ЮЛСКИ мами 2018 - Тема 2

• 77 007
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
И аз намирам промяна в кожата на лицето си. И по-често ми се появяват пъпки...някакви големи и подкожни. Често ми се появяват и червени петънца по лицето, които за няколко часа изчезват. Мислях и аз за това да мина един преглед с дерматолог ?!
Аз съм в 12 гс и АГ онзи ден ми изписа Фемибион 2. Досега бях само на фолиева, но каза сега да започна тази комбинация Wink

# 316
  • На зелено
Да, и на мен ми каза между Фемибион 2 и Елвита 2 да избера. Но аз не знам коя. Цените са доста сходни, а и високи в сравнение с Фолио 1 например. По-назад се споменаваше и подут стомах, за него ми даде Саб Симплекс.

# 317
Здравейте момичета, аз съм в 13 седмица и вчера също ми изписаха фемибион 2. Досега бях на фемибион 1, мисля че разликата между двете е в омега 3. Аз също забелязвам пъпчици по челото и по раменете, но не мисля че е от таблетките, защото ги пия от 3 месеца, а пъпчиците се появиха от скоро.

# 318
Аз пих 3 месеца Огестан,сега ми изписаха Пренатал Simple Smile

# 319
Момичета,при изследване на кръвната ми група се оказа че съм" А-",а приятелят ми "0+".След малко ровене в интернет се оказа ,че при такава комбинация с "отрицателна" мама и "положителен "татко има вероятност от резус-конфликтна бременност,ако по някаква причина кръвна на бебето се смеси с моята.При разговор с гинеколожката си тя ми обясни,че при първа бременност това е почти невъзможно,а 72часа след раждането се слага ваксина анти D гама глобин,за да няма и таква вероятност и при втора бременност...сега съм по-спокойна,но ако някоя от вас има личен опит с комбинацията на тези кр.групи ще се радвам да сподели .

# 320
  • София
Момичета,при изследване на кръвната ми група се оказа че съм" А-",а приятелят ми "0+".След малко ровене в интернет се оказа ,че при такава комбинация с "отрицателна" мама и "положителен "татко има вероятност от резус-конфликтна бременност,ако по някаква причина кръвна на бебето се смеси с моята.При разговор с гинеколожката си тя ми обясни,че при първа бременност това е почти невъзможно,а 72часа след раждането се слага ваксина анти D гама глобин,за да няма и таква вероятност и при втора бременност...сега съм по-спокойна,но ако някоя от вас има личен опит с комбинацията на тези кр.групи ще се радвам да сподели .

мислех да не се включвам и да изчакам да изпишете темата и да не ми излиза повече, за да не ви разстройвам, но заради този пост ще се включа. При мен този опит приключи малко след Нова година на 11+5 г.с. с мисед. Биха ми АндиД глобулин след абразиото.
Аз съм с А-, приятелят ми е с +.

Миседът няма нищо общо с кръвните групи.

Обясниха ми, още преди случката, че ще ми пуснат тест за антитела поне два пъти по време на самата бременност. Ако по някаква причина се появят в изследването - бият АнтиД глобулин още по време на бременността. Ако ли не - до някакви часове след раждането.
Или както се случи при мен - след миседа.
Прочети подробно, в различните държави, болници, че и при различните лекари, има различни практики. Моят лекар е доста либерален по други въпроси, но по този държи на стриктно следене.
Стискам палци на всички ви за успешен финал през юли, а пък аз ще изчакам малко, ще мина през една-две различни процедури и се надявам да попадна в някоя също толкова приятна отчетна, когато му дойде времето Simple Smile

# 321
  • Варна
Get real, мислех си за теб.
Съжалявам за случилото се. Минала съм по този път и всичко ще се нареди и при теб !
Той твоя лекар така и не беше сигурен, че ще задържиш тази Б, но какво се случи в 11гс ??

# 322
  • Стара Загора
Get_real  съжалявам много Cold Sweat
Непременно си пусни имунологични изследвания. Много момичета с проблеми имат вливки от Имуновенин или Интралипид. Аз имам 3 вливки с Интралипид , заради положителен ANA скрининг / пак вид антитела/. 

# 323
Аз също съм съм с отрицателен  RH.С първата бременност никакви проблеми.С втората следях я в Германия и на всеки две седмици ми взимаха кръв и  два пъти ми се наложи да ми слагат ваксината.Сега с трета бременност се започна още от 6 седмица.Имах антитела,сложиха ми ваксина и имах леко кървене.Стискам палци да се опазя.Не знам в Бг как следят антитела,но тук в Германия на всеки две седмици,а ако има проблем то всяка седмица.

# 324
Get Real, съжалявам за загубата ти! Бързо възстановяване и успех следващия път! 🍀😚👶❤💙

# 325
Get real, много съжалявам за загубата ти, аз го преживях минал. година лятото, беше ужасно...Ще се съвземеш и продължиш пак!!
Момичета, има ли още гадене при вас? Аз съм в 14гс и още имам позиви за повръщане😣

# 326
И аз все още имам гадене по всяко време на деня, но предимно след обяд. Даже май ми се засили от преди...Здраве и късмет на всички! ❤

# 327
При мен пък гаденето понамаля и се чувствам една идея по-добре.

# 328
    Момичета имате ли вагинално течение с бял цвят?Ползвате ли интимни гелове ?

# 329
    • Русе
      Момичета имате ли вагинално течение с бял цвят?Ползвате ли интимни гелове ?
      Да, аз имам от самото начало на бременноста, вече съм в 12г.с. и два пъти до сега съм слагала гиназол гел вагинално. Днес бях на Биохимичен скрининг и казах на доктора, че течението продължава и сега ми изписа свещички. Дано понамалее поне или да не вреди по някакъв начин на бебчо. Това течение си го имам от както се помня. Иначе използвам интимен гел от avon, но не се притеснявай доколкото знам, когато няма мирис и цвят не е притеснително и  не се дължи на гъбички.

Общи условия

Активация на акаунт