Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 792
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
  • Mostly in my mind
Детската жилетка на НМ в ремикса отдавна съм й хвърлила мерак. Разгеле,  оправиха си грешката. Сега остава и да падне до приемлива цена Simple Smile

# 166
Здравейте, търся евтини пердета. Дали някъде сте виждали - за София става въпрос. Благодаря предварително.
Колко евтини? Simple Smile В Икея има намаление - 50 лева за  ушити пердета с дължина 3 метра. Общо 6 метра плат с ширина 1.45м.

# 167
Всъщност "П. Ю. Тодоров" е основната улица покрай парка, после свиваш по Нишава и веднага вдясно по Костенски водопад. Не знам защо дава този адрес на магазина, но да, 6Б е.

Натали, а случайно да назнайваш цените на платовете или поне ориентировъчно? Много пъти съм минавала, виждала съм ги отвън, но винаги е било затворено, за да се умъкна и разгледам. А детски мотиви платове има ли?

# 168
За съжаление не помня по колко бяха, да не ви заблудя. Май не съм виждала детски платове, повече са пердета и дамаски. Намират се навътре в магазина, ако не се ориентирате, питайте продавачките. Продават се на кг, но скоро не съм ходила до там, че не ми е по път.

# 169
  • Sofia
50-60лв/кг е

# 170

Това не е ли скъпо? Питам си ей така просто. Не че съм тръгнала да купувам Grinning

# 171
  • Sofia
Скъпо е,да

# 172
  • Бургас
В Зиг-Заг на зареждане има много пердета. Цената на домакинският текстил е 15 лв/кг. За Бургас магазина до Краснодар е най-добре зареден. Лятото малкия ми скъса пердето на кухнята да се увива в него като мумия и си купих от там. Не помня колко излязоха, но около 20-25 лв. Дълги от тавана до долу 2 бр по 1,60 ширина. Моите са на халки, но има и с копчета. Има и чисто нови... дори трудно си избрах  Laughing

# 173
Търся нещо от сорта за 50-60 лв. пердета за 3 корниза по 3м дължина на корниза - с ушиването....... за хол и две спални, не търся детски, като корниза ми е директно на тавана монтиран, пластмасов с кукичките....... освен втора употреба да уцеля не виждам как ще стане......

# 174
Може да гледаш промоциите по магазините от типа на Бриколаж и Практикер. Моите са купувани от тях с ушиване на място. Обаче е скъпо, понеже се взема двойна дължина, т.е. за 3 метра перде се купува 6 м. плат.

# 175
благодаря, ще падне гледане и търсене......

# 176
  • София/Севлиево
Ние съвсем скоро си купихме пердета от Бриколаж-а , с ушиването ни излезе 160 лв. ,честно изобщо не очаквах, че ще се толкова скъпи...И то само за хола, сега за детската ще занеса да ми преправят старите от хола...

# 177
  • София
Здравейте, в тези магазини Дрехата цените падащи ли са, и в различните магазини различни ли са или според деня на зареждане?Нещо не мога да ги схвана.

# 178
Тази тема ми беше една от любимите! Сега влизам от време навреме да разглеждам вашите находки   Simple Smile Здравейте!
Пуловера с еленчетата е! Heart

Имам малко интересни неща от този сезон, но нямам снимки Thinking  Освен на това пинк  Sweat Smile палто.
Скрит текст:

# 179
Ах, че хубаво палтенце Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт