Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява интервалното гладуване?
Какви са различните протоколи за гладуване?
Какви са целите на участниците за 2018 г.?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява интервалното гладуване?
Интервалното гладуване, известно още като фастингиране, е група от диетични режими, които споделят идеята, че периодичното въздържане от храна подобрява инсулиновата чувствителност на организма, подпомага загубата на тегло и позволява на клетките да се „поправят“ сами. Най-известният протокол е 5/2 - пет дни с нормално хранене и два дни с ограничено хранене.
-
Какви са различните протоколи за гладуване?
Протоколите за гладуване варират в зависимост от продължителността на периода, през който се ограничава храненето или се позволява хранене. Те могат да бъдат ежедневни, като всеки ден се ограничава времето на хранене, или седмични. Най-известният седмичен протокол е 5/2 - пет дни с нормално хранене и два дни с ограничено хранене.
-
Какви са целите на участниците за 2018 г.?
-
Какви са някои от стратегиите, които хората използват за постигане на целите си?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците?

Не е за хора на диета, хаха. Висока съм 1,67, от 8 клас тежа 56 кила, а на 20 години поддържах 58 кг. Мисля, че под 58 не е разумно да падам за моята височина и кокал.
Дано си промениш целта 
За обяд имам зелена салата с пушена сьомга, царевица и маслини - също солидна кутия, защото не смятам зелената салата, а тя е обемиста. За следобед - "филийки" от трици с шунка и извара със 100 грама грозде. Довечера - тренировка с ластици и после за ядене не знам. Снощи минах с чаша айрян. Килограми - без промяна.

То захар, то брашно, то калории (дето аз по принцип не броя...
Фитспо имат и още едно барче, което много напомня на Марс, то също е със стевия. Наскоро пък пуснаха и нещо като Сникърс, пак с много малко захар и предимно стевия, но не съм го яла.