Любители на кучета - тема 77

• 49 279
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как са кацнали двамцата от двете страни 😂. Нарцисчева, как се разбират сега?
Оооо, големи са си дружки 😄

Ма то няма такъв кротък котарак просто, по два дена е седял самичък и грам беля не е правил из нас .

# 151

Нарцисчева, страхотна дружинка си имаш!  Heart Eyes bouquet

И, понеже идва Годината на Кучето, която просто няма как да е лоша, то ви пожелавам:

и весело посрещане на Новата годинаsanta2 bigdance2 ura Gift party023

# 152
  • София
здравейте момичета и за много години
здраве, щастие и спокойствие ви желая

ние си изкарахме добре, оказа се, че Рея не се страхува чак толкова от гърмежи, по-скоро следеше мен, за да реши сташно ли е или няма проблем
обаче успя  да омете половин тава картофи с печено пиле
и сега има ским ским и излизане през половин час
явно това не е нейното меню
та така, новогодишно

и извода да не оставяш само куче с ядене наоколо

# 153
  • София
Аз уж прибрах всичко, излязохме на гости, нашата добарала една бисквита. И прз нощта пак повръща, сутринта дриска. Днес е много зле, направо ме плаши - само лежи и гледа. Не иска вода, храна.
Преди малко й дадох малко варено пилешко, без нищо.

# 154
  • София
ох, заведете я утре да и сложат някоя система
дребните четирикраки бързо се обезводняват

ей така за малко да си остана без котка
накрая направо падаше, като се изправеше на крака
и два пъти на вливания и се оправи

# 155
  • Euskal Herria
Щастлива 2018 година за всички ви! Да са ни здрави домашните любимци!

# 156
  • София
Здрава и щастлива 2018та година!
Балу снощи се уплаши от нещо още към 10 вечерта и не успяхме да го изкараме от "скришното място" до след 1... Милия, много се беше стреснал, а около нас нямаше чак такава война като по други места, беше сравнително спокойно и гърмежите започнаха към 23.30 и затихнаха около 00.30ч.

# 157
  • София
Дадох малко вода със спринцовка. Ще я наблюдавам до утре. Аз заминавам по обяд, мм е на работа и се надявам да се подобри дотогава.

# 158
  • Русе
Честита Нова Година, дами! Много здраве на всички Ви!

Макс хич не се впечатли от гърмежите. На снощната разходка из парка имаше хлапета с пиратки. Не трепна така че го оставих спокойна в дома, даже и вратите по стаите не затворих. Спал си е тихо и кротко затова получи среднощна наградка, пържолка. Но в парка имаше доста стреснати другари които буквално влачеха Sad

Стискам палци за болната принцеска на Агент  Praynig

# 159
  • Варна
Честита Нова Година и от нас! Бъдете здрави!

Ние оставихме Дарито при едни приятели докато мине 12 часа, полаяла е, но после беше спокойна.

Имате ли препоръки за хотел в някой от ски курортите, където можем да се настаним и с Дара? Пампорово, Боровец, Добринище? Бяхме в Чепеларе миналата година, но ми се иска да сменим. Търся в Букинг с отметка позволено за домашни любимци, но лични впечатления ще са ми от полза. Благодаря!

# 160
  • Русе
Във ФБ има група за хотели които допускат дом. любимци. Питай там а и имат файлове с места.

https://www.facebook.com/groups/hotelivkoitopuskatdomashnilubimci/

# 161
  • Стара Загора

# 162
  • о`майна лунна нощ е
Спокойна, успешна и здрава година пожелавам на всички дву и четирикраки в темата.

Забравих да разпитам хлапетата как е било  новата година на село с тия гърмежи. Силно се надявам ловната жилка в кръвта на Торин да е изкарала безстрашното в него, а не да го е навряла в дъното на колибата.

Да се оправят болните и да се похвалите, че са добре, колкото е възможно по-скоро.

ПП - мъжът ми се е заел да събира части за тролей система, за да вържем таласъма с по-дълъг ход из двора. Тъй като все още е на етап избистряне на изпълнението, бих се развала на предложения, снимки, варианти ... изобщо каквото се сетите като такава система и ако има къде да се погледне по сайтовете, още по-добре. Иска ни се да опънем 20-30 метра въже/тел, на което да се разхожда, а това неминуемо е свързано с механизми от типа на катераческите.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 09:21 от `ТуиГ

# 163
За много години Simple Smile
В Банско Апарт хотел Гондола е доста приятен и допускат с кучета.

Джина не беше особено стресирана, да не кажа хич, но трудно се изпишка вечерта на 31 от гърмежите се връщаше сама по стълбите. Явно като дойде МП почувства сигурност по голяма и си свърши работата.

# 164
Честита Нова Година от едно дяволче, което едва задържа рогата на главата си 1 минута, хич не дава да го кича

Общи условия

Активация на акаунт