С какво ви дразнят свекървите- 89

• 79 555
  • 800
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
...
Та милата им майчица само се тревожи и мисли за пияницата. Съжалява го и той и се кача на главата. Моят пътува, за него не мисли де е на средата на океана и да не дава Господ да му се случи нещо, а тоз тука паразит ще го ореваваме и няма да спим заради него.
...
На другия ден сутринта гледам вратата на мазата, вързана с въженце Dizzy Face Питам какво е това: "Ми тя махнала катинара да не се дразнел миличкия, да не се създавало напрежение.." Ей от този момент много сбърка.

Как точно установи, че не мисли за другия си син?
Прибрала те е при себе си и това не е никак малко. А и те наглежда, все пак синчето отсъства дълго, жена му е под надзор.
И какво точно е сбъркала, като си е у дома си?

# 106
  • Варна
Досега като не ти е станало ясно за какво говоря, за мен няма смисъл да отговарям на въпроса ти.
Искрено ви се чудя на квалификациите по мой адрес, честно.

# 107
  • София
...
Та милата им майчица само се тревожи и мисли за пияницата. Съжалява го и той и се кача на главата. Моят пътува, за него не мисли де е на средата на океана и да не дава Господ да му се случи нещо, а тоз тука паразит ще го ореваваме и няма да спим заради него.
...
На другия ден сутринта гледам вратата на мазата, вързана с въженце Dizzy Face Питам какво е това: "Ми тя махнала катинара да не се дразнел миличкия, да не се създавало напрежение.." Ей от този момент много сбърка.

Прибрала те е при себе си и това не е никак малко. А и те наглежда, все пак синчето отсъства дълго, жена му е под надзор.

По някое време може да се обърне ситуацията - младата снаха да наглежда възрастната майка и брата алкохолик, че да може човекът спокойно да си пътува по света и да не се притеснява Thinking

# 108
Ето една гледна точка и от мен.
Според мен ти си направила изключително нездравословен и мазохистичен избор.
Айде малко по-полека с лепене на етикети. До колкото ми е известно и ти нямаш деца, така че спри да сочиш с пръст.

А генът на зависимостите, по-скоро алкохол, се наследява да, нарича се Synuclein Alpha (SNCA) и има дори кръвен тест. Така, че щом жената е решила да няма деца от този мъж, нейното решение за нея си е най-правилното.

# 109
  • София
Очаквано, нищо не ти е известно.

# 110
Аха. Е, иначе щеше да е прекалено очевидно. Не че сега не е.
То стига само да прочетеш как е написано, тонът, подредбата на думите издават много повече от ника, ама някои хора си мислят, че смяната на айпито решава всичко.

# 111
  • Monaco
Смяна на кое? Нещо не мога да схвана за какво става на въпрос. Но иначе ми е забавно Grinning  Някой явно много сериозно се е филмирал, но ако може и аз да съм наясно какво става няма да е зле, моля.

# 112
  • Варна
Добро утро, аз съм Мира Иванова, тука съм Simple Smile

# 113
Смяна на кое? Нещо не мога да схвана за какво става на въпрос. Но иначе ми е забавно Grinning  Някой явно много сериозно се е филмирал, но ако може и аз да съм наясно какво става няма да е зле, моля.
Не само са се филмирали, ами направо параноята ги гони яко.
Нека да е обърнат към Администратор да ги успокои за айпитата.

Аз съм споделяла, че моят баща е в Швейцария, но пък той не близва алкохол през целият си живот.
И мен мине не мине и започват да ме питат, дали баща ми е алкохолик. Ами не е.

# 114
  • София
Смешно ти е, но не знаеш защо?
Никак не е добре това.

Различното ай пи не пречи да лъжеш, Джоана/Бътерфлай/какъвто ник имаш още, ако има такъв.

Аха. Е, иначе щеше да е прекалено очевидно. Не че сега не е.
То стига само да прочетеш как е написано, тонът, подредбата на думите издават много повече от ника, ама някои хора си мислят, че смяната на айпито решава всичко.
Точно.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 08:56 от milenaka

# 115
...
...

Ей това болднатото, ако може да ми го разясните.
Какво като отсъства дълго сина, защо млада жена да бъде наглеждана- да не би да сгафи и да забегне с друг? Или защото е сама, може да има нужда от помощ? Точно до помощта на свекървата или на онзи пияница ще допре!?

# 116
  • Ямбол
Да, не са малко вицовете за жени, чиито мъже пътуват. Свекървата е помислила за другия син, като е прибрала жена му в къщата си.
Сещам се за едно семейство, в което мъжът е шофьор и кара в чужбина и го няма с месеци. Купиха им (свекърите) апартамент в блок точно срещу тях. Всяка вечер докладваха на синчето кога се гасят лампите, кога се прибира снахата и даже кога заспива внучето. Не издържа жената и се разведе, те още доста време я следяха, включително и синът им.

# 117
Друго си е да ти сложат галош  пред вратата нощем,да личи дали излизаш.При тоалетна на двора обаче.
Да ви кажа ,свиркайте си,че сте отделно,защото някои  просто не са и няма как да са,не  е само до това да имаш друг дом,двама сте и  късно за местене.Пък и тази Мира ,щом братът е на 45 ,мъжа и  е  някъде наблизо и  тя също.Може и деца да има  и то големи ,знам ли.Оплака се само ,не личи да страда чак толкова,че да се мести.И да се премести,пак не се отменят  глупости и задължения.Не всеки може да обърне гръб на всичко,откликва понякога.Зарязва се дом ако още си в началото и не си вложил много в него.После  е трудно и си струва да режеш като краставици за таратор като ти влязат с бутонките.

# 118
  • Monaco
Регистрирах се в този форум, тъй като съм бременна и моят термин е на 24 декември. Пиша в темата на майките с термин декември, даже съм в затворена група с тях във Facebook. Реших да пиша и в тази тема и лично бих могла да докажа всяка своя  дума. Може да проверите другата тема, включително да направя снимка по ваше желание на моят дом, тъй като споделих, че моят мъж има фирма за обработка на камък и е направил всичко сам, мога да снимам дори табелата на града в който споменах, че живея- Вентимилия на границата с Франция, а за по - параноичните мога да напиша и бележка с техния ник прикачен към снимката да се успокоят, че са автентични. Ако искате и хладилника ще си снимам да видите, че вътре има италиански продукти или регистрацията на колата ми, знам ли Grinning  Само свои лични снимки не бих публикувала, не че изглеждам зле, но все пак това е анонимен форум.  Ще стане малко като хвалене, но вашето поведение наистина си е смешно.

# 119
Чудя се да се оплаквам ли или да се гордея?
В момента свекървата ни е на гости. Ние имаме къща на 3 етажа и тя си на 1-вия, ние сме на 3-тия, а на 2-рия са общи помещения- кухня, хол.
Явно ни е подслушвала- мен и мъжът ми, докато сме били на 3-тия етаж.
Защото днес сутринта ми размахва пръст- Ти си една сексистка !!! С мъжът ти само за секс приказвате насаме- СЕКС, СЕКС, СЕКС !!! Явно той и за това се е оженил за теб.
Направо избухнахме и двамата в бурни смехове.

Общи условия

Активация на акаунт