На пазар във Варна - 48

• 86 421
  • 788
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Здравейте момичета! Откъде да купя бонбонки детска радост. За сватбени късметчета ми трябват.

# 301
Здравейте,
Някой има ли информация къде се премести магазинът за тониране на латекс, който се намираше на пазарчето срещу ХЕИ? Налага ми се спешна поправка на стената на детската, а не ми е известно друго място, където тонират латекс на фирма БЕТЕК.

# 302
  • Варна
Момичета басейна в Дом Младост вътрешния дали работи? Или някои закрит работещ басейн? Благодаря Simple Smile

# 303
  • гр.Варна
Момичета басейна в Дом Младост вътрешния дали работи? Или някои закрит работещ басейн? Благодаря Simple Smile
Мисля,че работи.Ето работното им време и телефони,може да се обадите. Peace http://www.dommladost.festa.bg/schedule.html

# 304
Здравейте момичета! Откъде да купя бонбонки детска радост. За сватбени късметчета ми трябват.

В ЦБА има, със сигурност в ЦБА до Курортна поликлиника (срещу Orange фитнес) Wink

# 305
  • Варна
Работи басейна. Водя дъщерята там на плуване.

# 306
  • Варна
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0537448001.html
Подобен модел яке на такава хубавичка цена дали мога да намеря или още е рано за разпродажби?

# 307
  • Вестерос
Това е 35 лв, доста хубавичка му е цената за зимно яке. НО виж в Ню Йоркър, днес ходих и видях, че са намалили доста якета, но в този диапазон са 20-50 лв. Като цяло доста намалени неща имаха.

# 308
Как рано, те взеха да свършват. И в Зара има много намалени неща.

# 309
Подобно яке взехме от Страдивариус на щерката още октомври,струваше  140 лева.  От едната страна беше черно а от вътрешната зелено. Можеш да се носи  двулицево. Но там стоката винаги е скъпа и бих казал доста качествена. Дори не си представям как може едно зимно  яке за възрастен да струва 35 лева, освен ако не се води леко и без пълнеж, но дори тогава...

# 310
В момента има по 70% намаление. Няма да е 35лв, наистина, ако е било 140, но все пак ще е много малко. А ако е био 110лв, ето ти го. Пак от качествено и скъпо.

# 311
  • Варна
Мога ли някъде във Варна да си поръчам да ми ушият платка от естествен косъм за качулка на яке? Някой беше питал скоро за ремонт на кожена дреха и го бяха препратили в темата към фирма  Васто. Дали те извършват подобни услуги?

# 312
  • Варна
Намери ги в нета и завърти един телефон да ги питаш.

# 313
  • Варна
Можете ли да ми препоръчате добър хематолог, само стари отзиви намирам

# 314
В момента има по 70% намаление. Няма да е 35лв, наистина, ако е било 140, но все пак ще е много малко. А ако е био 110лв, ето ти го. Пак от качествено и скъпо.

Обичам намаленията но като ти трябва артикула в началото на зимата купуваш каквото има...
Тази политика на българските магазини не мога да я разбера. В нормалните страни правят намаления за дрехите за настъпващия сезон. Тук намаляват когато сезона вече е подминал. И то намаленията са на останалите определени размери. Понеже дъщеря ми носи стандартен най-разпространен размер те свършват още октомври.
Няма да забравя в същия този Страдивариус преди две години нямаха яке неин размер в цвета който хареса точно като се застуди - средата на октомври . Били свършили и На въпроса ми ще зареждат ли - ми казаха - ами то това е сезонна стока , няма да има повече зареждания. Купихме тъмно зелено вместо мляко с какао каквото искаше детето.  Само такива цветове бха останали неин размер. Затова миналата есен  специално ходих още от средата на септември зА да съм сигурна че ще сваря преди да са получили и изкупили. Успях точно навреме да купя и после да й го пратя.

Общи условия

Активация на акаунт