Любители на кучета - тема 77

• 48 219
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • о`майна лунна нощ е
Кокерката я пазехме и не я водехме на места с мъжкари. Що ухажори се събираха, докато си свърши работата и я приберем, е друг въпрос, но все пак се съобразявахме много в тези периоди и никога не е събирана умишлено с компания тогава. Имаше обаче и такива, които научаваха времето за разходка и чакаха пред блока Simple Smile

# 46
Мъже-оглушават и оглупяват покрай дашни девойки.
А стопаните изпълняват ритуални  танци ,представляващи  бягане на зиг-заг и в тръс около мераклиите с викове и закани.Представлението в най-добрия случай завършва със зачервен, чорлав и с мълнии в погледа стопанин,озаптил  пощуряло куче с изблещени от дърпане очи и потекли доземи лиги.

Мен лично в такива моменти никой не смее да ме заговори  Mr. Green

# 47
  • София
Трябва да е някой луд да те заговори. Joy

# 48
  • Русе
Мъже-оглушават и оглупяват покрай дашни девойки.
А стопаните изпълняват ритуални  танци ,представляващи  бягане на зиг-заг и в тръс около мераклиите с викове и закани.Представлението в най-добрия случай завършва със зачервен, чорлав и с мълнии в погледа стопанин,озаптил  пощуряло куче с изблещени от дърпане очи и потекли доземи лиги.

Мен лично в такива моменти никой не смее да ме заговори  Mr. Green

Този съвет ще си го запиша че скоро ще ми се наложи да изпълнявам тия ритуали  Joy

# 49
Сигурна съм,че дори няма да се замислиш за хореографията,някак отвътре идва . Неусетно разнообразяваш и с нови елементи  Laughing

# 50
# 51
  • София
ох с глас се смях
аз нали все моми съм имала....
първата си живя некастрирана 13 години, голямо пазене беше
тогава не кастрираха толкова и бездомните, та двойна драма
и тя се стресираше, и аз
и опознавах мъжките в квартала
много изобретателни са, все успяваха да се подредят навреме да ни чакат

сега още чакам първото разгонване, дано да е от леките
и ще е последно
не искам да си го причинявам повече пъти от необходимото
и на момичето не искам, тя обича да си играе и да щъка наоколо, да я държа вързана и накъсо няма да и хареса хич

видях слдкия Балу
разкошен е и е много мило момче

# 52
Моето момче само където го обвиних, че не му дреме за мен - тази сутрин паднах по време на разходката, той загрижен дойде до мен, облиза ме 2 пъти и замина да си кара важните задачи Mr. Green

# 53
Аз откакто го кастрирай Макс нямам проблем с разгонените. Не ги поглежда въобще като сексуален обект. Но преди това съм го гонила през улици и булеварди, докато го настигна защото от нагона му се запушваха ушите. Joy Е сега ми е смешно, но що страх съм брала да не го блъсне някоя кола..
А преди кастрацията в парка един мъж всяка вечер разхождаше кокерка, винаги свободно пусната дори и когато е разгонена. Събираше всички мъжкари, а стопанина я взимаше на ръце и се сърдеше. Не можа да разбере, че в тоя час в парка има поне едно десет кучета, предимно мъжки и поне в “тия” дни би било да си върже кучката или да й смени малко маршрута или часа на разходка. А пък веднъж една дама беше пуснала разгонената си голдънка на полянката да си играе и пак така се сърдеше, че нашите мъжки все налитат на нея. И разходката беше много интересна, как разгонената мома си играе с още една женска, а ние с всичките мъжкари стоим на повод и едвам удържаме магаретата. Че за капак и след като си тръгнаха не посмяхме да ги пуснем, защото кучетата щяха да ни заведат на гости на голдънката. Joy

# 54
  • София
Не би ми хрумнало да се бутам в кучешките групи, когато Лили е разгонена... Избирала съм други маршрути, други места за разходка, винаги, когато е била разгонена. Това още от времето, когато се събирахме с други кучета... Сега ясно.
Ние с Балушко видяхме Рея Simple Smile Много дива сладуранка Simple Smile Балу с нетърпение чака някоя нова среща, да могат да си поиграят - после се трупяса и спа като пън.

# 55
Аз да споделя, че участвах в страшна траги-комедия миналата седмица.

Разгонената девойка на повод (на 6 месеца и разгонване Декември Thinking , изненада ме), разхождаме се в един парк, в който има предимно човеци, много рядко и някое куче. Пиков час - 5.30, все и всьо се прибира от работа. Появява се един голдън, без човека си, мераклия голям. Започвам аз да изпълнявам ритуалния танц описан по-горе, голдъна хем върху мен, хем върху кучето, то се дърпа и скимти, аз сумтя и проклинам.. Да спомена ли, че покрай нас минаха поне 20 човека, бързащи да се приберат вкъщи. Помощ не получих, но ми се посмяха.. След като 2 (ДВА) пъти ме събори на земята и успя да ми скъса едната ръкавица от някъде се появи една госпожа, която каза, цитирам "Майки, не така" и продължи да се разхожда. Аз продължих да се боря с него  още едно 5 минути и накрая отнесе един шут.
Познайте? Жената даже не разбра, как и ще разбере, беше поне на 200 метра напред вече.

