На пазар във Варна - 48

• 86 078
  • 788
  •   1
Отговори
# 60

Здравейте,
Търся фризьор за кичури - дадоха ми идеи преди, ходих на някои места, но не съм доволна съвсем. Моята фризьорка се премести в Бургас и си мисля, че не може да няма друг подходящ колорист за мен във Варна.

Цитат
Киса, моята фризьорка е наполовина рускиня, така че бих искала връзка с твоята. Аз съм много, много доволна от моята, но Бургас...

0894493054, ул. Битоля 33, Дария Антонова

Много благодаря!

# 61
  • In transit
Има един магазин на изхода на пазар Чаталджа, по ул. Цар Асен, посока училище Найден Геров, веднага след бариерата, в дясно има магазин за дом.потреби, този магазин и една Кинкалерия (за копчета и конци). Друго място където се сещам е подлеза на гарата. Хубав лен имаше и срещу завод Дружба, на ул. Царевец, но миналото лято нямаше голям избор на цветове.
Огромни благодарности!!!
Там от поне половин година няма кинкалерия. Има плод зеленчук.
Платове много и хубави има след СБА-то, което е над бирария Викинг на червения.

# 62
  • Варна
tina_vn, благодаря за включването! Имаш ли идея на какъв адрес мога да ги открия?
http://torti-nektar.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%8 … 1%82%D0%B0%D1%80/
Заповядай! Не съм поръчвала цяла торта, но съм ги опитвала по заведения и са хубави.

# 63
Скрит текст:
tina_vn, благодаря за включването! Имаш ли идея на какъв адрес мога да ги открия?
http://torti-nektar.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%8 … 1%82%D0%B0%D1%80/
Заповядай! Не съм поръчвала цяла торта, но съм ги опитвала по заведения и са хубави.

Мноого ти благодаря! Разгледах им каталога, наистина ми се сториха скъпички, но ще проверя и на място.

# 64
  • Варна
Отново с питане, че съм закъсняла с покупката: виждали ли сте някъде да предлагат сглобяеми модели на автомобили Ravell : https://www.ozone.bg/product/revell-audi-r8-spyder-07094/...или нещо подобно...хоби магазин..?

# 65
Такава (но друг модел автомобил) преди около година взех от Хиполенд.

# 66
  • Варна
Здравейте! Къде мога да намеря такива джуджета

Имам много подобно - от Джъмбо. Ако искате, мога да го снимам.

# 67
  • Варна
Здравейте, къде в района на Центъра или Колхозен пазар има хоби книжарничка или нещо подобно? Търся да закупя филц на сносни цени. А пистолет за горещо лепило? Благодаря предварително!

# 68
  • Варна
Здравейте, къде в района на Центъра или Колхозен пазар има хоби книжарничка или нещо подобно? Търся да закупя филц на сносни цени. А пистолет за горещо лепило? Благодаря предварително!
Слънчоглед над подлеза на Шипка? Там има и още едно-две магазинчета за хоби материали.

# 69
  • Варна
Moon Flower,  клиентка съм и от 6 години и не е точно така. При помощничките и си, ако се запишеш при тях или най-много да ти измият косата. Аз си записвам часове при нея и съм при нея. Ако нещо те притеснява просто уточняваш това при записването. Днес даже съм там и вероятно някое момиче ще ми измие косата и после е Кина.
За часовете... наистина е така. Записват се доста напред. Аз лично си записвам на ходене за следващото.

# 70
  • Варна
Има един магазин на изхода на пазар Чаталджа, по ул. Цар Асен, посока училище Найден Геров, веднага след бариерата, в дясно има магазин за дом.потреби, този магазин и една Кинкалерия (за копчета и конци). Друго място където се сещам е подлеза на гарата. Хубав лен имаше и срещу завод Дружба, на ул. Царевец, но миналото лято нямаше голям избор на цветове.
Огромни благодарности!!!
Там от поне половин година няма кинкалерия. Има плод зеленчук.
Платове много и хубави има след СБА-то, което е над бирария Викинг на червения.

Кинкалерията я има. Между магазина за домашни потреби и щанда за плодове и зеленчуци. Няма го магазинът за платове, който би свършил работа за търсеното.
И аз за магазина до Викинг и тези в подлеза на гарата.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 07:27 от beljata

# 71
Moon Flower,  клиентка съм и от 6 години и не е точно така. При помощничките и си, ако се запишеш при тях или най-много да ти измият косата. Аз си записвам часове при нея и съм при нея. Ако нещо те притеснява просто уточняваш това при записването. Днес даже съм там и вероятно някое момиче ще ми измие косата и после е Кина.
За часовете... наистина е така. Записват се доста напред. Аз лично си записвам на ходене за следващото.
Така е, освен ако точно когато ти дойде часа, не ти се обадят от салона да ти кажат, че Кина е възпрепятствана и няма да може да те направи и дали искаш да запазиш часа си, но да те направи някое от момичетата или да презапишеш час .... разбира се за след още един месец. Та по-добре да се откажеш изобщо от колкото да те направи някое от момичетата ... ми беше мисълта

# 72
Каква е цената за подстригване и съответно за боядисване?

Боядисване беше към 60 лв с тяхна боя Матрикс, но имат и други
подстригване със издухване   към 30-35 
Но мисля, че и за двете си зависи от дължината на косата, моята е дълга и примерно една боя не ми е достатъчна

# 73
  • Варна
msk-13 Благодаря!

# 74
  • In transit
Филц купих онзи дн от подлеза над Македонския дом. Съвсем близо е до колхозния. Имаше доста цветове. Цената беше 8.50 лв. на метър.

Общи условия

Активация на акаунт