8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 523
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • столицата
Чиби, точно мислех да отбележа в темата, че никой не пише и ти се включи:)
Успешен старт на втория учебен срок на всички наборчета!
Аз в крайна сметка не успях да се размина с антибиотика. Наборката май преодоля вируса по-успешно от мен. Тяхното училище ще изкара трите дни със старата смяна, а от следващата седмица и ние ще свикваме да ставаме по-рано и да проиграем времето за сутрешно придвижване. Просто ще трябва да свикнат децата да си лягат по-рано.

# 541
Галимар, съчувствия.
Уви, понякога не можем да се разминем с антибиотика.
Да оздравяваш!
Успешен старт на втория срок на връстниците и от мен!
Нашите явно наистина са оформени, след като започват веднага с нова смяна и нова програма още от утре.

# 542
  • софия
Уф, едва я изтиках от леглото. Дано да свикне по-бързо с новия режим.

# 543
  • Русе
Алекс пък от притеснение да не се успи е ставал на всеки кръгъл час. В 6 ч. алармата му събуди целият блок  ooooh!
И аз уж в 22 ч. го паркирах в леглото ама кога е заспал  newsm78

Успешен втори срок на всички наборчета  Hug

# 544
 И нашият се паркира уж 22,00ч. в леглото, но кога е заспал, не ми е ясно...
Днес имат при класната и се надявам да се прибере с бележник с нанесени оценки за първия срок.

# 545
  • София
  Моят снощи е чел до 3 часа. Цяла ваканция не пипна, но точно снощи много му се четяло!  ooooh! Днес имат файнъл по мат., дано не заспи.  Laughing

Успешен втори срок на наборите!

# 546
  • София
Айде, почна се.. втория срок Simple Smile
Моята е следобяд. Много е недоволна. Аз пък смятам, че ще й е ОК втора смяна. Ще се понаспива.

# 547
И моята е след обяд. Очаквам да донесе бележник. Ще видим какво е положението. Тя се размина с антибиотика, но разболя баща си, който като че ли е доста зле.

# 548
  • София
Успешен втори срок на децата  Peace
И моя Убавец  е втора сменя, ама при мен няма наспиване , ставане 8ч. , няма как да ми спят да обяд и вечер по нощите да се ляга.
Ние засега се разминахме с грипа, ама то не е късно , Но дано не ни настига.

# 549
  • гр. София
Vache, kimbolina, Maria_P, цоп... и ние към Вашата компания - втори срок стартира с втора смяна.
Програмата им обаче отдавана е направена и е окончателна.
Добър старт и от мен и успешен да е втория срок на всички наборчета тук Hands Plus1

# 550
  • София
И моя Убавец  е втора сменя, ама при мен няма наспиване , ставане 8ч. , няма как да ми спят да обяд и вечер по нощите да се ляга.
О, то и при нас ставането ще е в 8 - 8:30, но досега беше в 6:00 Simple Smile

# 551
  • София
О, то и при нас ставането ще е в 8 - 8:30, но досега беше в 6:00 Simple Smile
Сега моето трябва да става в 6. Уж е доволен, че ще му е свободен следобеда, ама да видим как ще е със ставането. Снощи беше легнал рано.

# 552
  • София
Здравейте! Simple Smile
И Иво ще е първа смяна през втория срок. Той така предпочита - остава му повече време следобяд. И аз така предпочитам - денят ми започва по- отрано и отхвърлям къде-къде повече неща.
Няма да му е трудно да започне да става рано, защото с баща му ходеха на ски всеки ден през ваканцията и излизаха в 7ч.
Така и не съм видяла бележника със срочните оценки. Ама и той не звъни да ми се похвали - сигурно няма с какво. Simple Smile
Добре че довечера ще излизам с приятели преди да се прибера вкъщи - надявам се виното да е в достатъчно количество, че да понеса по-лесно шока от срочния бележник.

# 553
  • Русе
Алекс завършил с точно 5. Очаквах повече да си призная тайно но след падението предната година май трябва да съм благодарна и на този резултат  Thinking А силно  започна уч. година  Tired

# 554
Успешен втори срок на всички набори!!
И моичкият е втора смяна, което хич не ми допада, но няма как.
Бележника е ясен, електронният дневник ме информира ежедневно.
Сутринта стана в 9.00 да се бръсне, къпе, разкрасява и да решава нещо по математика. В 12.00 като му звъннах да го чуя още не бе почнал нито едното, нито другото. Забравил!!!!

Общи условия

Активация на акаунт