1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 146
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Ботевград
БРАВО! НАПРАВО СТЕ № !1! БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

# 1 126
Не, момичета.

Идеята за партия няма да опорочи идеята. Какъв ти тук кокал.
Ако се направи Асоциация или Организация, ще бъде поредната такава (знаем много!), които имат голямо желание, но нямат власт! А няма какво да се лъжем откъде идват промените...

Затова аз мисля, че е добра идея. Партия, която (дай Боже) да може да влезе във властта след време и да може реално да полага усилия и да внася законопроекти (живот и здраве - и закони!) в полза на майките и децата.

Този протест е само първата крачка. Най-важното тепърва предстои.

Бу, позволи ми да не се съглася! Ненормално е да има партия на жените, на мъжете, на младежите, на родителите и т.н. партия на царя - пълен цирк. Това е патент на неразвитите общества, каквото за съжаление все още е нашето! има ляво, дясно и център - като исканията, с които е свързан протестът днес, са по-скоро към левия спектър - в което няма нищо лошо разбира се! Лошото е престижът на партиите, които в България са в ляво...
Едно движение би имало далеч по-голяма сила! В момента, в който се трансформира като партия - много хора ще се оттеглят. имаме лош пример досега - от страхотни идеи, които впоследствие се израждат в службогончество, давалери и т.н.

# 1 127
  • Му Кинд Оф Плаце
Не бих участвала в протест, който прокарва път на създаване на партия, била тя и на майките.  Crossing Arms 
Ако това е бил първоначалният замисъл, би ми станало доста криво и ще се разгранича.

# 1 128
   Защо и Ани Салич каза в новините на БТВ, без оглед на доходите!
    Тези хора не са ли чели подписката!!! #Cussing out

Уффф, добре че това майче разясни, че става въпрос за обвързаност с осигурителния доход! Дано да им е влязло в главата, за да спрат да говорят глупости!!!

# 1 129
Мамчета, има ли такива дето са се върнали от протеста  Confused

Кажете как върви за тези дето сме по работните места и не можем да мръднем, че после ни правят забележки  Sad

# 1 130
Да... кажете,кажете!  Praynig
С голям трепет чакам новините ви ,майки-войни на България!  Wink

# 1 131
  • на кой му пука, майна
Нека ви кажа за Пловдив, току що се връщам, бяхме много малко майки, но отразихме събитието достойно.
Дадох интервю за БНТ и за някакъв вестник, но не разбрах за кой, Бу и Коала, също дадоха интервюта надълго и нашироко  Grinning

Момичета от Пловдив, къде бяхте, защо не дойдохте, времето не беше чак толкова лошо  Rolling Eyes

# 1 132

Чели са я ама през ред
Искането е детските надбавки да са без оглед на доходите
Ама кой чел......... кой не
Или просто Всеки извлича от исканията каквото реши
Освен това много лош отзив по НОВА в новините
Били се събрали около 34-35 майки на протест Simple Smile
Толкова ли няма кой да дойде на протеста
Тя градинката не е голяма......трябваше да се пука по шевовете
Ако не се кърмехме през час......час и половина аз щях да отида

Някой знае ли как вървят нещата в Пловдив?
А в Бургас......??

# 1 133
Нека ви кажа за Пловдив, току що се връщам, бяхме много малко майки, но отразихме събитието достойно.
Дадох интервю за БНТ и за някакъв вестник, но не разбрах за кой, Бу и Коала, също дадоха интервюта надълго и нашироко  Grinning

Момичета от Пловдив, къде бяхте, защо не дойдохте, времето не беше чак толкова лошо  Rolling Eyes

Стана ми тъжно! Жалко ,че сте били малко.  Sad

Някой ,ако има записи да пусне ,моля ви!

# 1 134
  • София
Браво на всички мами,които са сега на протеста.Ние сме болни в къщи ,но мислено ви подкрепяме и ви се възхищаваме!Благодаря Ви!

Не, момичета.

Ако се направи Асоциация или Организация, ще бъде поредната такава (знаем много!), които имат голямо желание, но нямат власт! А няма какво да се лъжем откъде идват промените...

Затова аз мисля, че е добра идея. Партия, която (дай Боже) да може да влезе във властта след време и да може реално да полага усилия и да внася законопроекти (живот и здраве - и закони!) в полза на майките и децата.

Бу, позволи ми да не се съглася! Ненормално е да има партия на жените, на мъжете, на младежите, на родителите и т.н. партия на царя - пълен цирк. Това е патент на неразвитите общества, каквото за съжаление все още е нашето! има ляво, дясно и център - като исканията, с които е свързан протестът днес, са по-скоро към левия спектър - в което няма нищо лошо разбира се! Лошото е престижът на партиите, които в България са в ляво...
Едно движение би имало далеч по-голяма сила! В момента, в който се трансформира като партия - много хора ще се оттеглят. имаме лош пример досега - от страхотни идеи, които впоследствие се израждат в службогончество, давалери и т.н.

Заставам  твърдо Зад  Бу.
Нима има нещо нормално в нашата държава ?
Една Асоциация,движение,съюз или както щете го наречете няма необходимата сила и право да защитава интересите на нас и нашите деца.Тези неправителствени организации са ,за да замазват очите на хората ,че уж нещо се прави в техен интерест.Още повече ,че регистрацията и управлението на една такава организация е същото,каквото и на една партия.Всички те се регистрират по закона за лицата и семейството като дружества с идеална цел.
А дали идеите ще се изродят в службогонство и далавери- това зависи от хората.Досега ,мисля че мамите са доказали своята безкористност и са заслужили нашето доверие.Това ни и сплотява.
Понастоящем цеият политически елит е изроден и не би могло да стане по-лошо.
Уверена съм,че сред нас има много по-достойни хора,професионалисти всеки в своята област,които ще защитават достойно интересите ни.

# 1 135

Чели са я ама през ред
Искането е детските надбавки да са без оглед на доходите
Ама кой чел......... кой не
Или просто Всеки извлича от исканията каквото реши
Освен това много лош отзив по НОВА в новините
Били се събрали около 34-35 майки на протест Simple Smile
Толкова ли няма кой да дойде на протеста
Тя градинката не е голяма......трябваше да се пука по шевовете
Ако не се кърмехме през час......час и половина аз щях да отида

Някой знае ли как вървят нещата в Пловдив?
А в Бургас......??

Стига бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   #Crazy #Crazy #Crazy Кажи ,че се майтапиш!!!

# 1 136
Браво на всички мами,които са сега на протеста.Ние сме болни в къщи ,но мислено ви подкрепяме и ви се възхищаваме!Благодаря Ви!

Не, момичета.

Заставам  твърдо Зад  Бу.
Нима има нещо нормално в нашата държава ?
Една Асоциация,движение,съюз или както щете го наречете няма необходимата сила и право да защитава интересите на нас и нашите деца.Тези неправителствени организации са ,за да замазват очите на хората ,че уж нещо се прави в техен интерест.Още повече ,че регистрацията и управлението на една такава организация е същото,каквото и на една партия.Всички те се регистрират по закона за лицата и семейството като дружества с идеална цел.
А дали идеите ще се изродят в службогонство и далавери- това зависи от хората.Досега ,мисля че мамите са доказали своята безкористност и са заслужили нашето доверие.Това ни и сплотява.
Понастоящем цеият политически елит е изроден и не би могло да стане по-лошо.
Уверена съм,че сред нас има много по-достойни хора,професионалисти всеки в своята област,които ще защитават достойно интересите ни.

Подкрепям! Също съм фен на идеята за партия. Наистина ,ако не се защитим сами ,няма кой да го направи ,както се оказа. Peace

# 1 137
  • на кой му пука, майна

Стана ми тъжно! Жалко ,че сте били малко.  Sad

Някой ,ако има записи да пусне ,моля ви!

Ще е на запис и ще се излъчи в новините довечера, предполагам  Grinning

# 1 138
Няма майтап
така се изрази водещия на новините.....
не съм си го изсмукала от пръстите я

# 1 139
По "Хоризонт" беше добре отразено - и сутринта рано с интервю в студио (браво на момичето страхотна беше   bouquet, водещата - също на ниво) и сега в обедните новини, за Пловдив специално казаха "въпреки лошото време и лекия дъжд над 50 майки с колички и бременни жени..."и т.н и включиха 2 майки и 1 татко. За София не споменаха бройка  newsm78
Ламята НЕспаска е абсолютно права по въпроса за партийното строителство  Peace

Общи условия

Активация на акаунт