Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 540
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз вече една година съм с babyhome vida и съм много доволна. Лека, маневрена и компактна. Единственият недостатък е, че по-трудно се бута в преспите. Peg perego pliko mini е също много добра лятна количка, стига да ти харесват двойни колела.

# 106
Благодаря, сега ще ги погледна Blush

# 107
  • София
И аз да се похваля, моята количка пристигна Simple Smile Вече сме обзаведени  с Мамас и Папас - Пиксо. На пръв поглед лека, маневрена, даже ми е малко като играчка. Лесно се сгъва и разгъва, коша за новородено ми се вижда малък, но пък е стабилен и с хубава подплата. Количката е ми се струва ниска, но на ММ му е Ок, а той е 184. Имах Joolz с каката, и коша беше по широк, но без подплата и дебела изолация, количката беше по-висока. Доволна съм общо взето има и голям сенник и лесно се слагат и сменят и двата коша.
Обаче сега чакам и още една количка Simple Smile))))) . Спечелила съм  на търг една Сола.. Бях забравила, че съм наддавала в ИБей, след като купих Пикосто, но уви Simple Smile)).... спечелила съм и другата и сега я чакам и нея. Най-вероятно ще останем със сегашната, че е по за момче като цветове, другата е лилава Simple Smile), но ще видим коя ще замине в продавалника Simple Smile)

# 108
  • София
Включвам се и аз.
Чакаме нашето дете началото на април.
Когато почнах да разглеждам колички имах критерии- компактна, да се сгъва с летен кош, голям багажник, чупеща дръжка, що годе нормален сенник.
Спрели сме се на Peg Perego Sportivo Modular, Jane Muum Koos, Mammas and pappas sola2.
Клоня повече към Jane, но за съжаление цвета, който искам е изчерпан навсякъде, а от официалния сайт на Jane нямат информация кога ще има внос. Някой знае ликой е официалния представителна Jane за България, евентуално там да питам...

П.С. някой може ли да направи сравнение между Jane и Peg Perego от горепосочените модели? Сякаш малкия багажник на солата ме отблъсква и по-скоро съм склонна да се откажа от нея за сметка на другите две.

# 109
Включвам се и аз.
Чакаме нашето дете началото на април.
Когато почнах да разглеждам колички имах критерии- компактна, да се сгъва с летен кош, голям багажник, чупеща дръжка, що годе нормален сенник.
Спрели сме се на Peg Perego Sportivo Modular, Jane Muum Koos, Mammas and pappas sola2.
Клоня повече към Jane, но за съжаление цвета, който искам е изчерпан навсякъде, а от официалния сайт на Jane нямат информация кога ще има внос. Някой знае ликой е официалния представителна Jane за България, евентуално там да питам...

П.С. някой може ли да направи сравнение между Jane и Peg Perego от горепосочените модели? Сякаш малкия багажник на солата ме отблъсква и по-скоро съм склонна да се откажа от нея за сметка на другите две.
Поръчай я от Англия щом я няма у нас.
А солата май една потребителка писа, че ще продава спечелена на търг sola 2.

# 110
  • София
На мен също ще ми е любопитно едно сравнение между Jane и Peg Perego, че даже и Mutsy. Върнах се няколко теми назад и основно се обърках. Grinning Виждам, че Jane са много популярни, но каква е разликата между Muum, Epic и Rider. При Peg Perego и Mutsy също ми е много трудно да направя разлика между различните модели.
Също така, за кошчето за кола Matrix на Jane, което на мен ми е доста важно, чета, че е тежко и тясно. Но също така намирам инфо, че имат ново кошче Matrix Light 2 или нещо подобно, което било 25% по-леко и по-просторно. Някой има ли впечатление по този въпрос?
Аз издирвам кошче за кола, в което детето да е легнало с изправено гръбче, тъй като се надявам доста да пътуваме, включително и на по-далечни дестинации и ми се ще да е в най-удобната поза. В този ред на мисли, дали е възможно да се вземе количка само с кош за новородено и летен кош, а кошче за кола да се купи отделно (понеже гледам, че при повечето вървят трите заедно)? Не ми е толкова важно кошчето за кола да става на рамата на количка.

# 111
Може да си вземеш каквато искаш конфигурация, но имай предвид, че няма как да пътувате примерно осем часа с бебето, без значение какво е столчето за кола. А с чести почивки няма значение колко всъщност е полегнало. Те така или иначе са по стандарт. Разликата е в резултата от краш тестовете основно и това би трябвало да гледаш.

# 112
  • София
Ами, 8 часа не, но 3-4-5 часа сигурно ще пътуваме. И ако бебе заспива в колата (както правеха бебоците на приятели...в колата заспиват и няма будене) и не се буди на 1-2 часа за хранене, ще ми е по-спокойно ако знам, че 3-4 часа мога да го оставя да си спи без да се притеснявам за позата му. За столчета Kiddy също бях чела, че имат някаква Lie Flat позиция, която позволява бебето да си спи в столчето за по-дълго време. Та затова обмислям столче, отделно от количката. Иначе гледам и резултати от краш тестове, но на горепосочените марки ми се струват съпоставими и сходни, та ми е трудно да преценя.

# 113
Аз се сдобих със така нежеланото Стоке, сега не знам какво столче за кола да взема be safe, или maxi cosy... newsm78

# 114
Кое Стоки взе? Ако е Крузи не вярвам да останеш разочарована.

# 115
  • Стара Загора
Лъки, честито! Не виждам какво му  е нежеланото,  навсякъде са Simple Smile

# 116
Кое Стоки взе? Ако е Крузи не вярвам да останеш разочарована.

Експлори е, но е много запазено, някои неща не са ползвани изобщо, като бебешкия кош, дъждобрани, комарник...Нямам само чадър и поставка за чаша, но те са чак за лятото.
Столче изи го е по добре нали?

# 117
РОШКО
Имам въпрос към теб като доста запознат с различните марки колички.4moms имат модел Moxi.Имаш ли някакво мнение за модела?В голяма чуденка съм между Stokke,количките 4moms,Cybex priam by jeremy scott и Quinny Moodd. Disappointed

# 118
  • Варна
РОШКО
Имам въпрос към теб като доста запознат с различните марки колички.4moms имат модел Moxi.Имаш ли някакво мнение за модела?В голяма чуденка съм между Stokke,количките 4moms,Cybex priam by jeremy scott и Quinny Moodd. Disappointed

Няма чуденка тука, изобщо нямате избистрена идея все още, за това което искате.
Това което виждам е внимание към определени марки, не трябва да се робува на марките, а на специфичните условия при които ще бъде ползвана количката.
Всичко зависи от височината и килограмите ви, размера на асансьора, на багажника на колата, на терените накоито ще се ползва количката.
Количките са като дрехите, колкото и маркови да са, ако не са ни по мярка и удобни, висят на закачалката в гардероба.

# 119
Момичета, някой има ли отзиви за количките Муун (Moon GmbH), че не намирам из форума.
Днес гледахме тази наживо, изглежда много качествена , харесаха ми детайлите (по-плътно матраче, здрава мрежичка, голям сенник, голям кош за пазар, амортисьори, чанта с много джобове и голям повивалник). Продава се с адаптер, на който може да се поставят различни марки кошчета за кола.
Бях тръгнала с идеята да видя Jane Muum, но сега се разколебах.. На Jane материята нещо не ми допадна на външен вид и изглеждаше не толкова качествена в сравнение с Муун.
От друга страна търся по-лека количка и Jane покрива този критерий.

Виж тук http://www.babymarkt.de/moon-kombikinderwagen-nuova-set-city-sah … ange-a185376.html

Общи условия

Активация на акаунт