Любители на кучета - тема 77

• 49 597
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Стискаме палци да се възстанови бързо . На едно куче в квартала повече от веднъж са му правили операции заради ядене на боклуци и запушване на червата.Живо и здраво си е. Ще се оправи и Мимето  Hug

# 361
  • Euskal Herria
Стискам палци на Мимето!

# 362
  • София
Да се оправя бързо Мими!Нашия като беше глътнал капачка от кока-кола само разхлабително му дадоха и на другия ден я изкара.Мънинкия пък краче от плюшено слонче беше глътнал, много беше зле, но от обикаляне по клиники и снимки, сам го повърна.

Имаме си осем бонбончета,новогодишен подарък, много сладки и нежни.

# 363
  • о`майна лунна нощ е
Ох, магнитчета! Така силно ме привличат розови нослета и лапички!

# 364
  • Русе
Страхотни бебоци  Heart Eyes

Бързо възстановяване на Мими  Praynig

# 365
Всички болнички да се оправят бързо, стискаме лапи!

Аз ви оставям една позьорка.

# 366

Хибискус, е, има ли разлика? Една рокля (щото не си раздухала одеялцето във въздуха) и е същата кинозвезда, а не позьорка! Heart Eyes bouquet

Тайна, ама истински бонбончета! Heart Eyes bouquet

За Мими лапи и палци да се оправя, да и минава като на кученце! Praynig bouquet

matze, ама и твойто китайче как се е строило за снимка, чудно е! Heart Eyes Рекс така и не можах да го науча, не обича и не обича да се снима, само ако го издебна. Peace

Страхо до печката голям сладур, ами зимно време къде да седи момчето, до печка се седи в студа! Heart Eyes Simple Smile bouquet bouquet

# 367
Здравейте!
Едва сега успях да ви изчета Simple Smile
Ние сме добре. Джу се крие на топло, бяга от снега и прави разходки за 2-3 мин.
Бързо оздравяване на всички кученца.

# 368
  • На морето!
Тайнаааа, 8 бебета! Честито! Да са ви здравички и послушни!
Стиснати лапички на Мими!
И мен много ме е страх от поглъщане на дребни боклучета, още повече, че Тайсън редовно рови в коша за боклук и си краде сувенири. Ей сега дъвче някакво стики и го гоня да го плюе, краде, крие в къщата и тайно дъвче като ме гледа нагло с едно голямо око на подплашена кошута.
Онзи ден като видях Страхо как препича дупе на печката, щях да ви показвам и Тайсън как преживява зимата, но нещо не ми се публикува снимката и сега пак ще пробвам:

# 369
  • Sofia
 hahaha hahaha Joy  Тайсън, къде са ти ушаците? Много е смешен, как се е утаил да не го види зимата!

Ние имаме втора снимка в серия "Печката на раздора". Чувам сутринта боричкане и нещо се карат двамата, тичам от банята и Страхо ме посреща с този поглед  Joy Батко му се наместил пред печката и го избутал и дребният само дето не ми се оплака с думи, че са му взели печката. Много беше обиден...

Тайна, честита банда! Да са ви здрави и лудетини!  Hug
И пак красоти видях  Heart Eyes  matze, Хибискус, страшни позьори си имате, прекрасни Simple Smile

# 370
  • Пловдив
Ето ни пак нас- щастливи, че си играем 😆😆

Вили, как е Мими? Дано се оправи по- бързо милото 😟
С каква храна храните кучовците си? Какво харесват най-много 😄

# 371
  • sf

Ха, най-сетне успях да прикача снимка направо от телефона. Нейо стана на 10м. Накиприх го с якето уж да си спестя малко миенето след разходка, ама не нацелих размера, пък и ходи с него като препариран.Тъй че ще си ходи гол 😂
Засега не се е оплакал, едва го прибирам. Има си приятелчета в парка, все по-големи породи, с малките хич не може да играе.

# 372
  • Стара Загора
Мими е много по добре. Вчера даже е правила пакости в клиниката. Свалила абоката, прегризала повода и се е появила в кабинета на лекарите. Снощи пък скочи два пъти от облегалката на дивана, има 4,5 петънца от кръв по завивката.Сега ще я водя пак за система.

# 373
  • София
Радвам се,че Мими се оправя  Hug! Много сладки кученца сте показали, аз не бях влизала много отдавна в тази тема, но сега не се удържах.Благодаря за честитките!

# 374
  • У Диспансера ...♥♥♥
Радвам, се че е по-добре Мими .
Много сладко това чау-  чау значи, такава плюшка е 😍
Голямо желание имах аз за такова, обаче космите ме спряха
А бебоците каква порода са, че не можах да разбера, много сладки муцунки ❤
Моя и облечен да е , пак се клепа целия и в тоя Бургас как не спира да вали, всеки ден почти се борим с хавлията, така да мрази това сушене 😒 Цялата се изпотявам докато се борим, иначе за къпането не мърда .

Общи условия

Активация на акаунт