1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 091
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 140
  • на кой му пука, майна
Шествието протече много добре, имаше много жени който ни ръкопляскаха острани, вървяхме с плакати, постери, трикольор и голям банер, свирихме със свирки и дрънкахме с шишета, беше много весело, медиите ни снимаха с камери и фотоапарати, обл. управител дойде на пл.съединение да изрази своята подкрепа и ни пожела успех  Peace

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 13:18 от doniboni

# 1 141
Финфинити, спри се бе жена!  Mr. Green

Аз нещо се оплетох - Бу не е ли в София, какъв Пловдив?

Кога и къде мога да я видя, някой да ми каже, плс?

# 1 142
    Аз не успях да гледам другите новини освен тези по БТВ / по разбираеми причини  Laughing /, но Ани Салич каза че въпреки лошото време са се събрали над 100 майки с децата си, някои от които са на по 2 месеца!!!
   Ако знаете как се надявах да съм добре за да отида и аз, но след нервите заради сутрешните предавания получих контракции и бебо хич не е спокоен  Tired, за това сега се сраствам с дивана  Confused! А доки тъкмо ми разреши вече да ставам  Sad
    Стискам палци!  Hug

# 1 143
  • Дива Индия
В МОМЕНТА ПО ХОРИЗООООНТ!!!

# 1 144
  • При хората, които обичам
Мъргулия, Бу не си я даваме на София. Може само да им я показваме Mr. Green

# 1 145
  • София
Аз бях там към 9.00-9.45 имаше 20 майки (пряко сили) - просто обидно малко и всякакъв коментар е излишен Confused

# 1 146
  • Дива Индия
Тъй... сухо...
Интервюираните майчета се изказаха много добре.
Браво на Ивелина Микова и Ася Иванова!

# 1 147
  • на кой му пука, майна
Dr.Jend, беше много инициативен в Пловдив, нае се да посрешне постерите и банера от Софийски рейс, погрижи се за прикрепяне на постерите по количките, направи голям лозунг, за което сме му много благодарни !

# 1 148
  • Ботевград
 newsm44 smile3501 newsm17Ще успеем, важно е, че медийте са на крак!

# 1 149
  • на кой му пука, майна
Финфинити, спри се бе жена!  Mr. Green

Аз нещо се оплетох - Бу не е ли в София, какъв Пловдив?

Кога и къде мога да я видя, някой да ми каже, плс?

Бу си беше в Пловдив, вървеше най-отпред с още една майка и държаха трикольора  Grinning
Довечера гледай новините по канала

# 1 150
Ходих в 12.30 - имаше може би към 30-40 мами с деца, но пък имаше хора, които спираха да се запишат в подписката. Добре, че в медиите все пак се огласи - малко хора се събраха. То е разбираемо де, или децата са малки или ако са ни по-големи сме на работа...

# 1 151
  • софия
Здравейте!
Честит Първи June на всички дечица и на техните майки!
Дано протеста ни има успех!

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 08:51 от Аурелия

# 1 152
браво момичета важното е че всички медии гръмнаха и навсякъде се говори за протеста а какво стна на кого връчихте подписката дойде ли изобщо някой от депутатите и министрите

# 1 153
  • София
И ние бяхме на протеста. Вярно минахме за малко, подписах се. Наистина мамите са малко, но те постоянно са 30-40. Много като мен идват и си тръгват. Накрая като се номерира подписката ще се разбере, колко са били привържениците.

# 1 154
  • Му Кинд Оф Плаце
Кой каквато партия иска да си прави, да си я прави (то си имаме и на жените, и на гейовете и гейките, на бираджиите...), ама моля не правете БГ-Мамма официоз на партията.
Считам, че е редно да се прави разделение между обществени искания в качеството ни на родители и политическа програма на партия. дори и поради факта, че тук сме 20000 и пак няма консенсус по въпроса за коя е по-раждала, по-майка и кога да захраним, какво остава за политическа позиция.

Общи условия

Активация на акаунт