На пазар във Варна - 48

• 86 410
  • 788
  •   1
Отговори
# 330
  • In transit
Във всички обекти на Лили дрогерии ли предлагат Лумене или само в някои определени (като NYX)? Виждали ли сте декоративната им козметика в някой от централните магазини (Чаталджа, до ФК, на Владислав)?  bouquet
В Лили на Чаталджа има Лумен, и декоративната им козметика, но по спомен стои вътре при био продуктите. Лумен вчера видях в 1ва частна аптека, но само кремове и то от старите видове имаше. С новите опаковки имаха само мицеларна вода.

# 331
  • ВАРНА
Искам да подаря една футболна топка за подарък,къде могат да ми я надуят ?

# 332
  • Варна
На всяка бензиностанция.

# 333
  • Варна
Във всички обекти на Лили дрогерии ли предлагат Лумене или само в някои определени (като NYX)? Виждали ли сте декоративната им козметика в някой от централните магазини (Чаталджа, до ФК, на Владислав)?  bouquet
В Лили на Чаталджа има Лумен, и декоративната им козметика, но по спомен стои вътре при био продуктите. Лумен вчера видях в 1ва частна аптека, но само кремове и то от старите видове имаше. С новите опаковки имаха само мицеларна вода.
Благодаря! Бях днес в Лили Владислав, поддържали само спиралите, никаква друга декоративна козметика. Взех една за проба, бяха на промоция. Търсех един фдт, явно ще трябва онлайн да поръчвам. В някоя аптека да имат пълната гама?

# 334
  • In transit
Във всички обекти на Лили дрогерии ли предлагат Лумене или само в някои определени (като NYX)? Виждали ли сте декоративната им козметика в някой от централните магазини (Чаталджа, до ФК, на Владислав)?  bouquet
Благодаря! Бях днес в Лили Владислав, поддържали само спиралите, никаква друга декоративна козметика. Взех една за проба, бяха на промоция. Търсех един фдт, явно ще трябва онлайн да поръчвам. В някоя аптека да имат пълната гама?
Ами аз точно на Чаталджа съм гледала техни фдт, но беше преди няколко месеца. Сетих се и за едно магазинче където имаше декоративна козметика, намира се като завиеш на кръстовището на 8-ми Приморски и Цар Освободител където е Аладин фуд, посока спирката на 20-ката за кварталите, малко след магазина за часовници. Мисля, че преди него имаше магазин за спалньо бельо. Слиза се няколко стъпала надолу от нивото на пътя. Малко преди Шихо. Дано да си ме разбрала. Relaxed

# 335
  • Варна
Не минах днес през Чаталджа, ще проверя и там тези дни. Да, сетих се за магазинчето!  bouquet

# 336
  • Варна
Здравейте Simple Smile От къде мога да купя сирене Стилтън с боровинки? Преди време имаше в Кауфланд,но ....някакви идеи?

# 337
  • София/Варна
Здравейте Simple Smile От къде мога да купя сирене Стилтън с боровинки? Преди време имаше в Кауфланд,но ....някакви идеи?

БулМаг  Peace

# 338
  • Варна
Много благодаря Simple Smile

# 339
Здравейте!Момичета, може ли да ми препоръчате добра фитнес зала в района на Техникумите , или такъв , който е най близко.Благодаря предварително!

# 340
  • Варна
Няколко страници по-назад препоръчахме Fitness line в Пфое мол.

# 341
  • Варна
Знаете ли в района на Чаталджа за шивач на чанти, колани от естествена кожа?

# 342
  • Варна
В едно от блокчетата на Ген.Столетов има шивач. Ремонтирала съм там обувки, пише, че оправя и чанти. Добър е, а цените му са съвсем прилични. Като се пуснеш от Чаталджа надолу по Марин Дринов се пада блокчето точно под тотото. Още на първия вход има табелка.

# 343
  • Варна
Благодаря, ще го проверя. Искам да си поръчам колан, т.е. трябва ми някой, който има и материали, и шие.

# 344
  • Вестерос
Познати са доволни и от единия фитнес във Варна мол, но не знам кой точно, или той е само един може би...

Общи условия

Активация на акаунт