ЮЛСКИ мами 2018 - Тема 2

• 77 033
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Има ли и други мами на които са им казали пола в 12 седмица на ФМ?Вече си мисля,че съм само аз.....

На мен ми казаха, но "на 90%"... Някак си се доверявам, защото все пак доста бременни са минали през ръцете им и си знаят работата.

# 361
Има ли и други мами на които са им казали пола в 12 седмица на ФМ?Вече си мисля,че съм само аз.....

На мен уж нямал да ми казва доктора, но намекна че е момиче! Бях в 11 + 5

# 362
Аз нямах фет. морф. и сега чакам резултатите от хармони теста. Той включва и пол, но ако не искаш да го знаеш, не ти го казват! За мен лично пола не еважен, стига бебето да е добре, но таткото има предпочитания.

# 363
Цитат
Ясно е ,че не е важен ,но при две момчета е нормално да искам момиче.Може ли малко повече инфо за този тест който включва и пола.

Ето информация:

https://www.google.ca/amp/s/www.24chasa.bg/amp/4439237

Така е! Пожелавам ти сега да е момиченце, и най-вече живо и здраво! ❤👶

# 364
  • Русе
Онзи ден бях на ранна ФМ в 12г.с. в гр. Тутракан и доктора намекна за пола, но каза че не е много сигурен и ще го разберем следващия път, когато отида. Simple Smile Каквото и да е, важното е да е живо и здраво! Simple Smile
Желая на всички да си имаме юлско живо и здраво пухкаво бебче! Simple Smile

# 365
Мен като ме пращат чак в 20 седмица на Фм,чак тогава ли ще разбера пола?Какъв е този тест за хормони?

# 366
Дала съм линк по-горе с информация, а може и да питате гинеколога си. И пак искам да подчертая, че този тест не е за пола на бебето, а е генетичен тест за 3 различни синдрома, но включва и пол, тъй като е днк тест.

# 367
  • Варна
Чисто любопитство, ама каква е цената на този тест ?
Аз минах ФМ, всичко е наред, както и БХС също е с добри резултати.
Мен в 10-та ме гледа един лекар дето предположи, че ще е момче.
После на феталната в 12, моето аг каза първо момиче, после момче към края на прегледа.
Не се вълнувам много какво ще е, защото тайно си живея с мисълта , че ще е момиче, въпреки, че с ММ винаги сме си говорили как искаме първото ни дете да е момче. Аз и от дете си мечтая първото ми дете да е момче, а второто момиче , за да има кой да я пази. И сега какви са тея мераци за момиче не знам и доколкото мога да се надявам, че може и момиче да е по-добре за мен Grinning

# 368
  • Стара Загора
Момичета ,  моята докторка по ЖК  ми направи само БХС , не ми е споменавала за ФМ. Аз малко не мога да разбера каква е разликата  между двете изследвания . Тя направи измервания , провери за носна кухина , дадох кръв за изследване в Националната генетична лаборатория. Не беше попълнила коректно заявлението / понеже съм инвитро/  и от лабораторията ми се обадиха да ми се накарат. Което ме навежда на мисълта да си търся и втори доктор.
И моите венци кървят жестоко. Препоръчвам ви вода за уста на Билка / червена срещу пародонтоза/ . Направо е огън, много стяга.
И да ви се оплача от мъжа ми. Преди две седмици ми лепна един сополив вирус , само дето не умрях с тия хомеопатични хапове. Оцелях. Днес преди два часа, ново 20. Повръща и го боли много глава, подозирам че е грип , макар че няма температура. По принцип рядко боледува, ама сега нали съм бременна- ще ми довлече всички вируси в къщи.  Не мога вече:angry:

# 369
merita Предишната ми бременност повечето мами над 35 бяха с лоши резултати на БХС и правиха амнио. Впечатленията ми са, че притесненията от рисковете са много по-големи отколкото самият риск от процедурата. Бъди позитивна, стискам палци всичко да е наред.
mum of 3 Прости ми любопитството, но ти защо правиш кръвен тест?
Аз преди втората ФМ не питам за пола. По принцип полът може да се види и в 10-тата седмица, всичко зависи от позицията на бебето, по същата причина и в 20-та седмица може и да не успеят да ви го кажат.
Има ли и други неживеещи в БГ? Днес имах консултация и обсъждахме ваксините за мен и бебето. Сега стоя и се чудя за туберкулозната ваксина, тук не е задължителна, но мисля, че може да я поставят на детето при желание на родителя. Та въпросът ми е вие слагали ли сте я?

# 370
Има ли мами от Плевен,които ходят във Втора База?

# 371
merita Предишната ми бременност повечето мами над 35 бяха с лоши резултати на БХС и правиха амнио. Впечатленията ми са, че притесненията от рисковете са много по-големи отколкото самият риск от процедурата. Бъди позитивна, стискам палци всичко да е наред.
Аз преди втората ФМ не питам за пола. По принцип полът може да се види и в 10-тата седмица, всичко зависи от позицията на бебето, по същата причина и в 20-та седмица може и да не успеят да ви го кажат.
Има ли и други неживеещи в БГ? Днес имах консултация и обсъждахме ваксините за мен и бебето. Сега стоя и се чудя за туберкулозната ваксина, тук не е задължителна, но мисля, че може да я поставят на детето при желание на родителя. Та въпросът ми е вие слагали ли сте я?

На въпроса към мен:
Теста си го правя, защото съм над 35 и искам навреме да съм сигурна, че бебето е добре. Този тест показва с голяма точност(99.6%) дали плода има Синдром на Даун,  Синдром на Едуардс и Синдром на Патау. Тестът е неинвазивен(кръвен днк тест), но също така включва и пола на бебето, за тези, които изявят желание да го узнаят. Не съм си правила този тест за да разбера пола, даже не искам и да го знам. Успех на всички момичета и бъдете здрави!

# 372

На въпроса към мен:
Теста си го правя, защото съм над 35 и искам навреме да съм сигурна, че бебето е добре. Този тест показва с голяма точност(99.6%) дали плода има Синдром на Даун,  Синдром на Едуардс и Синдром на Патау. Тестът е неинвазивен(кръвен днк тест), но също така включва и пола на бебето, за тези, които изявят желание да го узнаят. Не съм си правила този тест за да разбера пола, даже не искам и да го знам. Успех на всички момичета и бъдете здрави!

Това теста,който след 10 дни е готов ли е?Мисля ,че и аз правих същия,но чакам резултати.

# 373
mum of 3 Благодаря за отговора, зная много добре за какво е теста, но знам и колко струва. Притесних се дали имаш някякви други съмнения като причина да го направиш. Хубава вечер.

# 374
mum of 3 Благодаря за отговора, зная много добре за какво е теста, но знам и колко струва. Притесних се дали имаш някякви други съмнения като причина да го направиш. Хубава вечер.

Не знам каква друга причина може да има, освен че искам да се уверя навреме и на 99.6%, че бебето е добре, предвид рисковата група в която попадам? 😌

Ето още малко информация и цени, за който се интересува!

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=49012.300

Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт