Любители на кучета - тема 77

• 49 335
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Здравейте, нека покажа и нашата малка принцеса Аря. На 3 месеца сме 😍
Скрит текст:

Искам да питам как сте се справили с гризането? Гризе дървени мебели, а от скоро сваля и мазилката от стената 😁😁 Играем си с играчки и чехли, но явно не е достатъчно, мазилки и дърво и харесват повече.

# 331
  • Sofia
Едно време доберманката ми ровеше мазилката и ядеше хоросан. Ветеринарят тогава каза, че заради бързия растеж не й достига калции. Дадохме калций на таблетки и спря да гризе. Сега малката също нагриза стената. Дадохме витамини с калций и спря.

# 332
Здравейте!  В търсене съм на качествена храна( среден или висок клас ) ,която да отговаря на следните критерии - ниско ниво на протеин ( макс. 25 %) в комбинация със липсата на зърнени култури и подобни пълнежи. Ще бъда благодарна за съвет и препоръка! За кученце средна порода, 5 г. Simple Smile

# 333
Здравейте!  В търсене съм на качествена храна( среден или висок клас ) ,която да отговаря на следните критерии - ниско ниво на протеин ( макс. 25 %) в комбинация със липсата на зърнени култури и подобни пълнежи. Ще бъда благодарна за съвет и препоръка! За кученце средна порода, 5 г. Simple Smile
Разгледай Gosbi - 25 % протеини

# 334
  • На морето!
Много хубави кучовци! Чакам снежни снимки вече и се отчитаме с една полу-усмивка, полу-прозявка от Тайсън
Напоследък се замислям за храната. Даваме Адванс по препоръка на док (от него я купуваме), не знам дали с търговска цел не ни я препоръчва, никъде не срещам препоръки за нея точно. Иначе моето локомниче редовно рови в кофата, краде листа салата и е винаги много гладен, така че каквато и гранула да дам ще я погълне за секунди. Замислям се да взема купичка за по-бавно ядене, за да изпита все пак някаква наслада и да усети какво яде. 😁
Та така, ние пропускаме разходките докато Н не станат поне 10° и ще ви се радваме на снимките от затоплената къща.

# 335
Здравейте!  В търсене съм на качествена храна( среден или висок клас ) ,която да отговаря на следните критерии - ниско ниво на протеин ( макс. 25 %) в комбинация със липсата на зърнени култури и подобни пълнежи. Ще бъда благодарна за съвет и препоръка! За кученце средна порода, 5 г. Simple Smile
Разгледай Gosbi - 25 % протеини
Здравейте! Аз напоследък поръчвам от PLATINUM.BG. Гранулата е мека, храната е качествена и Кара много я харесва. Разгледайте, имат и стартови пакети, за проба. Ние имаме Кавалерче Simple Smile

# 336
Здравейте, нека покажа и нашата малка принцеса Аря. На 3 месеца сме 😍
Скрит текст:

Искам да питам как сте се справили с гризането? Гризе дървени мебели, а от скоро сваля и мазилката от стената 😁😁 Играем си с играчки и чехли, но явно не е достатъчно, мазилки и дърво и харесват повече.

Голяма красавица е! Heart Eyes И сме наборки изглежда Smiley Нашата също има подобно меню + кабели.. Най-сладък й е оптичният за интернета Rolling Eyes

# 337
Моята бигълка изяде кабела за цифровата 6 пъти за 5-те месеца вкъщи.
И дивана.. и няколко възглавници.. купих й най-големия кокал от пресована кожа, който намерих. От миналата седмица и го свалям, докато съм на работа и няма никакви поражения, а като се сетя, че всеки ден чистех дунапрен от нещо Simple Smile))

Снимките на ушатковците са страхотни!

# 338
  • Пловдив
Ще пробвам и аз с такъв кокал, пък да видим какво ще стане.. Кой знае още какво ще изяде докато се прибера днес 😂
- тук сме след току що отворени очички от сън и в момент на прозявка. 😅😅

# 339
Нашата френска принцеса за сега е кротка. Освен,че с беба не могат да си поделят играчките,бели не е правила. Иначе и аз й купих кокал за дъвчене,че сега я сърбят зъбките,а също и каишки и повод за разходки,но дрешките,които намерих бяха с космически цени,та ще поръчвам нещо от Алиекспрес. Така или иначе има още една ваксина и чак след това ще излизаме на разходки. Ето я с новата каишка с панделка: 🤗

# 340
  • Пловдив
Голяма красавица, да ви е здравичка милата. И на нас ни трябва 3та ваксина, но я извеждаме сутрин и вечер за 5 минути, защото не иска да си върши голямата работа вкъщи.. Чакахме я, стиска 2 дни горката и пак не го направи 😖.. Дано не се разболее, но не искам и да я държа с дни да стиска и да я боли коремче.. Ветеринарят каза да я водим тогава на места, на които не ходят други животни и да няма никакъв контакт. Имаме още 1 седмица до 3тата ваксина. От края на февруари ще започнат големите разходки. 😅

# 341
Аз дрешки купувам от един китайски магазин, реален, не онлайн, защото хич ме няма по размерите. Там едно якенце е в порядъка на 15лв, а не като в зоото- 50 Simple Smile

А кокала е важно да е голям, защото моята изяждаше малките за ден-два, пък и не и бяха толкова интересни.

Страшна фръцла е с тази панделка!

# 342
Оо тя няма проблем с вършенето и на малки и на големи работи. 😂 Е имаме напредък де,но си трябва дебнене,а аз не мога да й отделя на 100% времето си. Все пак се старая и се надявам да се справим.
Ние имаме на двора една алабайка,която иска да я яде и няма как да я пускам,а пък извън двора си ме е страх,че всякакви кучета се разхождат,та ще си изчакаме още малко.
Дрешки мисля да й обличам от бебка,които са омалели,до като дойдат поръчаните. 😃

# 343
  • София
Ще пробвам и аз с такъв кокал, пък да видим какво ще стане.. Кой знае още какво ще изяде докато се прибера днес 😂
- тук сме след току що отворени очички от сън и в момент на прозявка. 😅😅

Страхотна черноезичка си имате!

Момичета, внимавайте с пресованите кокали, аз не веднъж съм вадила такъв заседнал в гърлото.
Приятелски съвет - не ги оставяйте сами с кокалите, че да не се задавят Sad

# 344
  • София
страшно пухче,с дъъълъг език

моето диване го извеждах на две ваксини, по ред причини
не и давахдостъп до кучета и ходехме на относителноизолирано място
в квартала болни не е имало, та и на нас ни се размина

пресованите кокали истанаха скучни, та съм минала отдавна на алтернативни дъвкалки

Общи условия

Активация на акаунт