Хитринки за всякакъв случай - тема 16

• 109 083
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Козлодуй
И Саво и Сано съдържат белина затова съм си сложила белина и универсален препарат за плочки разредени с вода в пръскалка  и като измия банята и знам че няма да се ползва известно време просто напръсквам и затварям  ние сме с отделна тоалетна така че има време да преседи и всичко свети Simple Smile

# 76
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Да, и Клорокса, за който писах по-горе е на същата основа.

# 77
  • оттам, откъдето започва България
И преди съм писала, че обикновената белина върши същата работа, като препаратите, съдържащи белина. Честно казано не ми мирише чак толкова белината, може би е доста разредена.

# 78
Здравейте, купих си бели накъсани дънки, много бели...изпрах ги и светна жълто петно голямо от коляното, през чатала та чак до другото коляно... накисвах с вениш за бяло, 3 пъти, слагах и друг препарат за петна-Тайфун и вече се отказах... някой може ли да ми даде идея с какво да пробвам?

# 79
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Меглио?

# 80
Клири за петна, но преди това накисни малко в белина и после на 60 градуса в пералнята.
Така си спасих едни дънки, но при третиране с Вениш може петното да се е фиксирало.

# 81
Здравейте. Как перете вълнените дрехи? Имам програма за такива дрехи, но се чудя дрехите от лицевята част ли да ги сложа или да ги обърна наобратно и така да ги пера?
И аз да се вмъкна с питанка - с какво перете вълнените дрехи?

# 82
  • до най-прекрасния мъж
Perwoll или Медикс за вълна. Пера от лицевата част на програма за вълнено пране в пералнята, проблеми нямам.

# 83
В пералнята с препарат за вълна, на ръка - пак с такъв, но може и с шампоан Wink

# 84
  • оттам, откъдето започва България
Не мисля че са вълнени, по-скоро плетени дрехи пера с течен, без значение какъв е.
В някои случаи ги пера и с прах за пране, но винаги прането ми е обърнато наопаки.

# 85
Клири за петна, но преди това накисни малко в белина и после на 60 градуса в пералнята.
Така си спасих едни дънки, но при третиране с Вениш може петното да се е фиксирало.
Клири какво е, от къде мога да го намеря?

# 86
  • Козлодуй
Ако тези дънки са бели може и с белина Simple Smile Разредена с вода разбира се Simple Smile

# 87
И преди съм писала, че обикновената белина върши същата работа, като препаратите, съдържащи белина. Честно казано не ми мирише чак толкова белината, може би е доста разредена.
И с белина съм пръскала фугите и ваната, но с нея трябва след максимално месец да се повтаря процедурата,  докато със Саво фугите могат и след 5-6 месеца да се почистят.

# 88
  • до най-прекрасния мъж
Аз чистих със Сано преди повече от година,  като през това време си чистя поддържащо, но мухъл в банята не е имало. Тогава напръсках /като пяна е/, разтърках набързо и излязох за около час. След това изплакнах и банята светна. От тогава насам чистя само с препарати против варовик или с универсални. С хлорсъдържащи не се е наложило. Пробвала съм с белина, категорично ефектът не е същият. Половината баня ми е с бели, другата половина със светло бежови плочки и определено мога да видя разликата.

# 89
Купих си тъмен пуловер, който е 35 % памук, 7 % кашмир и останалото са полиамид и полиакрил. Пера го с препарат за вълна, на програма за вълна, но още от първото пране пусна страшно много тъмен мъх и после като се облече, пуска власинки, ако го докосна с мокри ръце, докато е сух, направо ми почерняват ръцете. Ако съм със светли дънки или яке, всичко е във власинки. Прах го няколко пъти, но не виждам голям ефект, на всичкото отгоре трябва да се пере отделно, защото иначе прави топчета по другите дрехи, които стоят като набити в тъканта. Може ли да се направи нещо, за да се реши този проблем? Да добавя, че не слагам омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт