8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 536
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
За съжаление моята се разболя. Започна с повръщане и температура. Почти припадна в банята сутринта. Изкара ми акъла. Сега я чувам, че подкашля. Гледаме се . Уж голяма, но не посмях д я оставя сама. Ама то щото нямаше кой да ходи по моловете нон стоп.

# 511
  • в здрача
Мария - стискаме палци за бързо оздравяване! И като големи могат да ни изкарат акъла. Ох, как могат.  Гуш!

# 512
  • България, София
Мария, бързо оздравяване на наборката Hug
Лоша работа са тези вируси.

# 513
Мария, бързо оздравяване на връстничката и от нас!

# 514
  • столицата
Бързо оздравяване!
Ние още се борим да оздравеем. Снощи за пръв път от 3-4 дни нямаше температура. Дано и днес продължи така.
Моловете ги пропуснахме, но ако не беше се разболяла , сигурно щеше да има борба да отиде и тя с приятелите. Доста нейни съученици се разболяха през ваканцията.
Личният предписа тамифлу за грип. Някой ползвал ли го е?
От училище са им писали, че от 7до9.02 ще си бъдат като за първи срок-и програма, и смяна. Явно ще ги дооформят.

# 515
  • Чикаго / София
Да оздравяват децата бързо! Звучи много неприятен този грип.

# 516
Бързо оздравяване на всички болни!
Нашият мисли, че след двете ваканции започват втория срок и ще са първа смяна..
Според него са оформени по всичко, но преди внезапното разпускане заради епидемията, знаеше оценките си само по половината предмети. ..
Ще го накарам в в понеделник да пита класната за по-сигурно.

# 517
Galimar, моята малката, на 11 е, пи Тамифлу миналия месец. Доста бързо се повлия от него. Няколко дни обаче поддържаше ниска температура 37.3-4. Но като цяло живна и започна да се храни.

# 518
Бързо оздравяване!
Ние още се борим да оздравеем. Снощи за пръв път от 3-4 дни нямаше температура. Дано и днес продължи така.
Моловете ги пропуснахме, но ако не беше се разболяла , сигурно щеше да има борба да отиде и тя с приятелите. Доста нейни съученици се разболяха през ваканцията.
Личният предписа тамифлу за грип. Някой ползвал ли го е?
От училище са им писали, че от 7до9.02 ще си бъдат като за първи срок-и програма, и смяна. Явно ще ги дооформят.
С малката ползвахме
Скрит текст:
Тамифлу, според мен помогна. Температурата беше 4 дни постоянно над 38, ако баща й прецени че не е чак толкова висока и не даде наобяд пак темпертуропонижаващо, айде следобяд над 39.4... На петия ден темп беше 37-37.5 и до там, но една водна хрема за 2 дни и край... почна и дразнеща кашлица, но аз давах и противоалергични и тя приключи с хремата. Аз се разболях три дни след детето, но трудно вдигам температура и...не ми изписаха Тамифлу а някакво билково, ей като ме заболяха ставите, зачервиха се, ад!
Пратих и батковците при баба им, излизаха тези дни, но по-скоро на гости на приятелче... не на гъчканица...

# 519
  • Русе
И Алекс осъмна болен Sad Естествено, нали утре заминаваме на почивка, как да тръгна спокойна. Личната веднага изписа Тамифлу и го започнахме. Преди малко ми докладваха че няма Т и е седнал на компа. Значи е добре  ooooh!

# 520
При нас през тази седмица госпожата им по математика е извикала част от класа за да ги дооформи. Пътьом им пратила и писмо да си вземат урок + домашно по него. Моят син както си мислеше, че си е написал домашните и хоп още едно Simple Smile Иначе тази седмица в повече добре му идва да си прави подготовка за предстоящите му олимпиади. Разбира се малко и поразпусна, като ходи на ледена пързалка и като погостува на баба и дядо (в друг квартал са). Wink

# 521
  • София
Моята щерка си е шапка на тояга Simple Smile))) А би трябвало да учи за Областния на олимпиадата по астрономия. Ей сега й изпечатах разни материали, стари задачи и пр. Да седи да решава, че според мен не знае 80% от нещата. В понеделник ходиха до училище да си занесат бележниците. Оформени са от миналата седмица окончателно. За болести не искам да казвам нищо, но колегите ми масово се натръшкаха. Аз миналата седмица пих антибиотик, но при мен не беше грип, защото нямаше такава остра картина и високи температури. Масово изписват Тамифлу, явно си помага...

# 522
  • софия
Нашето семейство изкара грипа колективно. Габи и таткото-  на Зинат , а аз се разминах без усложнения и само на Тамифлу.Помага , ако се почне навреме.

# 523
  • Бг-мама
Вкъщи малкото е в момента с грип. Ние го борим с ремантидин , че е доста по евтиният вариант. Другите мъже  пият профилактично по една таблетка. Срокът е към своя край , оформен е. Доволна съм ще има отличен успех. Не съм го видяла да си дава чак някакъв голям зор, на фона на офанзивата лани си е направо курорт. Другите момчета на неговата възраст гонят вече гаджета , а нашият се е увлякъл по аквариуми , риби. Чете разглежда , като ходеща енциклопедия е станал. Rolling Eyes
Не съм ви се хвалина , но има голям ефект от ортодонта и апаратите и брекетите и железата дето са му в устата. Обърнал е захапката в правилната посока. Не ,че има изгледи да свалим нещо от апаратите, но ефекта е видим. Laughing
И Пловдив е другата седмица в грипна , та ще си починат една цяла седмица.

# 524
Бързо оздравяване на болните!
Еяра, как така ще ги вика да ги дооформя насред грипната ваканция? То няма лошо, че иска да им даде шанс за по-висока оценка,но…..

Общи условия

Активация на акаунт