Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 860
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Eто ги моите обувки и пуловера от Манията. Най-накрая се наканих да ги снимам.
Скрит текст:

Много искам да си го облека пуловерчето, но както е тръгнало с тия жеги, май ще остане за другата зима.

# 301
Много готини. Пуловерчето на мен ми е баш кат за сега, че съм много зиморничава.  Mr. Green

# 302
  • София
Днес се прежалих да си го навлека, въпреки че мислех, че ще е топло. Добре, че бях с него. По едно време такъв леден вятър вееше. И обувките сефтосах. Малко по-ортопедични ми идват, но винаги мога да сменя стелката с равна.
По обяд наминах и към халите. Излязох си с една бледо розова блузка с къс ръкав.

# 303
  • пловдив
ще печелим ли от лова за находки тази седмица, момичета?

# 304
ще печелим ли от лова за находки тази седмица, момичета?
Както обикновено НЕ SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 305
  • пловдив
е да се надяваме, че тази седмица находките ще са при нас Simple Smile)

# 306
От вчера за 1.20 общо

# 307
Печелите ли от лова?За втори пореден път не участвах.Нищо не ми харесва,а и когато харесвах,не печелих.

# 308
Аз вчера спечелих една риза, макар тя да беше единствено сложена за запълване на 5 бр. Участвам само за обувки във видимо ново състояние и каквото остане запълвам с дрехи. Напоследък ми се струва, че дрехите са много демоде.

# 309
  • пловдив
Аз спечелих едно блузонче за мъжа ми-доволна съм

# 310
И аз спечелих това, което сложих за запълване на бройката.  Rolling Eyes

# 311
  • София
Здравейте,
Взех си от Манията днес едни обувки на Хьогл, кожени отвън и отвътре, тип Мери-Джейн. Как да ги "почистя"? Не са носени видимо, ама знае ли се  newsm78

# 312
  • пловдив
Вие колко регистрации имате?

# 313
Аз имам две едната си е моя, а другата на ММ. Или по точно аз си имам и за ММ съм направила.

# 314
Аз имам две едната си е моя, а другата на ММ. Или по точно аз си имам и за ММ съм направила.

И ние така. Аз си избирам за мен, ММ - за него. Рядко печелим, горе-долу година играем, ММ два пъти, аз три пъти, два от които пола и дънки, които не ми станаха и се отказах на място.

Общи условия

Активация на акаунт