Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят при записване в ЖК?
Какви са признаците на бременност, свързани с гърдите?
Какви са някои от често срещаните симптоми на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят при записване в ЖК?
-
Какви са признаците на бременност, свързани с гърдите?
-
Какви са някои от често срещаните симптоми на бременността?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето и лекарствата?
-
Какви са някои съвети за бременни жени относно носенето на деца и движенията им?
Имам прекрасни спомени от ражданията. Дали са боляли - да, особено в един момент, но не е било нищо извънредно, нито непоносимо (и това от човек, който се страхува да си направи зъб без упойка!). Но както казах, не са ми вливали окситоцин, което мисля че доста облекчава нещата (макар че се случват по-бавно). Възстанових се много бързо, реално можех да си живея нормално от първия ден още, макар че първата седмица се ограничавах до по-кратки разходки (до 1-2часа).
Единственото, което бих могла да препоръчам от моя опит е внимателен избор на екипа за раждане - след отзиви(като питате изрично от какво са доволни хората - някои са доволни от неща, от които вие може да не останете никак удовлетворени), лични разговори с екипа и т.н., така че да знаете че това са хора с вашата нагласа, поне доколкото е възможно. 

Супер!!!