Любители на кучета - тема 77

• 48 923
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Страхотни данъци показвате!!!

Единственият данък, дето го плащам с кеф, та ми се иска още и още да платя! Simple Smile Peace Разкошни муцуни видях! Heart Eyes Hug

Sivi, мъничето е разтапящо сърцето! Не знам какво ще излезе от тая трошица, но  bouquet Hug bouquet Hug  bouquet за постъпката ти!

# 31
  • София - Рим и обратно
Ох, много се чудих аз на тая Акана с агне, гледах, гледах....ама пак с риба взех. Не смея. Че ще сме само на един протеин вече е ясно.
Сиви, много сладка въшка, да е здрава и игрива.
Ето от нас - ще я пускаш ли тая топка или кво?!

# 32
  • Sofia
Привет и от нас в новата тема Simple Smile

Умрях си от кеф на последните страници! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова са хубави всички муцуни!!!

Сиви, страшно сладка мишка си имате! А батко му се е размазал от кеф Grinning Толкова пък да ти е добро кучето значи  Hug

От нас един братски данък  Mr. Green Делят си леглото по равно, все пак, зима е, трябва да се топлят дупетата Simple Smile

# 33
  • София
ами аз реших направо на агне да се хвърля
и без това и давам рибено масло
то, ние имаме здрав стомах, засега
все пак и давам два вда храна всеки ден, плюс сурово месо или пилешки дробчета
оня ден и взех телешки крака

първите няколко часа основно разнасяше кокала и се опитваше да реши къде да го зарови
голяма драма беше
вчера отлежаваше някъде скрит, но днес си го извади и го джвака с наслада два часа
сигурно има мускулна треска на ченето сега
те са си от човешки магазин, отрязано парче от крака, с костите, с жилите, че даже и с кожа
има и костен мозък, абе вкусотия
а аз съм на още една крачка да стана вегетарианка

много сладък бонбон, Сиви
дано да е здравичко и да не създава грижи
аз, за щастие нищо не съм намирала, че като се знам....

ох, страшно ми се иса да си осиновя още едно четирикрако
малко навалица ще е из нас, ама пък където три, там и четири
обаче искам първо да кастрирам Рея и след това ще мисля сериозно

Страхо е страшен

# 34
  • под тепетата
Много ме радвате - със снимки, с дела  Hug
 Аз да се похваля- вече виждам осъзнато поведение на малкия човек към домашен любимец! Пиша за внука - то са прегръдки, нежни милувки, целувки вчера на раздяла. Доскоро беше тихо и скришно дразнене, чоплене и т.н. щуротийки. Много ме зарадва! Вчера мъкнеше и снимка на Макс в Лидл, но докато мерихме апрески, взе че я забрави на една гондола и добре , че  дядо му я прибра  Mr. Green
  Ходихме да нахраним и дворния Джоко с неговото другарче - патето. Двамата са на гранули, Мартин не смогваше да хвърля на патето. То се страхува да взима от ръка и идва само на 2-3 метра от него. Съжалих, че ми няма апарата.
Дано не заразя някой вкъщи ( хора и куче), че страшно ме боли гърло и кашлям продрано  Sad
 Благодаря за новата тема!

# 35
Аз вместо данък със снимка, ще ви разкажа нещо, което на мен ми е също толкова трогателно, колкото и снимки с Джи.

Аз съм изтеглила много късата клечка с месечния цикъл - гади ми се, повръщам, боли ме зловещо много и все в тоя дух. Нощес всичко гореописано се стовари. Сутринта много рано МП отива на работа и пуска Джи в стаята. Тя се пъха под завивките, гушва се с мен като гърбът й е долепен до корема ми, почва да ме ближе по лицето и заспива. Не трепва, не шумва 2 часа (а аз зная, че по това време обикновено пишка, но нямам сили да стана от леглото и така - спим гушнати заедно). Размърдах се (доста по-късно от времето й за разходка) и почнах полека да се обличам - щом видя, че ставам, едва тогава започна дивата радост, че ще излиза. Преди това не смееше да трепне. Стана ми толкова трогателно мило, и докато усещах топлината й до тялото ми и при тази си реакция и поведение. Сигурна съм, че търпя само и само да е до мен и да ми даде шанс да почина малко... колко хора биха го направили не зная, но кучето ми има повече човечност от половината двуноги.

# 36
Наистина много мила история Heart Eyes
На моят Бък малко не му дреме за мен - пробвала съм го как ще реагира, като ме види да плача - ами не ме отрази хич. Докато бездомната му приятелка веднага дойде при мен и дори опита да ме оближе.

# 37
  • Sofia
Миличката Джина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много усещат душиците и са по-добри от много, много човеци...

Ето още един данък от вчера  Grinning Като заваля уникалният сняг на огромни парцали, всички вкъщи се скупчихме на прозореца и настана голямо вълнение (наистина беше много красиво, за кратко). Страхо се разскимтя, заподскача да го вдигнем и него да види какво става, любопитната маймунка.. Е, да, ама като го вдигнахме, нашият безстрашен Шаро, се вкамени  Mr. Green hahaha Стояха с батко му в тази поза на прозореца поне 10 минутки, непомръдващи, само ушите на опашаткото трептяха  Joy

# 38
  • София

Поздрав от Мадам Клепнали уши

И тя усеща като не ми е добре - проверява ме, души ме, лежи си кротко до мен и т.н.

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 15:08 от Free Agent

# 39
  • София - Рим и обратно
Ние вчера я опънахме Кира на тричасова традиционна неделна разходка, въпреки студа, та накрая взе сериозно да дзиндзирика, макар че се съдра да търчи. Накрая я изкъпах, че беше се окаляла до ушите. По едно време от коша за пране се измъкна сънен котаракът и понеже бездруго ми беше подръка - докато гледаше потресен инквизицията на Кира в душ кабината - беше набутан и той набързо след нея....Sweat Smile. Та зоопаркът вчера беше с неделна баня.

# 40
Интересно ми е-собственици на разгонени женски-съобразявате ли се къде ги разхождате,или не променяте маршрута ?
Замислих се,че би било добре да не се разхождат на места,където обикновено се пускат свободни кучетата-мъжките хващат следата и иди ги гони.Освен,че пощръкляват,може да се загубят,да изскочат на улицата и куп бели.
Не се бях замисляла до скоро.
как мислите ?

# 41
  • Русе
Моят е мъжкар но редовно в заграждението вкарват разгонени и става яд. Бият се мъжките, гонят женските. АД!
Последната такава беше една "френска мадама", и както знаете тя е колкото главата на Макс. Как ли не я намества, как ли не се въртя над нея и не успя да я качи. Пак че нямаше друг възрастен мъжкар в това време. Няколко пъти дърпах Макс, няколко пъти казах на стопанката да си изкара булдочката навън , е, няма... Ами оставих Макс да се намества над нея. Аз ли трябваше да изляза?!

Иначе има и съвестни дето си пазят женските, не ги водят, обикалят по скрити места...

Слава Богу, още не ме е влачил навън след разгонена женска. Пу-пу  Praynig

# 42
  • София
 Когато Биани не беше кастрирана имах проблем със свободно пуснати мъжкари. Разхождах я със ски щека. Един мераклия яде страшен бой и пак зор да и се катери. То не че стопанина не е за бой, но го нямаше. Така че монетата има 2 страни.

# 43
  • Русе
Ооо, да, спор няма. Надявам се че няма да ме бият някой ден и мен  Mr. Green

# 44
  • София
Ох гоеми приключения бяха. Кастрация му е майката и спокойстие за всички . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт