🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 в "1001 НОЩ"/Binbir gece и "VATANIM SENSIN". ЖИВОТ И ТВОРЧЕСКА КАРИЕРА - Т. 268

• 62 003
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
 Grinning

" Слушайте винаги сърцето си!"  Peace Peace Peace

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 11:26 от vera17

# 676
  • Горски извор

# 677
Blue Heart Здравейте! Blue Heart

Халит е наистина уникален и това го забелязват всички -
и млади и стари! И не само в Турция! Kissing Face Kissing Smiling Eyes

Популярността му се засилва с всеки нов проект, който прави. Flowers Hibiscus
Не знам дали има филм, сериал или концерт, който да е бил неуспешен.

И да напомня за утрешната му изява - 15 януари, 20.30, ТЦ Зорлу. Hands Clap

Да му пожелаем успех! Hands Pray
И нови срещи с безбройните му фенове! Heart Heart Eyes
Както и нови снимки за нас! Simple Smile

# 678
На 16.01.2018 г. списание Elele Avon Kadin ще раздаде награди на успешни жени за 2017 г. в 9 категории. Берг е номинирана с още 4 в категорията "актриси" - Büşra Develi, Gonca Vuslateri, Bensu Soral и Aslı Enver.

От Нур и Мерием

# 679
 Grinning

" Седем рая!" Laughing newsm78 bowuu

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 16:13 от vera17

# 680
  • Горски извор
ей това е рая Flowers Four Leaf Clover

newsm10

Key

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 17:45 от kikito zaprqnova

# 681
Поздрав с една хубава песен на фона на нашата незабравима приказка за любовта. Cupid

https://www.instagram.com/p/Bd7yjxLgIeH/?tagged=binbirgece

И се връщам на сегашната ни тема отново с колаж -
на една от най-добрите сцени от сезон 1. Flowers Hibiscus

# 682
Здравейте, девойки Hug
Чак сега стигнах до компа Grinning
Снощи късно изгледах серията с руски субтитри, доста неща ми се поизясниха.  Хареса ми сцената на Исмет с Азизе. Както и очаквах, Азизе се обяви като твърда кемалистка. Хареса ми и сцената на Азизе със Сехер. Според мен тук видяхме истинската Ази- човечна, състрадателна, готова да разбере, прости и помогне. Heart Eyes
Даг вече загуби всичко, след като загуби вярата на ефетата. Тефо се справи много майсторски с тази задача. Както казва Азизе- за такива задачки той е отличник.  Обаче, честно да ви кажа, чак ми дожаля за Даг, нищо, че не го обичам. Confused Това е емоционална  реакция, не рационална. Blush Просто ми стана  жал за човека, който бе предаден от всички, даже от  Пехливан и Сехер.
Фил се оказа доста хитър, някои негови планове и Джевдет не може да предвиди. ooooh! И така естествено се появи необходимостта от вътрешен  шпионин в дома му, какъвто явно ще е Хава. Много симпатична беше сцената с Хава, Якуп и Йълдъз. Grinning Якуп направо  превъзпитава Йъл. Wink И мисля, че тя ще е тази, която ще го разкрие, всъщност вече започна. Не очаквах, че ще пренесат телеграфа в детския дом, това не ми харесва много. Защо решиха там да е... Чух, че Йъл каза, че ще обучават децата, изобщо идеята за работата на Х. и Й.  в детския дом много ми допада, защо трябва да излагат и тях, и децата на опасност с тоя телеграф. Ах, Якуп...  Даже дивата Хи не разреши на Мехмед да крие листовките при децата... Дано не се случат проблеми с тоя телеграф в дома, не знам защо така ме жегна... Shocked
Иначе развитието между Йъл и Якуп много ми допада. И като знам, че Йъл е много умна, да видим великия агент Якуп Sunglasses как ще реагира, като го разкрие собствената му жена, която той смята за една глезанка Laughing
За прословутата истерия на Хилял. Sunglasses От три дни Хилеон фандомът се занимава с това. Laughing В началото я пустосваха масово. Няма друг фандом, който едновременно така за ругае и да обича героите си Laughing После започнаха да я разбират. И сега вече, след 3 дни бурни дискусии я разбраха напълно и чакат какво ще стане след взрива. Sunglasses И аз, след като изгледах внимателно епизода.  Grinning Не я оправдавам, каза жестоки и много гневни думи на Леон, но се опитвам да я разбера. Всичко това се случи поради хипертрофираното и чувство за отговорност /знаем откъде идва/  и голямата вина, която изпитва, че друг човек- в случая Мехмед, ще пострада заради нея.  Тази вина я задушаваше. Изля всичко на Леон, но с голяма болка. Беше готова да го разбере след това, но там пък Алекси оцапа пейзажа. Mr. Green  Все пак нали трябва сериалът да върви, да има разни препятствия, няма как. Mr. Green
Но в края на епизода Хи  се върна към себе си. Peace Когато разбра за бомбата, се втурна да спасява Леон. А след като той излезе, отново ги видяхме и двамата такива, каквито са и заради което ги обичаме толкова много. Peace И двамата, без да се замислят, се втурнаха да спасяват хората в склада. Вярваха, горките, че могат да спрат взрива или поне да предупредят. Музикантите останаха на мястото си, а Хи и Лео се втурнаха към опасността.  Твърде много си приличат двамата като ценности, за да ги разделят сръдни и скандали, и смъртта няма да ги раздели. Много ми хареса този детайл- при целия патриотичен патос на Хилял, тя побягна заедно с Леон да спасява невинните гръцки войници в склада. Peace Затова и прощавам истерията  в другите сцени. Laughing
Това са в общи линии впечатленията ми от епизода. Ако се сетя за нещо друго , което е важно, ще пиша. А, сетих се, мисля, че и друг път съм писала- още повече се затвърждава мнението ми, че чрез Даг  създателите на филма се опитват да покажат образа на пишман патриотите, включително и днешните, които повече вредят, отколкото помагат на страната си. И затова сега ми е по-ясно и не ме дразни така неговото присъствие- просто е необходим. Необходим е и като противовес на образа на Джевдет- който пък ни показва не само героя от онова време, строителя на новата турска държава, а и сегашния модерно мислещ патриот. Peace

