8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 477
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
Мама Мими, браво на госпожицата.
..
ЧибиHug Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose
С пожелания за хубав ден на всички!
А между другото, Валенцето, имам приятелка - майка на съученичка на щерката, на която едната дъщеря учи във Втора Испанска гимназия, а другата, по-голямата дъщеря учи в Първа Испанска гимназия. Мога да я поразпитам там, в другата гимназия как е положението, учителите, средата...

# 661
  • с/у ОколоМръсТното
Мерси, момичета  Hug

Габелас-че, знам всичко за ДРХ. Следя ви изкъсо. Жалко, че няма да мога да гледам пролетния концерт.
Томко свири у нас на пианото (баща му го е помолил да разучи партията на Карибски пирати). Това са му музкалните занимавки. И спори в училище с г-на по Музика по отношение на ноти и солфеж Simple Smile Единствен той свири на инструмент.
Искам да го запишем на пеене и танци. Но за сега ходи само на тенис на маса.

Много съм впечатлена, че тук непрекъснато децата учат (практикуват) много неща, свързани с живота. Имат нещо като кариерно ориентиране от сега. И трябва да имат някакви часове пртактикум в дадена професия.
Е, имат и нелицеприятни моменти... Цяла седмица беше без гсм, защото не си намалил звука и мъжът ми му звъннал в час. Следва изземване и само родител може да го вземе обратно от канцеларията на школото. Но цяла седмица не успявахме...

Желая успехи и здраве на всички деца и родителите им  Heart Eyes bouquet

# 662
  • София

А между другото, Валенцето, имам приятелка - майка на съученичка на щерката, на която едната дъщеря учи във Втора Испанска гимназия, а другата, по-голямата дъщеря учи в Първа Испанска гимназия. Мога да я поразпитам там, в другата гимназия как е положението, учителите, средата...
Благодаря, но няма нужда! Имам информация от първа ръка за Втора Испанска- не ни е вариант.

# 663
  • софия
Прегръдки от мен и Габи! Важно да не се отказва от музиката , че е голям талант милото. Моето пък само го дърпат в гимназията  да пее и свири пред Испанския театър, но все съвпада с концерти и репетиции на хора и т.н.

# 664
Здравейте!
Нуждая се от помощ относно стипендиите за деца без един или двама родители.
Отглеждам племенника ми от вече 2 години насам,тъй като неговата майка(сестра ми)почина,а бащата е в чужбина.
8 клас е и искам да подам документи в училището за стипендия за дете без родител.До 1 март трябва да предам акта за смърт на сестра ми и декларация със свободен текст.Проблема е,че не знам как да формулирам декларацията и какво по-точно трябва да пише в нея.Ще се радвам някой да ми помогне с това.Благодаря предварително!

# 665
  • Русе
Проблема е,че не знам как да формулирам декларацията и какво по-точно трябва да пише в нея.Ще се радвам някой да ми помогне с това.Благодаря предварително!
  Заповядай, с това разполагам - http://elsruse.eu/wp-content/uploads/2016/01/application_3.pdf

Шани, всичко ще се нареди и ще се отърсите от неприятностите за да продължите напред. Много хубаво семейство сте и ви пожелавам много радост и успехи занапред!

# 666
  • с/у ОколоМръсТното
... Шани, всичко ще се нареди и ще се отърсите от неприятностите за да продължите напред. Много хубаво семейство сте и ви пожелавам много радост и успехи занапред!

много си мила  Heart Eyes bouquet Благодаря за окуражителните думи  Hug То май аз най-много не се вписвам в немската обстановка. Все още имам очи само за негативното. А хората са неимоверно позитивни и добронамерени. Но са друг темперамент, не и балкански  Laughing Ще ми трябва време...

Габелас-че, дори има муз. школо в града ни. Днес минах покрай него. НЕ всичко е загубено, а възможности - бол. Ноооо... си трябва добър език и комуникация. Simple Smile
Успех и за Габи! Тя може много  Simple Smile

# 667
Проблема е,че не знам как да формулирам декларацията и какво по-точно трябва да пише в нея.Ще се радвам някой да ми помогне с това.Благодаря предварително!
  Заповядай, с това разполагам - http://elsruse.eu/wp-content/uploads/2016/01/application_3.pdf
Благодаря
  Шани, всичко ще се нареди и ще се отърсите от неприятностите за да продължите напред. Много хубаво семейство сте и ви пожелавам много радост и успехи занапред!

# 668
  • Чикаго / София
Шани браво на Томи за чудесния напредък! Сигурна съм, че все по-добре ще се справя. А на теб ти трябва време, за да започнеш да виждаш и хубавото там.

Mama Mimi браво на госпожицата.

emonaem твоят младеж винаги ме кара да се усмихвам Simple Smile

# 669
Здравейте. Приятен ден.

# 670
  • гр. София
Добър ден, майчета  Heart Eyes
Днес нашия клас е с намалени часове. В училище трябва да бъдат в 11:10 часа. Часовете днес ще бъдат по 30 минути. По-големите ученици ще участват в НАТФИЗ в театрално представление на ИЕ. Нашите осмокласници ще присъстват и те на мероприятието.
И от мен - приятен ден  Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Rose

# 671
  • софия
Чак сега разбрах на какво трябвало да пее Габи!!!

# 672
Чак сега разбрах на какво трябвало да пее Габи!!!
Успех.
И ученици от  СУЕЕ от нашия град ще участват с представление на ИЕ според местните новинарски сайтове.

# 673
Честито на днешните именици - Тодор, Тодорка,  Теодор, Теодора и производни!
Весел празник!
Нашият отиде на АЕ по Твоят час. Имат да наваксват часове .

# 674
  • столицата
А в София снегът вали ли, вали. Не ми се мисли утре сутрин кой ще трябва да прави пъртината от нашия вход. Плюс контролно по мат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт