Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 900
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте,
Взех си от Манията днес едни обувки на Хьогл, кожени отвън и отвътре, тип Мери-Джейн. Как да ги "почистя"? Не са носени видимо, ама знае ли се  newsm78
Аз ги пера на ръка. Вадя стелката и я минавам с белина. Понякога и отвътре, но ми се обезцветиха едни обувки и вече само стелката дезинфекцирам. Останалото обилно с течен препарат за пране. После ги суша яко натъпкани с вестници. Кожата много се свива, а така си остава общо взето опъната. Може малко да се поизцапат от мастилото, но е отвътре и за мен не е драма.

# 316
  • София
Здравейте,
Взех си от Манията днес едни обувки на Хьогл, кожени отвън и отвътре, тип Мери-Джейн. Как да ги "почистя"? Не са носени видимо, ама знае ли се  newsm78
Аз ги пера на ръка. Вадя стелката и я минавам с белина. Понякога и отвътре, но ми се обезцветиха едни обувки и вече само стелката дезинфекцирам. Останалото обилно с течен препарат за пране. После ги суша яко натъпкани с вестници. Кожата много се свива, а така си остава общо взето опъната. Може малко да се поизцапат от мастилото, но е отвътре и за мен не е драма.
Обувките са подобни на тези в линка. Не се отлепя стелката. С препарат за пране няма ли да се скапят  #Crazy
https://www.amazon.co.uk/dp/B01EAWSCPI/ref=asc_df_B01EAWSCPI1518 … veASIN=B01EAWSCPI

# 317
  • пловдив
И аз играя с 2 профила, но една позната има около 40 Anguished

# 318
  • Sofia
40!?!
И сигурно печели всяка седмица?!

# 319
  • пловдив
[video][/video]
Горе долу:))

# 320
Стига бе ,възможно ли е да се занимаваш толкова за едни дрехи ВУ ....

# 321
Днес минах през Манията в Дружба и пак оставих една камара пари. Взех си палтенце /ММ каза, че ми е дванадесето...хахаххаха/ с качулка, маратонки, за дребния дънки, една лятна чанта - шаренка за плаж, и за ММ 2-3 блузи и колан.

# 322
  • пловдив
Ми заслужава си -якета, рокли, дънки - почти всичко е с етикет. Спестяват се пари от дрешки...

# 323
Здравейте.  Аз следя темата от много отдавна, но все не се престрашавам да пиша. Сега го правя защото имам спечелена находка от Лова, но за съжаление няма да мога да я взема. Днес е последния ден, в който трябва да се купи. Това ми е четвърта печалба. Ако някой иска палтото да ми пише да му изпратя кода за покупка.

Здравейте! Аз взех палтото благодарение на тази мила дама, но няма да го нося. На Tommy Hilfiger е, Л размер, съвсем ново. Ако някой се интересува, моля да ми пише лично съобщение.

# 324
  • София
Здравейте,
Обувките са подобни на тези в линка. Не се отлепя стелката. С препарат за пране няма ли да се скапят  #Crazy
https://www.amazon.co.uk/dp/B01EAWSCPI/ref=asc_df_B01EAWSCPI1518 … veASIN=B01EAWSCPI
Черни и толкова отворени обувки не бих ги минавала с белина. От течните перилни препарати нищо им няма, но моите са за цветно пране все пак, а не за бяло с разни избелители. Ако имам течен сапун за ръце, действам с него, че е по щадящ от перилните. До сега развалих само леко боята на едни сини летни обувки, но с боя се оправи - избеля една ивичка на петата отвън.
Пера не само обувки ВУ, а всякакви други. На ръка. В пералнята не смея, след като си разлепих подметките на едни маратонки.

# 325
Кожените не ги пера, само минавам с дезифенктант. Има едни за студена дезинфекция за бебешки съдове - с тях става, но може би първо трябва да се пробва да не даде реакция на малък участък от обувката. Маратонки и всякакви платнени обувки пера смело в пералнята - ако оцелеят. Peace Peace

# 326
В колко часа отваря Мъпет маг на Христо Ботев утре?

# 327
Това ми е печалбата от Лова за находки.

Скрит текст:

Мисля обаче, че ще ми е малко. Ако на някой му харесва, давам код за получаване на място - магазин Хаджи Димитър, София.

# 328
Колко струва?

# 329

Общи условия

Активация на акаунт