Любители на кучета - тема 77

• 49 277
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ние утре ще тръгваме за Истанбул и ще водим кифлата с нас. Вчера оформихме документите във ветеринарната клиника. Дано всичко е наред.

# 136
  • София
Ние утре ще тръгваме за Истанбул и ще водим кифлата с нас. Вчера оформихме документите във ветеринарната клиника. Дано всичко е наред.

Лятото българските граничари даже не обърнаха внимание на кучето. Аз аз бях приготвила паспорт, чип, всичко.

# 137
За пореден път да кажа, че гранична полиция не й е в компетенциите и правомощията да проверява животни от какъвто и да е вид и ако някой от тази служба иска документ за кучето да знаете, че си е чиста проба заяждане. Даже наскоро така заради заядливи полицаи, които искали да се отвори клетката на куче, то скочило уплашено и хукнало в полето в Румъния от страх, а човека само го превозвал и не могъл да го хване, та след няколко часа дойдоха майка и син да си търсят кучето из румънското поле. Ако бях аз щях първо да ги вдигна във въздуха всякакви граничари, ама хората бяха с подпухнали от плач лица и хич не им беше да се занимават. За щастие намериха кучето сравнително бързо и си го прибраха обратно за София.
Змия приятно изкарване там и дано не ви мотаят ветеринарните служби на границата. Но като цяло мисля, че за едно домашно куче няма въобще и да обърнат внимание. Hug

# 138
  • София
ето ни и нас спящи от снощи

и разхождащи се от днес

и виж, мамо колко съм висока

ей, големи са ни сладури четирикраките съкровища

# 139
  • София
Бяхме на доктор, би й инжекции, даде ни спец храна, сега дреме.

# 140
  • София
а какво каза, че и е
или ей така, профилактично

# 141
  • София
Яла е нещо неразрешено и й се е раздразнил стомаха.

# 142
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моя не е лабрадорчо, ама и той е любопитко 😄

Какво виждат и двамата в тъмното, остава загадка 😄

# 143
  • София
той е далматинеееец
нищо не разбираш ти от виждане в тъмното

# 144
  • София - Рим и обратно
Как са кацнали двамцата от двете страни 😂. Нарцисчева, как се разбират сега?

# 145
  • Euskal Herria
Клюкар в действие:

# 146
Благодаря Ви за отговорите. Надявам се да спре. Сърденето го играя добре, чак започва да вие и плаче, но после пак си ме гризва. Зъбите са сменени,да Simple Smile ...и вълчи.

# 147
  • София
ау, какъв сладур
 много играчки и клони за дъвкане

# 148
  • Sofia
Леле, с какви хубавци пак се напълни темата!  Heart Eyes Heart Eyes

Водих вчера Страхо в Добро хрумване, оказа се, че нокътят на петото пръстче е спукан на 2 места, което боляло ужасно  Tired Sad Но, за да го установят трябваше да го държат 3-ма души, да му вържат муцунката...абе направо беше ужасно. Той пищи, на мен ми текат сълзите и го галя и целувам...Изложихме се, колкото можахме  ooooh! На всичкото отгоре, в безизходицата си, накрая ги напръска с аналните си жлези, истински скункс!  Joy Не съм и подозирала, че го могат това кучетата... Та сега пазя да не го докосваме това пръстче и чакаме да израсте...

Оплаках ви се, за което извинете, ама вие ще ме разберете  Hug

Агент, как е душата днес?

# 149
  • София
Страхо ще се оправи. Ама нокът много боли. Аз така си помислих, че пак си е счупила крак, а то нокът било.

Пак е омърлушена, лежи повече. Повърнала е съвсем малко, но не е яла.
Снощи яде.
Чудя се дали да я водя пак.
Дадох й някакво хапче снощи и днес.
Мога ли да й дам пробиотик?

Общи условия

Активация на акаунт