Любители на кучета - тема 77

• 49 294
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Sweat Smile Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Всякакви симпатични лудости обичам. Своите най-много, ама и на чуждите се радвам.

# 241
  • София - Рим и обратно
И на Кира й се дразни стомахът от Дронтал, тя директно го плюе него. Давам й Цестал вече, не всеки месец, а на 2 или 3, не я дразни като дронтала. Като минем при ветеринарката, тя й го пробутва с лакомства, от нея всичко приема, много я обича Laughing.

# 242
Момичета, не съм добре.
Във вторник ми предстоеше пътуване, голямо вълнение, голямо чудо. Съответно през 6-те часа, в които се опитвах да спя, всъщност дремех в просъница. Сънувах, че отивам на среща със ... Страхо. Да - със Страхо. Видях го дори "на живо". За капак носех със себе си едно от френчитата в темата, а на срещата имаше и още едно.
Изповядах се.
Честито,печелиш първа награда-блузка по темата Laughing

# 243
# 244
  • София
И аз искам такава тениска пък! Simple Smile Какво да разкажа, за да я спечеля?  Joy

# 245
И аз искам такава тениска пък! Simple Smile Какво да разкажа, за да я спечеля?  Joy
То и без опознавателни знаци ни личи ,че сме от едно гняздо кукувици  Laughing

# 246
savina_33, ние даваме на Спайки (НОК) Дронтал веднъж на 2 месеца и му понася чудесно. Но, ако при вас дава такива проблеми, може би не е вашето хапче и трябва да питате вет-а за друго.

# 247
  • Euskal Herria
Макс - в момента, преди да се разтече от кеф Wink

# 248
  • София
savina_33, ние даваме на Спайки (НОК) Дронтал веднъж на 2 месеца и му понася чудесно. Но, ако при вас дава такива проблеми, може би не е вашето хапче и трябва да питате вет-а за друго.

Освен това знам, че е полезно да се сменя препарата, за да няма привикване към определената химия.

# 249
Посъветвайте ме с какво да храня малката френска принцеса? Роял канин и Педигри за бебета не се харесват,яде ги само накиснати във вода,но пръцка ужасно! 🤢😃 В чудо се видях,няма такова обгазяване.

# 250
  • София
Акана, Taste of the wild, изобщо храни с чистомесо и без зърнени боклуци в тях
аз хранех с Taste of the wild
гранулите са дребни

# 251
  • София - Рим и обратно
Определено оцених гранулите без зърно. Кира беше на хотел при познати по празниците, давали са й нейните гранули, но са я хранили и с готвено (месо и ориз), с което хранят и останалите, защото била много "слабичка". Еми върна се яко пърхутлясала и с падаща козина. Сигурна съм, че е от ориза, просто няма от какво друго. Ето сега една седмица вкъщи само на гранули и чат пат кокали за занимавка, пак си е лъскава козината и не пада.

# 252
  • София
Френчитата май са си по-... ароматна порода Laughing
На колко е принцесата? Ако е под два месеца, гранулките е добре да са омекотени с водичка.
Има няколко класа храни - висок, среден и нисък. Педигри е нисък клас, Роял Канин е среден клас, въпреки големите претенции и високата цена. Висок клас са Taste of the wild, Акана, Orijen, Alpha Spirit и други. Аз бих разгледала сайтове като zooplus, zoofast и бих прочела състава на храните, след това бих си преценила бюджета и бих избрала храна, която като цена/качество отговаря най-добре на моите нужди и възможности. Важно е храната да е с нисък процент пепел, да няма зърнени култури (по възможност, това зависи от класа на храната). За мен е важно и храната да няма пилешки съставки, бащата на Лили направи алергия към пилешкото и не желая да рискувам. Да не говорим, че това са най-евтините съставки и не е ясно от какво точно се получават...

# 253
  • София - Рим и обратно
И аз спрях пилешкото, имаше жесток дрисък и обриви, оказа се че като го спряхме се оправи. Сега залагам само на риба, страх ме е да поръчам с друг протеин. Даже замразена риба й вземам за деликатес някой път.

# 254
Четох и аз ,че са “ароматни”,но все се надявам да е от храната и да се оправи. 😃
На 18-ти става на 3 месеца.
Благодаря за съветите. Лошото е,че сме в малък град и нямаше много опции като ми я подариха. Ще разгледам и ще поръчам някаква друга храна.
Иначе е голяма лакомница и постоянно преследва детето ако види,че яде нещо. 😂 Онзи ден си открадна парче банан. И хляб много обича,постоянно проси като седнем да се храним. 😃

Общи условия

Активация на акаунт