И- момичета, ние може да си мислим,че скоро ще кажем "Чао" на Даг, но Уфук днес е бил на снимки Laughing

Пънар пък е купонясвала Grinning

Беркер  е репетирал, май скоро има премиера.

И един много красив колаж по темата за неразделимите Хилеон Two Hearts Сетих се, че аз, хилеонката, отдавна не съм публикувала техни колажи Laughing Пък като Джу обичам колажите  Wink Grinning

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 18:48 от oncee

# 683

Рейтинг на Е-40...

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 20:15 от vera17

# 684
Много се надявам на 16 януари Берг да вземе наградата сред жените,
оставили своя отпечатък в живота тази година, в категорията "актриси"! Flowers Hibiscus Hands Pray

Със сигурност има и други жени в Турция, които заслужават тази награда,
но ми е интересно все пак дали ще надделее някакъв политически момент. Angry
А Берг има много поводи за подобна награда,
особено с ролята си в нашия сериал! Hands Clap Hands Clap
А и като цялостен принос сред актрисите! Flowers Hibiscus Sparkling Heart

Вера, това седмичен рейтинг ли е?  Hushed

# 685
Хайдееее, утрешният рожден ден на Мирка започна от тази вечер Champagne Birthday
Ето ги  и двамата, пътуват някъде да празнуват.

Боран публикува тази снимката и този клип в инстатори.

Клипът- шегуват се, Мирка се срамува, че я снима как се гримира Joy Голям смях пада Joy

https://twitter.com/algos_hileon/status/952612118485983232

А Мирка - ето това, не че нещо се вижда, само се чува смеха и Joy
https://twitter.com/asteraki90/status/952613510499971074

Ех, колко е хубаво да си на 19! Grinning
Нека празнуват отсега Hands V Утре може да има продължителни снимки, а вечерта Борко има и спектакъл. Както знаем, Халит  е на концерта на младите таланти. Изобщо- натоварен се оказа този 15 януари. Grinning Миналата година Берг беше организирала голям купон за пълнолетието на нашето дете. Blue Heart

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 20:55 от oncee

# 686

Онче Hug, изпревари ме Laughing Laughing Докато аз гледам клипчета с припаднали рускини hahaha hahaha Само защото пътуват заедно Wink hahaha hahaha

Laughing Heart Eyes Laughing

https://vk.com/vatanim.sensin?z=video328600451_456240584%2F90f15 … l_wall_-135955712

# 687
Много  са сладки и двамата!!!  Hug Hug

https://twitter.com/algos_hileon/status/952613848929964032

Купонът е още в колата!  Party
Но Боран се държи с нея като с бебчо! Страхотен е!  Sunglasses Sunglasses

Боран аби... Stuck Out Tongue Sweat Smile

# 688
  • Горски извор

тука ми писали само сляп няма как да види че са влюбени  но ще усети Hug
Revolving Hearts
Flowers Hibiscus  Flowers Four Leaf Clover

# 689