На пазар във Варна - 48

• 86 343
  • 788
  •   1
Отговори
# 510
От къде мъжки колан за дънки от естествена кожа?

В Гранд Мол до Рефан има щанд за колани,мисля че всички са от естествена кожа.

# 511
  • Някъде там
От къде мъжки колан за дънки от естествена кожа?

В Гранд Мол до Рефан има щанд за колани,мисля че всички са от естествена кожа.
Да и са много качествени! Имам 2 от години и не са мръднали

# 512
Читав зъболекар, който да работи след 18:30 или сутрин преди 8? Получих невероятен подарък за 8-ми март - счупен зъб.

# 513
  • Вестерос
За Зара чух април месец

# 514
wistfully - присъединявам се към мнението за читав зъболекар????? Simple Smile

# 515
  • Варна
Аз съм доволна от моя - Бъки Дент. Намира се под Медицинския университет, в нета има инфо и телефон. Двама братя са в един кабинет - единият е зъболекар, а другият е зъботехник. Но записва часове.

# 516
  • Варна
Привет! Освен магазини Борн има ли други във Варна, които да продават вносни перилни препарати?
Зависи какво търсиш..италиански/немски има в магазина за козметика до поликлиниката на Марешки. Фреш мисля се казваше, във Фиола също имаше някакви. На бул.Сливница между сп.Илия Димитров и кръстовището с лятно тракия има едно магазинче, посока центъра. В новия Кауфланд също имаше Даш миналата седмица, което най-много ме изуми Simple Smile
Mikkey, какъв Даш имаше? Капсули или течен? Вчера търсих, но не намерих.
Как се казваше онзи човек, който доставя препарати от Турция? Лично ли се свързвате с него или купувате от магазини, в които доставя?

# 517
Нещо за Емилия Вангелова и Мила Кунева да споделите - зъболекари, Варна?

# 518
  • In transit
Привет! Освен магазини Борн има ли други във Варна, които да продават вносни перилни препарати?
Зависи какво търсиш..италиански/немски има в магазина за козметика до поликлиниката на Марешки. Фреш мисля се казваше, във Фиола също имаше някакви. На бул.Сливница между сп.Илия Димитров и кръстовището с лятно тракия има едно магазинче, посока центъра. В новия Кауфланд също имаше Даш миналата седмица, което най-много ме изуми Simple Smile
Mikkey, какъв Даш имаше? Капсули или течен? Вчера търсих, но не намерих.
Как се казваше онзи човек, който доставя препарати от Турция? Лично ли се свързвате с него или купувате от магазини, в които доставя?
В Кауфланд имаше течен даш, във Фиолата имаше течен и капсули.В магазина на Марешки също съм виждала и от двата вида.
 Този човек с препаратите от Турция не го знам, но турски препарати има в едно магазинче "тип китайско" в първата успоредна улица на бул.Чаталджа, на нивото на крепежите ( само, че в долното каре). Също и в СБА съм виждала, и някъде на пазар Чаталджа мернах тия дни, но не помня точно в кой край.

# 519
  • Варна
Mikkey, благодаря ти! Кой е магазинът на Марешки? На Селиолу ли, където беше аптека и после някакво кафене ли? Не съм минавала скоро оттам и не знам.  bouquet

# 520
  • In transit
Mikkey, благодаря ти! Кой е магазинът на Марешки? На Селиолу ли, където беше аптека и после някакво кафене ли? Не съм минавала скоро оттам и не знам.  bouquet
не, в Младост до Поликлиниката, мисля, че Фреш се казваше. До него имаше клон на ДСК.
Скрит текст:
Може да видиш какво предлагат и къде се намира магазина.

# 521
Магазинът на Марешки е в клиниката Марешки, под Макаото.

# 522
  • Варна
Благодаря ви!

# 523
  • Варна
Препоръчайте ми къде да отида за оформяне на вежди в района на Чаталджа

# 524
Къде във Варна мога са намеря детски обувки чико?

Общи условия

Активация на акаунт