Любители на кучета - тема 77

• 49 285
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • под тепетата
Честита Нова2018г! Да ви е здрава, успешна, пълна с мечти за бъдещи спомени!
 Макс е направил 3 крачки, но поради гърмежите не пожелал да свърши почти нищо и на бегом се прибраха. Стиска до сутринта без да мрънка диването! Днес не отрази земетресението по никакъв начин . Аз съм с пневмония и мъжът ми се грижи за него и малко ми е гузно, че се натоварва само той. Преди 4 години зимата изкарахме грип един след друг, та се сменяхме - две седмици той, две седмици -аз.

# 166
  • София
ее, Биляна, бързо да се оправяш

моята земетресението явно го отрази
към 4.30 се разскимуца та ставах да я извеждам
реших, че ще излиза още от новогодишната вечеря, ама тя само пишка и се прибра
явно е усетила, а аз съм объркала сигналите

днес е гладна и нещастна, прибрало и се е коремчето и изглежда като недохранено куче
колегите ме гледат осъдително
ама така, който яде новогодишни вечери, после седи гладен, за да му мине неразположението

новогодишна муцуна

лежи и страда

# 167
  • София
Милата! Possessed, не те ли е срам така да държиш гладно кученцето миличко? Ми то съвсем ще изчезне!
Чакам да се приберат вкъщи с някое куче (още не знам кое ще ми доведат) и ще свиркай за срещи Simple Smile
Биляна, бързо да се оправяш! Познато ми е редуването, но напоследък половинът пое грижите за гадините, че аз с тоя курс не смогвам...

# 168
  • На морето!
Честита Нова година и от нас с Тайсън! Да е здрава и пълна с лакомства, разходки и игри! 🎉😙🍾
Плащам си данъка и се връщам да ви чета.

# 169
  • София
ЧНГ и от мен!
Всички да са здрави, болните да оздравяват.

Никой дори не погледна кифлата на границата.

А там станахме свидетели на неистова радост от страна на турците към рошлата. Десетки хора, включително солидни мъже, искаха да си правят селфи с нея Shocked
На нея обаче това хич не й хареса. А и в тази навалица се чувстваше стресирана.
Поне нямаше гърмежи.

# 170
Ох ние имахме приключение.
Аз цял ден работя на лап топа изобщо не съм я и погледнала малката, че гоня краен срок. Идва детето (на сестра ми) и вика, лельо какво й е на Джина? Поглеждам, в първия момент ми се видя кръгло, като рана от куршум или сачма. Газ в час пик към лекарите. Доста сериозна и дълбока порязна рана, не искат да шият, за да не се инфектира. Всеки ден по 3 пъти йода септ. Искаха и един спрей за 40 лв ама... дано мине и без него. След 7 дни на лекар пак.

# 171
  • София
колко още рани те чакат.....
ние вече преживяхме първото срязване на лапа, ама аз имам опит от преди, та не се водихме на доктор хич

кислородна вода, лейкопласт, марли, йодасепт или риванол и сулфатиацол на прах
купих ги още на следващия ден, след като взех кучето

промиване, почистване, натъпкване на раната с пудра и лейкопласт, за да не се цапа и пълни с боклуци
и пак куца цяла седмица милото

ние имаме железен стомах
след акцията на освобождаване от новогодишната вечеря, още на другия ден беше кукуряк
всичко твърдо и правилно изглеждащо и никакви проблеми

включих ни в менюто и сурова замразена цаца
първо я позаобикаля и се опшита да оближе гранулите около нея, ама накрая се прежали и я опита
и пита за още

на мама суровоядчето

# 172
Мисля да купя някакви интерактивни играчки, изяде ми дивана от всички страни докато съм на работа Sad
Имате ли и от кои сте доволни? Купувах една топка, в която се пускат лакомства, интересна и е 5-10 минути, свършат ли бисквитите, свършва и вниманието..

Пука ли и, така както ми се плези Animal See No Evil

# 173
  • София
не съм намерила интерактивна играчка дето да може да се оставя без надзор с кучето
обаче купих един корен за джвакане и се оказа издържлив
Рея много си го харесва
http://www.zooplus.bg/shop/kucheta/lakomstva_za_duvchene/grija_z … bite/drugi/641718
такова дъвкане и джвакане пада
оставя трески, ама е много издържлив и не се чупи и не свършва за половин час, като всичко друго

# 174
Колко време му е живота ориентировъчно?
Ако се налага да и взимам на всеки 2-3 дни по един, както пресованите кокали, ще ми излезе доооста солено..

# 175
  • София
Моята кифла е по-добре. Май аз си я излекувах. Дадох й два пъти по половинка пробиотик.

# 176
  • София
Колко време му е живота ориентировъчно?
Ако се налага да и взимам на всеки 2-3 дни по един, както пресованите кокали, ще ми излезе доооста солено..

ами нашия е на месец
дъвче го по два часа на ден, да речем
за ориентир на дъвкателните способности - кръстоска между лабрадор и алабай

# 177
Посс, сигурно ще има още рани, но аз се притеснявам, че се чеше и раната не се затваря. От друга страна самите ветове казаха да я отварям и да й стискам Йода септ вътре. Дълбока е много, дано не загнои.

# 178
Здравейте!

Бързам да се похваля. Вчера бях на гости на собствениците на развъдника и се запознах както с бъдещата майка, така и с другите им кучета. Заредих се изключително положително. Толкова бяха контактни и дружелюбни ❤ Харесахме се взаимно и при наличието на достатъчно госпожици, ще се сдобием с още едно Голдънче и Чара ще си има другарче. По последна информация, бебетата трябва да се родят в края на януари и просто нямам търпение. В тази връзка имам едно питане, тъй като с първото ни куче се сдобихме преди шест години и нямам идея, как стоят нещата сега. Трябва ли ми някакво съгласие от страна на съседите в блока или просто взимам кучето и си го докарвам у дома?

# 179
  • София
Поли, честито!  Hug Предполагам, че поне два месеца след раждането и повече ще вземете новото попълнение ? Не мисля, че ти трябва съгласие от съседите.

Духче, Бианка имаше дълбока рана, която не зарастваше повече от година, какви ли не мазила спрейове и пр. не опитахме вкл. операция с изрязване на мъртва тъкан и раната все се отваряше, накрая един вет ни каза всеки ден по два пъти да промивам с кислородна вода. Това се оказа лек за нашата рана, но отне доста време докато се затвори. Как е Джина ?

Днес ще я водим при вет-а, че отноо има проблеми със задните крачета, очевидно има болка и имам съмнения, че пак е жлезата. И преди се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт