На пазар във Варна - 48

• 86 394
  • 788
  •   1
Отговори
# 375
  • ВАРНА
Поръчаха ми да търся малиново вино ... Изобщо не съм наясно видове/марки/цени,ако може да ме ориентира някой Simple Smile

# 376
  • Варна
Срещу ОМВ на Железкова (до Гарвана) има магазин за алкохол, виждала съм реклама на малиново вино. Не съм го пробвала, нямам представа как е.

# 377
В био магазин Килеръ има малиново вино.

# 378
Здравейте, търся фирма за да монтира входна врата вкъщи, правена е от дърводелец и много не се наемат да я слагат.

# 379
  • Варна
Нали в събота е Задушница... дали до с. Тополи трябва винетка, ако се мине по крайезерния път? Имам някакъв спомен, че не трябваше, но ми се ще да го видя черно на бяло.
Не трябва.

# 380
  • Варна
Някой знае ли какво става с магазина на Зара в Гранд Мол? Днес видях, че са затворили. Но къде са в момента? Имам едни ваучери оттам и от доста време се канех за ги оползотворя...

# 381
  • Вестерос
Ремонтират го от мин. седмица до към април, май

# 382
  • Варна
Ремонтират го от мин. седмица до към април, май
И двата етажа ли?

# 383
Аз отдавна бях чула, че ще работи до 31 януари и после затваря за ремонт, но не знам за колко време. Чак 2-3 месеца, какво толкова ще му ремонтират?!

# 384
Аз отдавна бях чула, че ще работи до 31 януари и после затваря за ремонт, но не знам за колко време. Чак 2-3 месеца, какво толкова ще му ремонтират?!

Да,толкова ще е дълъг ремонта.Ще го ремонтират основно и ще го  разширяват

# 385
Видях, че са преместили Масимо Дюти, явно неговата площ ще присъединят. Аз, като никога, тази година от намаленията си купих много неща от там и сега го следя, то пък го затвориха, трябва да чакам.

# 386
  • Вестерос
Основно правят всичко, само до средата на март са строителите, после другите неща докато направят. Аз от Зара нямам нищо купено и така се точих на намаленията, но се омотах и изтървах Grinning

# 387
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Идея откъде да взема ниски гумени дамски ботуши?

# 388
  • ВАРНА
В Декатлон имаше гумени боти.

# 389
  • Варна
Здравейте! Моля за координати на добър частен учител по Математика /6-ти клас/ в Младост или Трошево. Благодаря! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт