8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 532
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Бързо оздравяване на всички болни!
Нашият мисли, че след двете ваканции започват втория срок и ще са първа смяна..
Според него са оформени по всичко, но преди внезапното разпускане заради епидемията, знаеше оценките си само по половината предмети. ..
Ще го накарам в в понеделник да пита класната за по-сигурно.
В понеделник ли? Надявам се да е казал ученикът, че ваканцията за цяла България е до вторник включително, пък от сряда кой в грипна, кой в превантивна или без ваканция той си знае.. В Пловдив обявиха ваканция за 7,8 и 9 и така почивката става от тази събота до другата неделя. Само че тук са оформени по всичко, защото досега си бяха на училище.

# 526
Добро утро.
Как са болните?
Не да отиде на училище в понеделник, а да пита класната си за смяна и програма  от сряда.

# 527
Днес я водих на лекар. Гърдите са чисти, не сме за антибиотик. Но все още е отпднала, тресе я, нощес се чудех как да я стопля,а след час се чудех как да я охлаждам. Най-странното е, че температурата не е толкова висока - 37.7. Обаче много лошо я понася. Май не е типичния грип, но  много подобно. Лекувам я с ремантадин.
Не мога да разбера учители, които чакат възможно най-последния момент за оформяне на срочните оценки. Къде бляха цял срок?! Толкова ли превид грипната ситуация, не може да се приключи това нещо по-рано?!

# 528
Мария, горката връстничка, съчувствия.
Дано вече да й минава.
Нашите най-вероятно са оформени по всичко или поне така твърде наборът.
Който е е  шарени оценки, като нашият, срочната ще е по преценка на учителя. Да е учил, когато трябва, а не да чака последния момент да го изпитат.
В понеделник преди да обявят тук епидемията и ваканцията, класната им събра бележниците.

# 529
Еяра, как така ще ги вика да ги дооформя насред грипната ваканция? То няма лошо, че иска да им даде шанс за по-висока оценка,но…..

А де! Госпожата им е много педантична от към оценяване. Взима и стотни от оценките и не желае да пише шестица, ако детето не я убеди че я заслужава или пък каквато и да била друга оценка. Надявам се, че не е имало болни деца сред извиканите. То в тяхното училище реално отсъстващите поне в класа на моя син бяха един - двама преди обявяването на грипната ваканция. Предполагам, че и в другите класове е било подобно, щом се е решила на това да вика децата.

Иначе лично аз се чудех защо е тази дандания с грипа, щото и в класа на малката нямаше много отсъстващи. Повечето отсъстваха може би през декември месец. Обаче сега знам защо. Малката си се е била заразила от някъде, защото още от понеделник почна да има неразположения - задна хрема, зачервено гърло, хрема, кашлица и всичко ден след ден, но аз ги хващах в крачка и сега е добре. Помага точно това, че си е в къщи. Така хем тя се оправя по-бързо и леко, хем не предава болестта на други деца.

Пожелавам на всички болни вече да се оправят и след завръщането им в училище да не се разболяват (поне до края на годината Wink )!

# 530
Вяра, бързо дооздравяване на малката.
Даоа да са ни здрави децата.

# 531
  • София
При наборчето имаше болни, но при мъничкото нямаше. Та и аз се зачудих защо е ваканцията. Ама гледам не съжаляват младежите. Грипът си го изкараха преди две седмици. А прекрасното време на отминалата седмица беше само за висене пред компа.

# 532
Дано да са останали здрави повечето деца през ваканцията.
Нашият по принцип не излиза почти никъде освен за някакви мероприятия на класа, но дали и другите са направили така....
Е, може и някои да са се заразили и още преди ги разпуснат...

# 533
Здравейте, следващата учебна година ще имам седмокласник у дома и се колебая къде да запиша детето на БЕЛ - при Весела Михайлова в школа Междучасие или при Катя Добрева в школа Образователни технологии.
Моля някой от вас ако има наблюдения или отзиви за препоръка.

предварително ви благодаря

# 534
Не познавам Катя Добрева, но за Весела Михайлова гласувам с две ръце!
Нашият не се задържа много вкъщи. Последната мания е да играят на "Монопол" с приятели.

# 535
Здравейте.
Успешна и без болести седмица!

# 536
  • София
  Ваканцията е към края си, но май само на мен ми пука вкъщи. Наборът продължава да се размотава и отказва да ме слуша като мърморя за файнълите, защото така се стресирал.  Rolling Eyes То пък няма лошо да се постресне, току-виж понаписал някой параграф... Close

# 537
  • Пловдив
В Пловдив ваканцията е в самото й начало, понеже започна в събота, а на училище са другия понеделник.

# 538
Край на грипната ваканция в Русе.
В сряда наборът е на училище.

# 539
Здравейте.
Нашите утре за добре дошли след ваканцията ще правят контролно по МАТ.
Ще са първа смяна втория срок. Да видим наборът как ще се надигне утре.. С риск да ни чуят на другия край на държавата, ще се опитаме да го убедим до 22,30 най-късно да е заспал. Иначе не го виждам как ще стане в до 06,45ч.
Тъй като си повреди смартфона, ще ползва една моя стара Нокиа с фенерче, докато  събере по-голямата част от сумата за нов телефон. Крайно време е да се научи да си пази нещата.
Приятна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт