Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 661
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
  • Anywhere
Ммм гледам по снимките на Jane muum 2017 и Jane muum 2018, че сенниците са различни, а никъде не откривам снимки или видео, където да показват кое е различното и защо по-новия модел е с по-малък сенник. Някой да знае нещо по въпроса?
Побут..
П.С. сенниците на летните кошове... Simple Smile

Освен това се чудех, ако трябва да избирам между Jane Muum с кош за новородено Micro и кошница за кола Koos 2018 и Peg Perego Modular Sportivo с шаси book S 51, кош за новородено Navetta XL и кошница за кола Primo Viaggio SL с комплекта кой от двата бихте избрали вие и защо?
Аз бих избрала Peg Perego, коша Навета може да се монтира със специален колан в колата, кошницата за кола също има по-добра оценка на краш тестовете. Като цяло мисля, ме Буук е по-качествена от двете колички.

# 241
  • София
Момичета някоя от Вас поръча ли от UK сайта на Jane?? Може ли да споделите впечатления и как се случиха нещата?
Аз смятам да поръчам утре от там, с директна доставка до Бг.
Мислех с превозвач, но цената на количката при доставка в UK се увеличава и компенсира безплатната доставка, дори леко я надхвърля. И като добавим таксата за превозвача, този вариант излиза по-скъпо.

# 242
  • София
Момичета някоя от Вас поръча ли от UK сайта на Jane?? Може ли да споделите впечатления и как се случиха нещата?
Мислех с превозвач, но цената на количката при доставка в UK се увеличава и компенсира безплатната доставка, дори леко я надхвърля. И като добавим таксата за превозвача, този вариант излиза по-скъпо.

За UK доставката е безплатна.Пакета с модел Muum с кошовете е 27 кг.(попитах ги по имейл), превозвача взима по 2.20лв. на кг. Мисля, че е доста по-изгодно от доставка до България 130£

# 243
  • София
Ммм гледам по снимките на Jane muum 2017 и Jane muum 2018, че сенниците са различни, а никъде не откривам снимки или видео, където да показват кое е различното и защо по-новия модел е с по-малък сенник. Някой да знае нещо по въпроса?
Днес ги разгледах на живо. Различен е, защото в новия модел са зашили цип, който удължава сенника. Удължението е само с плат, няма мрежа за одушник. Стария модел сенника е със същата дължина, но няма цип, който да го прибира. Wink

# 244
То да ви кажа честно ние имаме огромен сенник на летния кош, с мрежа, прибираше се с цип. Ами детето не искаше да седи под сенника, и това е. Научи се да си го прибира, дърпаше го назад и до там. Така че от началото до сега се возим със скъсения вариант, останалото е прибрано с ципа. В крайна сметка този цип се оказа много удобен.

# 245
Пробвахме столчето на Пег Перего на колата, обемно е да - коланът стига точно, на пръв поглед и за бебето има място. Ако все пак има проблем, има вариант за Belted Base, защото не всяка кола е с Isofix система, т.е. тази база решава проблема къс кола. 100 лв. струва.

# 246
моя позната имаше проблем със столчето за кола. оплакваше се, че бебето като заспи и се запотява ужасно много. има ли други мамита, които да са забелязали това и как сте решили този проблем?

# 247
Нещо памучно ако се сложи с процепи за коланите няма ли да е по-добре? Продават се разни подложки и чувалчета за столчета (на повечето може да се маха горната част), но спокойно може да се приспособи някое памучно одеалце или пелена.

Някой знае ли откъде мога да си взема или поръчам универсално чувалче за количка с пълнеж пух и по възможност естествена материя отвътре?

# 248
  • София

За UK доставката е безплатна.Пакета с модел Muum с кошовете е 27 кг.(попитах ги по имейл), превозвача взима по 2.20лв. на кг. Мисля, че е доста по-изгодно от доставка до България 130£
Има разлика в цената на продукта, когато доставката е до Бг и когато е до UK. До Бг цената е по-ниска, но доставката е скъпа. До UK цената на продукта е по-висока и доставката е безплатна. Поне при мен така излиза, когато сменям страната си горе в дясно при валутите.

# 249
  • София
Е Айко имаха универсални чували, доста хубави. Не знам за пълнежа, но вътре са с вълна. Аз съм само с покривало, на детето никак не му харесва да е в чувал

# 250
  • Пловдив
Здравейте момичета, Jane Muum има ли напълно легнало положение на летния кош? Ако не, дали ще е удачно за бебе на 5 месеца?!? Ако няма, има ли друг летен кош на Jane, който да има напълно легнало положение?

# 251
  • София
Здравейте момичета, Jane Muum има ли напълно легнало положение на летния кош? Ако не, дали ще е удачно за бебе на 5 месеца?!? Ако няма, има ли друг летен кош на Jane, който да има напълно легнало положение?

Muum пълното положение е полегнало. Водят го пълно, но не е изцяло равно, ами има чупка.

# 252
  • Пловдив

Muum пълното положение е полегнало. Водят го пълно, но не е изцяло равно, ами има чупка.

Благодаря!

# 253
  • София
Аз питам същото за Crosswalk - седалката има ли напълно легнало положение и колко е голяма в легнало положение? Загледах този сет, който ми се струва добър, само ме притеснява да не се получи един момент, в който бебето още не може да сяда, но легналото положение на седалката не го побира. И кое е по-удачно за новородено - тази седалка в напълно легнало положение или кошът Micro, който не е включен в сета.
Моля за мнение на запознатите.

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 21:34 от Lara

# 254
Здравейте! Може ли да изкажете мнение за количка chicco liteway .

Общи условия

Активация на акаунт