С какво ви дразнят свекървите- 89

• 79 540
  • 800
  •   1
Отговори
# 120
Да, не са малко вицовете за жени, чиито мъже пътуват. Свекървата е помислила за другия син, като е прибрала жена му в къщата си.
Сещам се за едно семейство, в което мъжът е шофьор и кара в чужбина и го няма с месеци. Купиха им (свекърите) апартамент в блок точно срещу тях. Всяка вечер докладваха на синчето кога се гасят лампите, кога се прибира снахата и даже кога заспива внучето. Не издържа жената и се разведе, те още доста време я следяха, включително и синът им.
Лиляна, ужасно е това една жена да пише на друга, че не е излишно да има надзор върху нея, защото мъжа ù бил далеч.
Отдавна не сме деца, които да бъдат надзиравани от родителите. Още по-гадно е свекървата да наблюдава и да докладва на сина какво прави във всяка една минута снахата. А и това говори много и за сина-няма доверие на жена си ли, какво ли?

# 121
  • Ямбол
Изглежда не си разбрала иронията ми. Не само че не смятам, че не е излишно, а аз бих избягала бързо от такъв надзор. В момента едва търпя честите посещения на моята свекърва, точно защото искам да имам свобода в дома си, а не някой постоянно да ме наблюдава.

# 122
В този коментар
Цитат на: Лилянa
Прибрала те е при себе си и това не е никак малко. А и те наглежда, все пак синчето отсъства дълго, жена му е под надзор.
И какво точно е сбъркала, като си е у дома си?
не виждам ирония. Застанала си на страната на майката. Къде точно бърка майката щом тя е в дома си?
Иначе точно и аз да това говорех-да се чувстваш свободен е да няма кой да те надзирава. Но както и по-рано писах- не им знам финансовото положение и може не от хубаво да търпи свекърва и пияница.

# 123
Spring, мисля, че Лиляна с ироничен тон описваше позицията на свекървата, а не че тя самата има подобна позиция.

# 124
  • София
Как точно установи, че не мисли за другия си син?
Прибрала те е при себе си и това не е никак малко. А и те наглежда, все пак синчето отсъства дълго, жена му е под надзор.
И какво точно е сбъркала, като си е у дома си?
По-голяма глупост не бях чела скоро. Свекървата не е прибирала никого, а още навремето са придобили голяма къща, с цел за всяко от децата да има етаж и да са покрай нея макар и женени. Така е възпитала и двамата си сина - да са до нея, макар и със собствено семейство. Така и е станало - и двамата братя са си довели жените там и са заживяли там. Но не свекървата ги е прибрала, а синчетата й са си довели жените там /в случчая едната снаха се е развела с пияницата и вече не живеела там, но това е отделно/. Така че свекървата никого не е прибирала, а си е опекла питката от време оно, всички да са покрай нея и да има кой да й помага, когато й се наложи.

# 125
  • София
Регистрирах се в този форум, тъй като съм бременна и моят термин е на 24 декември. Пиша в темата на майките с термин декември, даже съм в затворена група с тях във Facebook. Реших да пиша и в тази тема и лично бих могла да докажа всяка своя  дума. Може да проверите другата тема, включително да направя снимка по ваше желание на моят дом, тъй като споделих, че моят мъж има фирма за обработка на камък и е направил всичко сам, мога да снимам дори табелата на града в който споменах, че живея- Вентимилия на границата с Франция, а за по - параноичните мога да напиша и бележка с техния ник прикачен към снимката да се успокоят, че са автентични. Ако искате и хладилника ще си снимам да видите, че вътре има италиански продукти или регистрацията на колата ми, знам ли Grinning  Само свои лични снимки не бих публикувала, не че изглеждам зле, но все пак това е анонимен форум.  Ще стане малко като хвалене, но вашето поведение наистина си е смешно.

Не се ядосвай, тук има хора, които са като Вуте- и никой да няма в трамвая, пак ще се бутат- ей, тъй, заради идеята!  Mr. Green

# 126
Кати, измислената самолетна катастрофа забрави ли? Тя държи първенството при мен.
Това онази с тризнаците и таткото на мисия в Афганистан ли беше?
Позабравила съм, на що народ плака за близнаците на Нана, не.
Джоанче, ако не си запозната, обидите във форума са забранени. Освен това аз никъде не съм казала изрично, че тролиш, само разказах истории и наблюдения. Що скочи да се защитаваш, че и да обиждаш, не разбрах? Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 21:50 от kati_v

# 127
  • София
Само едно предположение имам и то съвсем не е категорично обосновано.
Много ме няма в тия неща- ако е да изследвам факти, става, но дотук. Joy

# 128
  • Monaco
Поставете се на мое място и някой да ви обвинява в такива неща, несправедливо е.  Какво толкова нереално има в това, което съм споделила не разбрах?  Съжалявам от скоро съм в този форум и причината е бременността ми. Не съм като някои хора, които по цял ден стоят и разсъждават над чужди истории. Споделила съм само една случка със свекърва ми, която е французойка. Казах, че живея във Вентимилия и това е факт, който лесно ще докажа с една обикновена снимка на табелата на града. Майка ми ще дойде от България на 22-ри и като я заведа да види Монако и там ще снимам специално с бележка с поздрав за не вярващите. Написах, че ми е смешно, защото как бих могла да реагира м на такива твърдения. Съжалявам ако съм подразнила някой, с това че написах че съм имала трудно детство заради баща алкохолик, но в това няма нищо нереално. Къде видяхте измислени истории в постовете ми. Исках да подкрепя момичето, което сподели че живее трудно с човек със зависимост. Наистина не искам да пиша повече тук, ще направя снимките, не че очаквам извинения разбира се. Ще се види, че не са фалшиви. Хубав ден на всички и ти благодаря absurT за подкрепата.

# 129
Няма никаква нужда да доказваш съществуването си на хора, които не познаваш, Йоана. Тук се споделя по желание, отговаря се по желание. Болшинството са достатъчно анонимни за останалата потребителска маса.

# 130
На мен ми е много чудно как ще гледат деца в тази къща, където живее и този пияница. Аз никога не бих се наела да гледам деца в близост до такъв човек.
Да търси апартамент, но първо да попита дали няма някой съсед пияница, луда бабичка с 20 котки, купонджии под наем и т.н. Абе, най-добре къща да си построят!

# 131
  • София
На мен ми е много чудно как ще гледат деца в тази къща, където живее и този пияница. Аз никога не бих се наела да гледам деца в близост до такъв човек.
Да търси апартамент, но първо да попита дали няма някой съсед пияница, луда бабичка с 20 котки, купонджии под наем и т.н. Абе, най-добре къща да си построят!
Анонимната - не ти харесаха коментарите и почна анонимно, но няма смисъл да си правиш труда - ясно е коя си.

# 132
Моята свекърва много ме дразни с това, че когато отидем при нея започва да ми говори заобиколено чрез детето.
 Например "ах, тази мама, нещо не иска да те довежда при мен."
Или "ти ходиш повече при другите баба и дядо, защото ги познаваш повече." или  "мама трябва да те носи на ръце повече, че да не плачеш"  а, то детето плаче при нея само защото я държи по начин, който не обича и всеки път и го казвам, ама на, продължава си!
Забележки по същия начин за облеклото ми и заради това, че много съм надебеляла през бременноста " мама кога ще свали килцата" " много ли яде мама"
Адски дразнещо е Flushed и то се повтаря, като на лента всеки път когато се виждаме.
Но го прави само, когато мъжът ми липсва.

# 133
  • Mediterraneo
Ау, това държание много го мразя. И обикновено отвръщам " А баба сега що разрева детето" или " А пък тати толкова харесва мама с тези килца".

# 134
  • Варна
Ami_, ясно ли е на свекърва ти, че те дразни?

Общи условия

Активация на акаунт