Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните разлики между количките с 3 и 4 колела?
Какви са основните предимства и недостатъци на количката Stoke Scoot v2 за новородени?
Какви са основните характеристики на количката Hauck Viper?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните разлики между количките с 3 и 4 колела?
-
Какви са основните предимства и недостатъци на количката Stoke Scoot v2 за новородени?
-
Какви са основните характеристики на количката Hauck Viper?
-
Какви са основните предимства и недостатъци на количката Mama's & Papa's Ocarro?
-
Какво е мнението на хората за количката Foppapedretti iWood?

Нито е лека - 13кг., нито има някакви специални възможности (ако изключим, че ще може да видите колко км. сте минали и да си заредите телефона). На мен лично, шасито и ми е супер смешно, прилича ми малко на Cosatto Giggle.
Ако исках да съм различна,щях ли да се наглеждам на Стоки
Направо съжалявам откъде ти поисках мнение да чета във всеки пост как всеки си има вкус,ама твоя е малко като на свинче-звънче.Индиферентен не означава масов! И все пак благодаря за нелепия отговор.Мисля да прекратя дискусията,защото не ми се влиза в безсмислени полемики,все пак темата е за друго!