# 56
Да беше отнесла и собственичката един шут.
Аман от безхаберие  ooooh!

# 57
  • Русе
От една страна гадно но при  нас, в Русе, вече доста собственици отнесоха 100 лв акт за свободно разхождащи се кучета. Общинската ни полиция само за това дебне сутрин из парковете. За вандалите трошещи пейки и лампи не гледат   #Cussing out

Трябваше да  сриташ собственичката, не мераклията  #2gunfire

# 58
Скрит текст:
Аз да споделя, че участвах в страшна траги-комедия миналата седмица.

Разгонената девойка на повод (на 6 месеца и разгонване Декември Thinking , изненада ме), разхождаме се в един парк, в който има предимно човеци, много рядко и някое куче. Пиков час - 5.30, все и всьо се прибира от работа. Появява се един голдън, без човека си, мераклия голям. Започвам аз да изпълнявам ритуалния танц описан по-горе, голдъна хем върху мен, хем върху кучето, то се дърпа и скимти, аз сумтя и проклинам.. Да спомена ли, че покрай нас минаха поне 20 човека, бързащи да се приберат вкъщи. Помощ не получих, но ми се посмяха.. След като 2 (ДВА) пъти ме събори на земята и успя да ми скъса едната ръкавица от някъде се появи една госпожа, която каза,
цитирам "Майки, не така"
Скрит текст:
и продължи да се разхожда. Аз продължих да се боря с него  още едно 5 минути и накрая отнесе един шут.
Познайте? Жената даже не разбра, как и ще разбере, беше поне на 200 метра напред вече.

Уф, и аз да се оплача, напада ни някакво голямо куче, има нещо на хъски, нещо на овчарка, не знам какво беше, аз умницата, (ама почти винаги така правя и все си казвам, че не трябва, но то е като опит да запазя Рекс ли, не знам, а всъщност само му преча ooooh!) го хващам на къс повод, дърпам го към мен и махам на другото да изчезва. Ама как ли пък не, ръмжи и се нахвърля, Рекс и той се дърпа да се бие, дърпане, въртене, схватки на два-три пъти, аз врещя, естествено, и най-после идва някаква мърла, хич няма да се извинявам за думата и започва да кърши ръце: Макс, моля те, моля те, ела при мен и повтаря като малоумна това "моля те". Аз и викам да си хване кучето, тя продължава. Ние тримата пак се въртим в кръг, накрая докопвам Макс за нашийника и ядно дърпам. И така изкрещях да си взима кучето и да не ми се прави на възпитана, че оная накрая дойде и си го взе. Овиках я колкото можах, бясна бях, абе, като си взимат куче тия хора, не прочитат ли някъде как се гледа, какви са тия "моля те, моля те.....", ей, пиша и пак избеснявам. Нищо не ми отговори въпросната на мен, то ще да е щот е възпитана! Обърна се и си замина. А мен ме е страх от тия сбивания, Рекс все пак не е на 5 годинки, той ми се ежи и напъва да се бори, ама мен си ме е шубе. Та тъй, едни възпитани, възпитани собственици, засега се научих на ум да благославям, но при някоя такава "възпитана" ще го изтреса и на глас! И наистина не ме е яд на кучето, а ми идва аз да се метна на собственичката и най-малкото перушината да ѝ пооскубя! #Cussing out Уф, оплаках се да ми поолекне и твърдо съм за шутовете да са по собствениците! Simple Smile Peace

# 59
  • Sofia
Подобна случка и при нас онзи ден в полу-тъмното сутринта. Излизаме пред блока и виждам как към нас се носи някакво огромно чисто черно куче! Тича с всичка сила, собственици не се виждат (то е и тъмно, де), всичко става за 2 секунди... Само успях да издърпам Страхо за каишката и да го гушна и вече се чудех как да се отбранявам и се вглеждам по-внимателно в кучето, което ми заприлича на лабрадор, ама огромен. В този момент се появява и собственичката, дърпана от една каракачанка, която започва да се зъби на Страхо. Е, тук не знаете какво отнесе тази идиотка! Направих я на нищо  #Cussing out Не можела да води и двете кучета едновременно, ама черното било малко бебе и добричко и т.н. в тоя дух............. Абсолютно безобразие. #2gunfire
Едно време така майка ми беше гушнала болонката и един доберман я нахапа по гърдите, в опити да докопа кученцето, слава Богу не успя....
Пак подпалих  hahaha Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт