Любители на кучета - тема 77

• 49 296
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • София
кафе, ако искаш мога да ти завия една торбичка агнешка акана за проба някой път

давам замразена цаца, засега не е зле, ще разнообразя и с други
давам и телешки крачета, взех и и кърваво телешко месо, нищо си му няма, ама има съсиреци и затова е на половин цена
не искат да ми го мелят, та ще взимам от мама мелачката
единственото пилешко, което взимам е пилешки дроб, и него си хапва
свинско засега съм давала само на кайма
но всичко това е като десерт - добавка, основното хранене е гранула

хляб не е добре да се дава на пръцкащи

# 256
Аз пък да ви се оплача че Бети категорично ми бойкотива Taste of the wild... взех и с бизонско и не я ще и това е. Седя 3 дни без да яде, но не я харесва. накрая омекнах и я нахраних. Виж Лукулус си го ядеше... Странна работа, надявах се че като е топ качество ще я папка ама нейсе. Иначе купих нов неотварян чувал, така че не е да е изветряла...

# 257
  • София
пробвай с кисело мляко да я прилъжеш
посе ще види, че е хубаво

имаме да огромни бездомни песа в градинката
като изляза събота-неделя с кучето и веднага идват и се подреждат за наградки
първия път, като им дадох Лукулус го лапнаха и веднага изплюха и двамата
втория път го сдъвкаха от учтивост
сега решиха, че е вкусно и не мога да се отърва от тях, даже гонят другите кучета от мен, да не ги подяде някой....
ама в началото хич не ми вярваха, че е вкусно

# 258
Като и сипах първия път и хапна малко и после край. Ще я пробвам с кисело мляко, иначе и сега гледам да ги облагородявам само и само да ги яде. На голо никакъв шанс, добре че е леко закръглена от зимните месеци, та не и личи толкова гладуването...

# 259
  • Sofia
Сънувах, че отивам на среща със ... Страхо. Да - със Страхо. Видях го дори "на живо".

Joy Joy Joy Joy

Ох, още се хиля! ТуиГ, нямаш грижи! Само кажи и ти уреждам веднага среща със Страхо  Mr. Green Голяма звезда е, вярно, но с голямо и скромно сърце, няма да откаже среща с почитатели никога!  hahaha

Ето колко е скромен, с изпрания пуловер, красив и свенлив:

# 260
  • София
Ох, страхотен нос! Може ли да го щипна? Laughing

Anyyyone, сайтовете, които ти казах, имат безплатна доставка над определена сума. Малкият град хич не е проблем вече Wink Опитай храна без пилешки съставки, може би ще помогне.

possessed, една среща без кучета неделя? Simple Smile

# 261
Да,така е,но ми го подариха за Нова Година и нямах готовност с храна,за това взех каквото намерих. 😊

# 262
  • София - Рим и обратно
Poss, може да разменим по една торбичка, аз ще ти дам рибешка акана. Ако знаеш колко хиляди пъти й се чудя и я чета тая агнешката... Ама не съм се осмелила.
Веднъж имаше в чувала истински рибешки гръбнак изсушен 😁😁. Явно наистина си ползват цяла плячка, както пише, а не брашна някакви напръскани с протеин. А и на вкус е все едно ядеш риба. Дегустирахме един път с щерката 😂.
Тоя Страхо какъв е сладур, простоооо..... А аз уж не харесвам дребни кучовци.

# 263

Бяхме на контролен преглед, бъркаха й с пинсети в раната. Реакция, както и миналия път - никаква. Бива кротост бива, ама това чак е странно. И разбира се, повърна точно докато паркирах колата в двора...
Раната е по-добре, затваря се. Другата седмица пак на контрола.

# 264
# 265
Здравейте!
Да се похваля - отскоро имам нов член в семейството, който беше и най-сладкият подарък за Коледа.Gift  На шега в началото я наричах Кучеслава, но вече си има име и определено характер. Та с моята пакостница като цяло се разбираме, но въобще не харесва водата. Сутрин се разхождаме спокойно и като стане време за влизане в банята - хем ни разбират всички, хем аз съм цялата мокра и нервирана. Sweat
Можете ли да ми дадете съвет.. какво мога да направя по въпроса с протестите й към хигиената? Thinking

# 266
  • Sofia
Аз първите дни като я взехме хранех с роял канин, защото така я бяха хранили, да не й сменям веднага. Според мен не й се отразяваше много добре - акаше доста меко. Сега храня с Еукануба за бебета от мини породи и съм много по-доволна. Акото е твърдо, кучето е жизнено, козината лъскава и здрава. Но не давам абсолютно нищо друго освен сухата храна и чат-пат наградки (кучешки). Никаква човешка храна.

# 267
Здравейте!
Да се похваля - отскоро имам нов член в семейството, който беше и най-сладкият подарък за Коледа.Gift  На шега в началото я наричах Кучеслава, но вече си има име и определено характер. Та с моята пакостница като цяло се разбираме, но въобще не харесва водата. Сутрин се разхождаме спокойно и като стане време за влизане в банята - хем ни разбират всички, хем аз съм цялата мокра и нервирана. Sweat
Можете ли да ми дадете съвет.. какво мога да направя по въпроса с протестите й към хигиената? Thinking
За близо 4 години с моите неможах да ги накарам да заобичат водата.И аз ставам цялата мокра,кална.Едвам ги мия,гоня,едното ме ръмжи хапе.Стане ли кално ми се реве направо.
В морето ги потапях но не и не.Немога да им измия зъби,почистя уши,среша-недават и недават.
Всеки ден до вет да маже лятото опашката на Мико,че не даваше да се доближа до него.
Успех на теб дано имаш по леки премеждия.

# 268
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи френчитата са си супер ароматни с каквото и да се хранят, може да намалее, но не и да изчезне така наречената “тиха смърт” 😄
Хепи дог и Брит, много съм доволна от тях , козината лъска и няма никакви алергични реакции .
Те са си лакомници, но не давайте човешка храна, че аз много патя от това.
Такъв зор е яденето на гранулата, винаги е смесена с нещо готвено за да я яде
Чиста е стояла по два дни и седи гладен проклетията 😒
Малко повече твърдост, че с тоя жален поглед като те погледне се разтапяш и правят каквото си искат с нас 😄

Спи седнал, толкова се смея с него 😄💤
Вие как им чистите ушите , с тампонче или спрей някакъв ?
Аз чистих само с тампон, но нещо ми се видяха бая зацапани, а ме е страх да бръкна навътре .
Закарах го на вета и се оказа, че и гъбички завъдил 🙈
Две седмици слагахме капки и му мина, явно рано сме ги хванали .

# 269
Здравейте, момичета! Hug
Добре дошли на всички нови попълнения и да знаете, ме без снимки няма да минете Stuck Out Tongue Winking Eye
Нарцисчева аз съм ползвала спрей на Вибрак - ЕпиОтик за ушите, но след като му изтече срока на годност и го хвърлих по тия целия не съм взимала пак. То всъщност не е спрей, а капки. Капе се в ушите и се масажират след това за да проникне хубаво и обере мръсотията. След това кучето тръска няколко пъти глава и хвърчат пръски на всякъде. Grinning На Макс му чистя ушите с марля с малко физиологичен разтвор и с клечки за уши. Прасето стои и търпи всичко. За щастие и с банята нямам проблем. Не му е кеф, но не помръдва и чака да се свършат процедурите.
Ах, тази Джина как блажено се е излегнала само Heart Eyes
Коте да минават и вашите премеждия с нокътя бързо, че са едни такива жални когато нещо ги боли. Hug
Аз за пореден път се замотах и не успях да поръчам храна на Макс, така че да му застъпя двата чувала. Последно му взех на Йосера диетична гранула, ама нищо не свали за тоя месец. И понеже чувала свърши му взех от реален магазин Роял Канин. С такъв кеф я яде и чака до купата да му сипя, че мисля да му поръчам такава и дори и когато не успея да се организирам с поръчка, ще мога да му взимам от магазина. Знам, че не е висок клас, ама щом я яде без добавки няма да го мъча вече с друга гранула, а и от зооплюс си идва на цена, като за среден клас.
И да покажа тук прасе мое:

Общи условия

Активация на акаунт