На пазар във Варна - 48

• 86 085
  • 788
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте момичета! Търся ателие за ремонт на чанти от което сте доволни. Трябва ми за скъсяване на скъп кожен колан и затова търся качествена услуга. Центъра, Левски, Тракия, с една дума широк център. Благодаря предварително.

# 76
  • Варна
Писах по-назад. Фирма ВАСТО, ще ги намериш в нета. Работят с естествени кожи, в района, който искаш е. Аз бях много доволна. Ако другата съфорумка, на която ги препоръчах, вече е ползвала услугите им, нека се изкаже и тя.

# 77
  • Варна
Писах по-назад. Фирма ВАСТО, ще ги намериш в нета. Работят с естествени кожи, в района, който искаш е. Аз бях много доволна. Ако другата съфорумка, на която ги препоръчах, вече е ползвала услугите им, нека се изкаже и тя.

Благодаря ти !

# 78
Аз искам да използвам намаленията сега и да си купя слънчеви очила. Препоръчайте ми оптика с богат избор, без Леонардо и Оптикласа, че тях съм ги разгледала и това, което харесах вече го имам. Simple Smile

# 79
  • Варна
msk-13, да! За това сме на едно мнение. При друг не сядам Simple Smile
В интерес на истината за 6 години 2 пъти са ми отменяли час.

# 80
  • София
здравейте,

къде мога да намеря хубави баклави?

# 81
  • Варна
В Турския магазин под медицинския.

# 82
  • София
В Турския магазин под медицинския.
Къде се намира по-точно или поне как се казва? Blush

# 83
  • Варна
На ъгъла на Иван Аксаков и Марин Дринов.

# 84
# 85
  • София
Много ви благодаря! bouquet

Весели празници!

# 86
Весели празници момичета.

# 87
Благодаря за препоръката за турския магазин. bouquet Накупих доста интересни неща от там. И очила си взех от Grand optics  на центъра. Имаха много голям избор, доста добри намаления, а обслужването беше перфектно. Много съм доволна днес от покупките. Laughing

# 88
  • Варна
Осмичка, другия път като наминеш да пазаруваш в турския магазин, свирни за кафе. Аз бачкам наблизо.

# 89
  • Варна
Аз благодаря за оптиката! Още утре ще намина да видя какво имат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт