Любители на кучета - тема 77

• 48 939
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз малко съм я изпуснала тая тема Flushed

Жив и здрав да е този, които даде идеята за Лукулус като наградки. Чудовището се лепи като гербова марка като свирна. Е, има и по някой пропуск, но като знае, че има награди в джоба, на челна стойка е готова да застане Grin

# 61
Може ли линк за тези наградки ?

# 62
  • София
Това е студенопресована храна за кучета Relaxed  Някой преди време беше обяснявал, че едната дажба на кучето си я дава под формата на награди навън. Реших да пробвам . Ето линк.

http://www.zooplus.bg/shop/kucheta/suha_hrana/lukullus?gclid=Cjw … GlnxoCoQUQAvD_BwE

# 63
При мен няма как да стане с награди, докато не изяде всичко, което нося в джоба просто не тръгва наникъде. И то трябва да е нещо много вкусно, иначе не го отразява.

# 64
  • Sofia
Само в zooplus ли я има тази храна?  newsm78

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 16:23 от cutesmallcat

# 65
 И аз спрях да пазарувам от зооплюс,понеже новата храна я няма там. Пък и искат минимална сума на поръчката 60 лв  Rolling Eyes

# 66
  • София
аз давам половината дажба вместо наградки
при мен също върши работа
Лукулус я произвеждат само за Зооплюс
Рея много я харесва

# 67
  • София
Значи - благодаря possessed.

На мен Зооплюс са ми офертни. Аз само със храната минавам тия 60 лв долна граница, а аз й взимам и други неща. Колкото до Лукулуса - само там съм го виждала. Аз отдавна се каня на някаква студенопресована храна и след като прочетох малко за нея и тука беше спомената, се навих и си взех 2 пакетчета за разходките ни. От няколко дни само да ме чуе, че свиркам и пристига. Даже снощи ми беше много смешна, защото видя едно куче в далечината. В първия момент се настафърчи да ме дърпа към него, но аз се обърнах, тръгнах в другата посока и свирнах. Извръщам леко главата да я видя какви ги върши, а тя нашата в сериозна дилема - седи и гледа ту към мене, ту към далечното куче. Така изкара за малко и ако хукна към мене, почти не се преди да стигне, колкото се може по - бързо.

Разгледах предните теми, които сте обсъждали. Там май ще мълча по въпроса, защото накрая ще разсърдя някой.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 17:25 от Morríghan

# 68
  • Варна
По повод разгонването - Дара вече е била два пъти. И двата пъти в деня преди да протече, мъжките на заградената поляна почваха да я обикалят, и ми ставаше ясно. Оттам нататък, докато спря да им мирише, съм я водила винаги на повод и далеч от полянката, да не се дразнят. Сега наблюдавам с интерес една алабайка, тартора на поляната, че се разгонва, всички мъжки са пощръклели, но понеже тя е чепата, само ги гони и стават големи разправии. Човека от днес вече е навън с повода Simple Smile Имаме си някакво разбирателство и не се водят разгонени женски.
При нас във Варна също рано сутрин са много работливи от Общината, но попиташ ли защо оградата на заграждението на места е паднала до 20 см, вече не отговарят Angry

# 69
  • София
у нас всички спят

за мен място няма

# 70
у нас всички спят

за мен място няма

Така е, кой превари - той натовари! Да си легнала навреме, че да си заемеш място. Сега ще се оглеждаш някой да те пусне при него! Simple Smile bouquet

# 71
  • София
Как да няма, я виж какъв хубав под се е ширнал  Laughing

# 72
Здравейте и от мен! Моля Ви за малко помощ, като минали по този път.
Горда и щастлива съм да имам западно-сибирска лайка (а може би тя има мен) -Родопа. Взехме я веднага след отбиването от майката, като може би тук е мястото да добавя, че някъде далече в родословието си има и малко вълчак (по данни на собствениците на родителите и). Може би и заради това върви малко по-едричка. Сега е на 7 месеца и около 20 килограма. Гледаме я пусната в голям двор и има къде и с кого да изразходва енергията си. От съвсем малка я научихме да сяда, ляга и да идва при повикване. Тук обаче идва и спънката в обучението- пуснем ли я навън..няма връщане, докато сама не си го науми. Намерих курс за дресировка на руски автор и смятам да опитам с него. Някой може ли да ме посъветва какъв е правилният метод, нещо което да Ви е направило впечатление при Вашите любимци? Друго, за което бих била изключително признателна е, да ми кажете, тази лудост с хапането престава ли от само себе си, бих ли могла да направя аз нещо в тази връзка? До момента си се сърдим- аз като ме нахапе и после тя, на свой ред, че не и обръщам внимание. Но това е много краткотраен ефект.
Предварително Ви благодаря!!!

# 73
  • Sofia
Скрит текст:
Здравейте и от мен! Моля Ви за малко помощ, като минали по този път.
Горда и щастлива съм да имам западно-сибирска лайка (а може би тя има мен) -Родопа. Взехме я веднага след отбиването от майката, като може би тук е мястото да добавя, че някъде далече в родословието си има и малко вълчак (по данни на собствениците на родителите и). Може би и заради това върви малко по-едричка. Сега е на 7 месеца и около 20 килограма. Гледаме я пусната в голям двор и има къде и с кого да изразходва енергията си. От съвсем малка я научихме да сяда, ляга и да идва при повикване. Тук обаче идва и спънката в обучението- пуснем ли я навън..няма връщане, докато сама не си го науми. Намерих курс за дресировка на руски автор и смятам да опитам с него. Някой може ли да ме посъветва какъв е правилният метод, нещо което да Ви е направило впечатление при Вашите любимци? Друго, за което бих била изключително признателна е, да ми кажете, тази лудост с хапането престава ли от само себе си, бих ли могла да направя аз нещо в тази връзка? До момента си се сърдим- аз като ме нахапе и после тя, на свой ред, че не и обръщам внимание. Но това е много краткотраен ефект.
Предварително Ви благодаря!!!

Мога да се включа само в частта с хапането - да, престава, като паднат бебешките зъбки. А сега можете да пробвате да прекратявате играта, щом започне да хапе, с твърдо "Не!" и сърденето  Mr. Green Това ще премине, ама все пак да знае, че не е ок.
Иииии, снимка, моля, на тази красота Simple Smile))

# 74
  • София
Все си мисля, че на 7 месеца вече ще да е сменила зъбите Thinking

Общи условия

Активация на акаунт