но и моите килограми са с около минус 4 от 1-ви януари до днес (75 кг), при ръст 163 см.

Успех на всички в своите планове за 2018-та година!

Нямаш никакви грижи! Уви, аз съм малко по-ниска от теб, което прави нещата по-малко симпатични. Аз съм 156см Искаш да се напреварваме ли?  Шегувам се, с една приятелка навремето така се мотивирахме... всичко си обръщахме в надпревари, за да имаме хъс и мотивация.

# 513
tissi, заради мотивацията е. Обаче си права, 156 см срещу 163 см не е съизмеримо, но нищо. Поне килограмите ще сравняваме. При твоят ръст ти ще ме водиш със сигурност. Успех ти желая!

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 18:53 от terriok

# 514
При Мария Шпицер съм ходила в Маринела..там басейна е претъпкан и се отказах.
От година ходя в Принсес,бившия де, доволна съм,но в началото едвам издържах. Тази година ще съм по стриктна и поне три пъти на седмица ще ходя,минимум три пъти!

# 515
Аз днес видях на снимка моята мечта:

Скрит текст:

Не издържах и към овесените ядки добавих кора от ябълка, ха-ха. Но трите шоколадови бонбона, които една колежка оставила на бюрото ми не можаха да ме изкушах, "подарих ги".

Роузи, наистина е нещо страшно анорексията. Но по-страшното идва след това, поне за мен беше така.

# 516
tissi, кои са тези нв блокчета? И отде ги взимаш Grinning

Аз вчера откровено си гладувах по едно време, но в такъв район работя, че нямаше с какво да се подкрепя Confused Освен фафли, брускети и прочее.

Яденето беше
- костен бульон
- две кюфтета, туршия и костен бульон
- пилешки филенца в корнфлейкс и снежанка

Прецених, че последното мога да си го позволя при положение, че нямах почти никакви въглехидрати за целия ден. А кетоза се отказах да гоня.

За днес храната
- костен бульон
- свинско със зеле
- леща и някакво мЕсо

Може да си взема някаква малка сметана за следобедя

# 517
Блеки, аз в такива моменти като твоя си взимам пакетирани глупости - кроасани, вафли, солети и ме е яд, но като няма друго няма гладна да стоя - не мога.
Не ви ли свири корема в такива моменти, не ви ли е неудобно пред другите хора? Аз това не мога да го преживея и да устискам Angry

Да дам отчет от изминалите 3 дни. Сутринта имаше танца на радостта Revolving Hearts. Кантара показа -0,900 т.е. заковах на 61 кг. Знаете, моята цел е да държа под 60 кг, остават ми 2-3 кг. Видимо поспаднах и вече ми е хлабав пръстена Grinning Сложничко е в зоната, но не чак толкова. Трябва да се свикне с меренето и напасването. Към момента приемам 11 блока, но ми е малка закуската може би, защото съм гладна още в 11. Добавям си още малко храна, хаха.
Галче, хубаво си направила, че си ги подарила. Аз пък имам едно място за бонбоните и там ги събирам докато някой не пререве за сладко (следобедите) и го черпя с почерпката Blush. Относно "тайния шкаф" вкъщи съм съгласна, че е излишен.
Вачева, успех с диетата. Очаквам да споделиш чудесни резултати от нея.
Доста хора се зарибихте и по овесените ядки, ще очаквам и там да споделите крайните резултати. Ще бъде интересно.
Успех и хубав ден група Flowers Four Leaf Clover

# 518
Зизу,ти колко си висока. И моята цел е да спадна под 60, висока съм 170см.

# 519
  • Велико Търново
Зизу,ти колко си висока. И моята цел е да спадна под 60, висока съм 170см.

И моята Mr. Green
Снощи вечерта кардио тренировка-60 минути, 8 км. 820 калории.
Преди тренировката си купих л-карнитин с йохимбин и освен дозата си налях, и в кафето, резултата леко сърцебиене, но преди това и мъжа ми ме ядоса Blush
Имам извървяни и около 4-5 км. с бърз ход Crazy
Храната ми беше чудна.
Килограмите тази сутри 61.4 кг.
Както съм споделяла амбициозната ми цел относно килограмите е 55 кг. , срока е 2019 година май.
Днес не знам дали ще ходя на зала или ще тренирам у нас, ще го мисля Simple Smile

# 520
Добро утро и от мен Simple Smile
Днес съм от ранобудните. Закарах баткото на училище и се захванах да правя боб, че ММ нали е на 90 ДД и днес в 12.00 ч. трябва да си хапне бобец Simple Smile Сега се вари, а аз седнах да пия кафе и си запалих една цигара /не пуша, но нещо ми се допуши и си дръпнах една на тишина и спокойствие преди да се е събудило малкото торнадо, че тези моменти са ми кът и искам да им се насладя максимално Simple Smile/

Галче - хареса ми снимката, която си показала. Най-вече морето и половинките бански, които са моята цел за това лято Blush Аз много си харесвам корема, когато съм слаба и ми е голяма мъка, че от няколко години все с цял бански ми се налагаше да съм на плажа. Надявам се тази година и аз да се похваля с подобна снимка. Еххххх, размечтах се за моренцееее

Зизу - как си си разпределила блоковете? Когато правех Зоната и аз бях с 11 блока. Ако ти е малка закуската виж дали някой блок от другите хранения не можеш да го преместиш при закуската, за да ти държи по-дълго Simple Smile

И така - отчет от вчера

Закуска /10.00 ч./ Овесени ядки
Вечеря /17.30 ч./ Св. вратна пържола със зелена салата и люти чушки.

Общо калории - около 1000 /+ -  100/

На обяд аеробика. Чувствам се добре, кантара сутринта го мернах и ме съблазни, но се направих, че не съм го видяла. Скрих го хубаво, че като мина покрай него и го видя все ми се чува, че ме вика да се кача на него годината Joy

Усмихнат ден на всички. Аз днес ще съм с менюто от вчера. На обяд съм на маникюр, така че със сигурност няма да имам време да мисля за ядене. Като си видя маникюристката с това хубаво, стегнато, слабо телце и мисълта за ядене ми се изпарява на мига. Много мотивиращо ми действа Grinning

# 521
Зизу, всичко опира до нагалса поне при мен. Нагласа, която се опитвам в момента да си върна. Точно тази сутрин си мислех точно за това, че в последните години, докато пълнеех ми беше друга нагласата.
Та, когато взема крайно и категорично решение, не ми е трудно. Случвало се е да съм много гладна, но да съм на режим хранителен и тренировъчен, който даваше ефект. Бяхме на състезание на МП по бягане, имаше риба, но беше много скъпа и не исках да давам пари за това. Казах си или ще ям режимно или изобщо няма да ям. И съм била така много пъти. Въпросът е да го поискаш и да го решиш. Нищо няма да стане за половин ден не ядене.
Но зависи и от физическото състояние, ако съм в ПМС понякога ми е ужасно трудно. То ми е по-труден период дори от МЦ

# 522
  • София, България
Рекла съм си, че 2018-та ще да е моята година. Напуснах работа на 01.01(заплата 500-700лв в София след 4 години търпение). Започнах диета с вече 4,8кг надолу). За сега и по 2-та въпроса вървя в добра насока. Само ще кажа, че от днес вече съм на обучение за по-високо платена работа. Днес се премерих и съм със 100гр отгоре, но ме боли яйчника за това... През нощта ми е дошъл МЦ след толкова месеци чакане, а дано и кистата се махне с него пък тия 100+ грама хич не могат да ме демотивират. Сега трябва да си изградя навик да си нося храна с мен. Наумила съм си да си взема 1 кутийка с домат и моцарела... и едно десертче за всеки случай...

А като стана въпрос за десертче....blackisback, това е десертчето, но да предупредя, то е подходящо за диабетици и за моя нисковъглехидратен режим, но за сметка на това  мазнини си има:
https://www.ebag.bg/product/5638/images/0/800

За 100гр продукт въглехидратите са едва 8,9гр, но мазнините са 43,3гр, странното е, че на калории пише : 5,37, не знам дали е възможно!

Отивам на обучение, дами, пожелайте успех!

# 523
  • Велико Търново
Това пък е моя любим протеинов бар, но вкуса, който вземам аз е с фъстъчено масло.Той е един протеин ми бяха вечерята снощи.Забравих да кажа, че махам за известен период от време кисело мляко от менюто си.Очевидно това е сериозния препъникамък Blush
https://apteka.framar.bg/30047337/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5 … 100-%D0%B3%D1%80-

# 524
Блеки, аз в такива моменти като твоя си взимам пакетирани глупости - кроасани, вафли, солети и ме е яд, но като няма друго няма гладна да стоя - не мога.
Не ви ли свири корема в такива моменти, не ви ли е неудобно пред другите хора? Аз това не мога да го преживея и да устискам Angry
Това ми е другия плюс от ВМХ.....няма вълчи глад, на който да не мога да устоя.Тялото, свикнало на мазнинен метаболизъм, в такъв момент просто започва да черпи енергия от мазнинните запаси, та няма кое да провокира чувството на глад.Стояла съм без храна по цял ден, без реално да почувствам осезаем глад....просто се усеща една празнота, която всъщност е чувство на лекота.Случвало се е след 7-8 часа без храна, да се прибера, да отделя още час за приготвяне на вечеря и чак тогава да ям.Без чувство на остър глад, без настървяване за храна, без преяждане.
Ако имам време навън и няма нищо подходящо за ядене, най-често пия капучино и вода.

Аз и днес съм болна....храната вчера беше основно препечени филийки с мас, чайове, сварени яйца.
Днес пак започнах с препечена филия с мас и 1 яйце.
И кантара също е благосклонен, днес показа 65.5 кг.Движение-никакво....лошо ми е, не ми се мърда, стоя си на топло на дивана, увита в одеяло с лаптопа на коленете.Чак ме е яд, че не вали сняг, за да е пълна идилията....   Simple Smile

Успешен ден на всички!И с кг, и с работа, и с любов, и с ....каквото искате!   Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт