Любители на кучета - тема 77

• 48 956
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Всичките са много добрички (визлите) според мен. Моята онзи ден толкова хубаво си игра с две такива в парка, хем бяха 10 пъти колкото нея на ръст и килограми. Бяха изключително нежни и внимателни.

# 586
  • София
на този лай му се вика - Яж първо мама
започва да лае и едновременно да отстъпва и се оказва зад крака ми
и оттам лае още по-настървено

другия лай е тип - двама човека едва ме удържат да не ти скоча
гърди изпъчени напред, главата дръпната назад, задницата приклекнала и леееко разкрачена и лае и пяна и капе от устата
и не помръдва от място, ама цялата е напрегната, все едно я теглиш за каишката
а че е отвързана и може да хукне да убива, е отделен въпрос
важното е ентусиазма все пак

# 587
  • София - Рим и обратно
Хахахах....
Смешното е, че гласът й е един дебел и сериозен, все едно е егати вълкодава, не кореспондира с тъничката й грациозна фигурка и в тъмното наистина звучи страшно. А накрая страшния лай завършва с едно гърлено ръмжене и едно "баф - баф" дето си викаш "леле мале" Joy.

# 588
Хахах,и вайма има такъв лай,още от малък.   Лай тип "Страшко дебне"  . Страшко може да е парче скала,дънер или просто шум. Цел-да се уплаши врага. Е,ако не успеят-краката им дълги,бягат бързо..ние да му мислим  Laughing

# 589
  • Sofia
За лай не знам, но такива звуци като моето куче, когато се жалва за нещо, не съм чула никое куче да издава. Нещо като грачене на гларус, ама съвсем го докарва. Първият път като я чух щях да падна.  ooooh! Сега се чувствам като на плажа като заграчи.  Joy

# 590
И лейди Джи е много добро същество.
Слънчогледке, толкова щастливи изглеждат, пу пу Wink
Ние се напикахме два пъти много мошно (тя де, не аз) - тия дни пие необичайно много вода и яде повече от колкото по принцип. А имахме си и един ухажор - някакъв рошав бездомник, два дни е идвал в двора, докато не слязох да видя каква е тая какафония - много добро момче с кафяви очи. Изгоних го набързо и търсех от къде е дошъл - в крайна сметка се оказа, че прескача оградата, за това госпожиците вече са в двора на съседа - той неговата част е оградил, като замък. А и завари допълнително решетки на височина, за да не прескача отново и да няма нови изпълнения с любовни мераци.
Ей я... спи като бебе Simple Smile

# 591
  • София - Рим и обратно
Хахах,и вайма има такъв лай,още от малък.   Лай тип "Страшко дебне"  . Страшко може да е парче скала,дънер или просто шум. Цел-да се уплаши врага. Е,ако не успеят-краката им дълги,бягат бързо..ние да му мислим  Laughing
Именно! Изобщо не се тревожа от други кучета, защото знам че тая не може никой да я надбяга, като опъне краците и се изпарява за секунди. Даже предпочитам да я пусна, ако видя някакви агресивни, знам че ще им избяга, само да няма улици наблизо.
Савина  Laughing Laughing

# 592
  • sf

Резултат от 5минутното ми зазяпване в лаптопа 😂

# 593
  • о`майна лунна нощ е
Хлъц!

# 594
... много добро момче с кафяви очи. Изгоних го набързо....

Хахахахаха,ХАХАХАХАХА

hahaha

# 595
хахаха е, трето не мога да осиновя хахаха бих искала, но... Wink
Симпатичен беше де, бих си го прибрала и него Grinning

# 596
  • Sofia
Хахах,и вайма има такъв лай,още от малък.   Лай тип "Страшко дебне"  .

А може и да дебне, не се знае  Mr. Green hahaha Той е много смел от зад краката ми, чудя се кога ще ме изядат заради него ...

donsita, ъъъъ нещо е избухнало у вас  Joy Обаче съм сигурна, че няма нищо общо с опашатия елемент на снимката  Whistling

А Джина е душичка мила, такава благост има в нея... Heart Eyes

'Кафе с мед', много благородно същество... И красивоооооо, леле колко е хубава  Flutter

# 597
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моето момче вчера му дадох кокали свински , дали може да се запече с тях 🤔
Аз не съм им много фен на кокалите, ама уж свинските нали няма проблеми с тях .

# 598
  • София - Рим и обратно
Мерси, cutesmallcat!  Heart Eyes
Нарцисчева, аз на Кира й давам всеки ден по един суров гръклян или част от ябълка (тазобедрена), телешки с малко месце по тях. Взимам ги от месаря, той ми ги разфасова. Гризе и оглозгва със страшен кеф. Кожените кокали обаче не харесва вече, не са й вкусни. Също и на мебели не налита по същата причина, което е супер Wink.
Не се запича, само леко побелява акото, да не се уплашиш.

# 599
  • DE
другия лай е тип - двама човека едва ме удържат да не ти скоча
гърди изпъчени напред, главата дръпната назад, задницата приклекнала и леееко разкрачена и лае и пяна и капе от устата
и не помръдва от място, ама цялата е напрегната, все едно я теглиш за каишката
а че е отвързана и може да хукне да убива, е отделен въпрос
важното е ентусиазма все пак

Начи, ние сме същата картинка ако не и дам да се приближи до другото куче.
Накрая в беса си почва да квичи все едно колят прасе  и завършека е с вибрации наподобяващи коза
-----
Снощи късно към полунощ реши да излиза и за късмет минал някакъв чичка с пуснат боб тейл до нашата ограда. Лай, вой, набрала скорост се мята на оградата и за малко не излетя на улицата.
Моя посред нощ връзва гредата с въже за едно дърво и забил някакъв кол до портата.
Тя сутрин не можах да отворя вратата.
Страхотна агресия има като види преминаващо куче или котка вън.
Мисля да потърся помощ и съвет в кучешко училище, че вече приличаме на циган с нашата ограда.

donsita, голяма веселба е било у вас:)
Нарцисчева, френчи беше твоето, нали?
Все пиша аз едно и също-не давайте кокалаци на животинките...особено свински
Сварените правят трески и са много опасни било то свински, телешки, пилешки
Ако кокал тогава суров телешки, ребро.
Големи проблеми прявят кокалите.
Аз давам понякога сурово пилешко бутче да гризе, но я наблюдавам винаги.
Катърка го заедно с месото и минава, но ако оголи коста го вземам.
Сурови глави от риба също давам.

Духче, Джинката направо се размазва вече-спокойно и добре гледано псенце

Общи условия

Активация на акаунт