Хитринки за всякакъв случай - тема 16

• 109 678
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря!Ще пробвам задължително! bouquet

# 256
А каква е ролята на тоалетната хартия, не може ли просто да се намаже с белина?

# 257
Като се намаже, по-бързо се стича към сифона. Чрез хартията остава по-дълго върху всички части на мивката. Според мен доместос ще свърши добра работа без хартия, защото е по-гъст от обикновена белина.

# 258
  • софия
Днес сутринта изпробвах една хитрина за изхабена мивка, от която страшно съм доволна, понеже сега мивката ми е като нова.
Облепих я с тоалетна хартия, полях отгоре леко с белина и оставих за повече от час. Всъщност, пишеше 30 минути, но докато ошетам спалнята и хола, мина час
Grinning След това обилно изплакнах с гореща вода и в резултат наистина светна
мивката... Grinning  Успоредно с белината в банята, оставих прозорци и врати отворени и в момента вече не мирише на белина.
П.с. Пропитата тоалетната хартия с белина, пък хвърлих в тоалетната, като след десетина минути пуснах водата, в резултат стана страхотна реакция с водата и самата т. чиния. С минимум усилия почистих две наведнъж Simple Smile
Ще запомня. На вилата имаме една чугунена мивка, която си беше, когато купувахме къщата. С какво ли не я търкам, все захабена седи. Не искам да я сменяма - харесвам я и е много удобна.

# 259
Като се намаже, по-бързо се стича към сифона. Чрез хартията остава по-дълго върху всички части на мивката. Според мен доместос ще свърши добра работа без хартия, защото е по-гъст от обикновена белина.

Хартията пази да не изсъхва твърде бързо, някои постилат пода на банята с вестници и поливат с белина, същото е, имало голям ефект.

# 260
Ясно, мерси

# 261

Хартията пази да не изсъхва твърде бързо, някои постилат пода на банята с вестници и поливат с белина, същото е, имало голям ефект.
Ако пода/плочките и фугите не са бели дали ще стане.? Имам 2-3 плочки по пода, които стоят като захабени

# 262
  • оттам, откъдето започва България
Smile Отдавна пиша аз, че всичко чистя с най-обикновена белина, ама всеки гледа да купи препарат, който е с по-хубаво име, с пръскалка и т. н.

# 263
  • Козлодуй
И аз използвам активно белината Simple Smile

# 264
Днес забелязах, че около металните части ( отворите, където се нанизват връзките на обувките) е избила ръжда - върху кожата. Обувките са от естествена кожа. С какво бих могла да ги почистя, без да рискувам да повредя кожата?
П.П. Кожата е цветна - сива основа с шарени цветя.

# 265
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Днес забелязах, че около металните части ( отворите, където се нанизват връзките на обувките) е избила ръжда - върху кожата. Обувките са от естествена кожа. С какво бих могла да ги почистя, без да рискувам да повредя кожата?
П.П. Кожата е цветна - сива основа с шарени цветя.

Пробвай леко с влажна кърпичка.

# 266
Не става, пробвах.
А обувките са носени само един сезон. И никак не са евтини. Толкова ме е яд....

# 267
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
В Лидл има едни влажни кърпички, специално за почистване, не са бебешки, имат някакъв препарат в тях, опитай с тях.

# 268
По принцип с лимон,но не знам дали няма да се развали ест.кожа. Rolling Eyes

# 269
Имам от Лидълските кърпички и ще опитам.
А с лимона как точно се процедира?

Общи условия

Активация на акаунт