На пазар във Варна - 48

• 86 414
  • 788
  •   1
Отговори
# 315
  • Вестерос
Е аз си взех качествено яке и за 70 лв, да не е страдивариус, но каквото такова. В момента и в чужбина имат намаления на дрехите, затова и при нас.
Ще има тези дни през мола да разгледам какво е останало от намаленията.

# 316
Търся долен чаршаф с ластик. Някой да е забелязал да има някъде по големите магазини на промоция?

# 317
  • Варна
Обикновено Кауфланд често изкарват, виждам по брошурите им. Аз имам от тях зимен чаршаф с ластик, трета година не е мръднал ни на цвят, ни на нищо.

Обичам намаленията и не ми пука твърде, че ги правят в края на сезона. Обикновено отивам запасена с пари и накупувам на дъщерята цял нов гардероб за следващия сезон. Обувки също. Тя расте бързо, така че взимам за обувки един номер по-големи, а за дрехи направо два номера нагоре. Дори да не улуча нещо, а досега рядко ми се е случвало, то е на ниска цена и не ме е яд. Подарявам го и така. Като дойде сезона може да се наложи да докупуваме нещо, но основните вече са в гардероба.

# 318
  • Варна
С дъщеря ми решихме да си дарим косите за онкоболни, в кой фризьорски салон можем да го направим?

# 319
В момента има по 70% намаление. Няма да е 35лв, наистина, ако е било 140, но все пак ще е много малко. А ако е био 110лв, ето ти го. Пак от качествено и скъпо.

Обичам намаленията но като ти трябва артикула в началото на зимата купуваш каквото има...
Тази политика на българските магазини не мога да я разбера. В нормалните страни правят намаления за дрехите за настъпващия сезон. Тук намаляват когато сезона вече е подминал. И то намаленията са на останалите определени размери. Понеже дъщеря ми носи стандартен най-разпространен размер те свършват още октомври.
Няма да забравя в същия този Страдивариус преди две години нямаха яке неин размер в цвета който хареса точно като се застуди - средата на октомври . Били свършили и На въпроса ми ще зареждат ли - ми казаха - ами то това е сезонна стока , няма да има повече зареждания. Купихме тъмно зелено вместо мляко с какао каквото искаше детето.  Само такива цветове бха останали неин размер. Затова миналата есен  специално ходих още от средата на септември зА да съм сигурна че ще сваря преди да са получили и изкупили. Успях точно навреме да купя и после да й го пратя.

Не съм виждала намаления в Западна Европа на предстоящ сезон, винаги са за настоящия, който отминава и са на останали бройки и размери - това е и смисъла - да се разпродаде старото.

# 320
  • Вестерос
Много съм доволна и аз от чаршафите с ластик от Кауфланд.

За коси за онкоболни съм виждала табела в един салон около хали Шипка беше.

# 321
В Икеа даже има налични от някои чаршафи с ластик. В Юск имаше доста видове чаршафи с ластик.

И на мен ми се е случвало да изтърва номер от зимен артикул още през есента, най- вече обувки. Тъпо е, но вече знам да бързам. Иначе януари си е добре, в средата ко си купиш палто, има да си го носиш още два месеца, пък и догодина.

# 322
  • Варна
Чаршафи с ластик има в ENGLISH HOME в Гранда, в момента имат и 70% намаление. Аз съм много доволна от техните стоки. Можеш да провериш размерите и разцветките им в сайта.

# 323
А иначе извън темата да ви попитам за чаршаф без ластик , който постоянно се измъква от матрака , има ли някакви опции да не се измъква?

# 324
Закопчей го с безопасна игла за матрака, поне на 3 места от всяка страна, защото ако се дръпне силно се прокъсва. Дълго време правех така.

# 325
  • Варна
От JUSK си купих за тази цел ластици за чаршафи:
https://jysk.bg/spalnya/charshafi/specialni-charshafi/lastici-za-charshaf-vallvik
освен по показания начин може и отдолу, през матрака да го защипеш. Не знам тази цена за колко ластика е, но моите бяха осем в комплект за около 15 лева.

# 326
  • Варна
Във всички обекти на Лили дрогерии ли предлагат Лумене или само в някои определени (като NYX)? Виждали ли сте декоративната им козметика в някой от централните магазини (Чаталджа, до ФК, на Владислав)?  bouquet

# 327
Златни сте Simple Smile))

# 328
Moon flower
За настъпващия сезон съм пазарила с отстъпки, верно   не такива като в края на сезона, но примамливи дотолкова че да купя две вмести едно.  Дори в бг за да дам пример - в Дайхман да кажем по 15 септември съм купувала есенно-зимни обувки на децата с оферти - купи две вземи трети безплатно. Същото юни със сандали.

За по голямата номерация и аз правих да купувам плюс един. Обаче тази есен се оказа че синът ми се скочил от 35 на 36,5 - 37 а не на36. И вече явно не става да пазаря по този начин, поне за момчета явно няма линейст.

# 329
  • Варна
Една приятелка сподели същото за дъщеря си - от 35 направо на 37 номер. Така че ще си имам едно на ум.

Общи условия

Активация на акаунт