Хитринки за всякакъв случай - тема 16

• 109 735
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Миришеща пластмаса съм слагала в камерата на хладилника и имаше ефект. Ако имаш много място, пробвай.

Интересното е, че в момента в хладилника съм сложила купичка с оцет, за да ми обере миризмата и от там, та може да съчетая двете Blush Ще пробвам с лимонтозу, нищо не губя, ама тази тръпчива миризма направо ме отчайва дали ще излезе.С прахосмукачката ми имаше такъв проблем, ама от нея не ми зависи началото на деня...

# 181
Не можете ли да я върнете?
Аз си мисля,  че тези силно миризливи пластмаси нямат обезмирисване,  случвало се е с играчки подарени на децата, купени незнайно от къде.... Изтрайвах ги ден-два и заминаваха в коша. Чак ръцете се омирисваха от тях.

# 182
От известно време се боря с два вида петна, от които няма отърване. Ще се радвам, ако някой даде идея как да ги изчистя:
1. Петно от боя за коса върху pvc шкаф
2. Мазни петна по кухненски шкаф, мдф, но не гланц, а с нещо като фолио отгоре, не знам какво е точно, но е много гадно.

Пробвала със със сода, оцет, циф - не става.. Sad

# 183
Как да изчистя петна по стената. -Латекс, който май не е миещ. Става въпрос за пръсти и др. знайни и незнайни петна.

# 184
  • Козлодуй
moonriver, пробвай с Роли не е абразивно и няма да надере както казаха по-горе в темата Simple Smile http://www.shop.dom-usmivka.com/index.php?route=product/product& … amp;product_id=51
Ако се опасяваш че ще надере пробвай на скрито място първо Simple Smile

иванита, пак с Роли и меката част на гъбата не грапавата а обратната страна на гъбата Simple Smile

# 185
moonriver, пробвай с Роли не е абразивно и няма да надере както казаха по-горе в темата Simple Smile http://www.shop.dom-usmivka.com/index.php?route=product/product& … amp;product_id=51
Ако се опасяваш че ще надере пробвай на скрито място първо Simple Smile

иванита, пак с Роли и меката част на гъбата не грапавата а обратната страна на гъбата Simple Smile

Благодаря, ще пробвам Simple Smile Дори и да надраска - в случая предпочитам надраскано пред тези петна...

Е, само да не стане хем надраскано, хем с петна Grinning

# 186
  • до най-прекрасния мъж
Роли Е абразивно. Това, което е показано на снимките, съм го ползвала с години и съдържа частички.

# 187
Не можете ли да я върнете?
Аз си мисля,  че тези силно миризливи пластмаси нямат обезмирисване,  случвало се е с играчки подарени на децата, купени незнайно от къде....

Ами права сте, мисля, че машината ми е класическо китайско дело, бях я взела отдавна - няма как да я върна, но и да я бракувам не е проблем, не беше скъпа. Просто ме учуди как чак кафето ухае на лабортория. Дали му свикнах незнам, но почнах да го пия. Лимнтозуто не помогна, но като че ли имаше едва забележим ефект от това, че разглобих машината и я държах на балкона да се проветри, а после накиснах резервоара с топла сапунена вода. Ноооо пак мирише на химия....Е, може би е време да захвърля шварца и да инвестирам в еспресо Coffee

# 188
  • София
Как да изчистя петна по стената. -Латекс, който май не е миещ. Става въпрос за пръсти и др. знайни и незнайни петна.
Такива петна почиствам с магическата гъба, намокрена с вода.Идеално-няма петна, надраскване и повреждане на латекса.

# 189
  Уфф, аз пробвах, ама стана по- светло там където съм търкала. Или съм се престарала или не е хубав латекса:confused:

# 190
  Уфф, аз пробвах, ама стана по- светло там където съм търкала. Или съм се престарала или не е хубав латекса:confused:
Най- вероятно е от латекса. Ако имаш латекс го мацки леко.

# 191
  • до най-прекрасния мъж
Най- вероятно е от латекса. Ако имаш латекс го мацки леко.
...с памуче. Топиш памучето в латекс и лекичко цапкаш върху петното. Става перфектно, като изсъхне добре латекса.

# 192
Тъкмо щях да се похваля, че с тази гъба си изчистих идеално мазните петна от кухненските шкафове, страшно съм доволна. Също и разни петна от латекса. За съжаление с боята за коса не успя да се справи, но надеждата ми е в Роли-то.

# 193
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Тъкмо щях да се похваля, че с тази гъба си изчистих идеално мазните петна от кухненските шкафове, страшно съм доволна. Също и разни петна от латекса. За съжаление с боята за коса не успя да се справи, но надеждата ми е в Роли-то.
Моля ви кажете от къде да си купя такава гъба. Но не от сайт, а от магазин.
Благодаря ви Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile

# 194
Аз от Кауфланд съм я взимала, бях я объркала с гъба за чинии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт