На пазар във Варна - 48

• 86 075
  • 788
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Прибори последно купувах преди 2 години от Айко. Бяха на промоция и ми излязоха по-евтино иначе и на редовните цени не бяха фрапантни. Аз исках изчистени, стилни и все още са си такива като не са се променили при ежедневно ползване.
Здравейте, може ли да кажете каква марка са.

# 46
  • Варна
Най-страхотният горещ шоколад е в Дорадо (в уличките от Винс към спортна зала). Правят го с шоколад Милка, разтопен на пара, мляко и бита сметана. Heart Eyes
А за хубави торти в Аспарухово- Нектар, но са по-скъпи.

# 47
  • Варна
Най-страхотният горещ шоколад е в Дорадо (в уличките от Винс към спортна зала). Правят го с шоколад Милка, разтопен на пара, мляко и бита сметана. Heart Eyes
А за хубави торти в Аспарухово- Нектар, но са по-скъпи.
Благодаря, сега ще го потърся в нета 😊

# 48
tina_vn, благодаря за включването! Имаш ли идея на какъв адрес мога да ги открия?

# 49
  • Варна
Къде има избор на лен, по-възможност не твърде скъп.

# 50
Здравейте,
Търся фризьор за кичури - дадоха ми идеи преди, ходих на някои места, но не съм доволна съвсем. Моята фризьорка се премести в Бургас и си мисля, че не може да няма друг подходящ колорист за мен във Варна.

# 51
  • Deutschland/HE
Къде има избор на лен, по-възможност не твърде скъп.

Има един магазин на изхода на пазар Чаталджа, по ул. Цар Асен, посока училище Найден Геров, веднага след бариерата, в дясно има магазин за дом.потреби, този магазин и една Кинкалерия (за копчета и конци). Друго място където се сещам е подлеза на гарата. Хубав лен имаше и срещу завод Дружба, на ул. Царевец, но миналото лято нямаше голям избор на цветове.

# 52
  • Варна
Здравейте,
Търся фризьор за кичури - дадоха ми идеи преди, ходих на някои места, но не съм доволна съвсем. Моята фризьорка се премести в Бургас и си мисля, че не може да няма друг подходящ колорист за мен във Варна.

При рускиня ако ти се ходи, ще дам контакти.

# 53
  • Варна
Moon flower, Кина Кудева! Simple Smile

Hristis, нямам спомен.. сега ще потърся в сайта и ако ги открия ще ти пиша.

# 54
Здравейте,

https://www.facebook.com/MileniumArt/?hc_ref=ARQl2lrRLkPj-oOSqfZ … 4yFUFgejtIwMqluAI

Милена е една от най-добрите колористи във Варна.

Кина Кудева също, но само ако те направи тя, защото в салона си има две момичета... които за нищо не стават.  А и часовете при нея вървят от днес поне за след месец

# 55
  • Варна
Каква е цената за подстригване и съответно за боядисване?

# 56
  • Варна
https://www.facebook.com/bs.dariaantonova/photos_all

Аз за тази фризьорка споменах по-горе, рускиня е. Не съм се боядисвала все още при нея, само се постригвам, но от снимките си личи, че е специалистка.

# 57
Здравейте,

https://www.facebook.com/MileniumArt/?hc_ref=ARQl2lrRLkPj-oOSqfZ … 4yFUFgejtIwMqluAI

Милена е една от най-добрите колористи във Варна.

Кина Кудева също, но само ако те направи тя, защото в салона си има две момичета... които за нищо не стават.  А и часовете при нея вървят от днес поне за след месец

Благодаря msk-13, elio0o70 и Киса. За Кина много хора ме предупредиха, че те оставя на момичетата, което за мен е неприемливо - косата ми е гъста и дълга, иска много време за редене и едва ли ще ме нареди тя. А това си е доста важно как ще изглеждам после.
Киса, моята фризьорка е наполовина рускиня, така че бих искала връзка с твоята. Аз съм много, много доволна от моята, но Бургас...
Киса, писали сме едновременно, благодаря!!

# 58
  • Варна
Има един магазин на изхода на пазар Чаталджа, по ул. Цар Асен, посока училище Найден Геров, веднага след бариерата, в дясно има магазин за дом.потреби, този магазин и една Кинкалерия (за копчета и конци). Друго място където се сещам е подлеза на гарата. Хубав лен имаше и срещу завод Дружба, на ул. Царевец, но миналото лято нямаше голям избор на цветове.
Огромни благодарности!!!

# 59
  • Варна

Здравейте,

Цитат
Киса, моята фризьорка е наполовина рускиня, така че бих искала връзка с твоята. Аз съм много, много доволна от моята, но Бургас...

0894493054, ул. Битоля 33, Дария Антонова

Общи условия

Активация на акаунт